• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık komşu

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
çocuklarını döven bi komşumdan bahsetmiştim. terapilere devam ediyor.
geçen gün evine gittim kadının. eski kocası da evdeydi. ben hayatta girmem. ama ısrar etti. muhattap olmak istemiyorum o adamla. defolup gidene kadar kal. neyse istemeye istemeye kaldım.
kadın türk kahvesi yapmaya gitti. adam başladı iltifatlara. senin 3. çocuk yolda. hala fıstık gibisin. bi de haticeye bak. 10 tane doğurmuş gibi. biraz senin çekiciliğin onda olsa bu yuva yıkılmazdı. benim karım olsan değerini bilir, çocuklarına baba olurdum. buralardan gideriz. ayda bir kere gelen ben haftada 5 6 gün gelir oldum, dedi. bana bak. seni doğduğuna pişman ederim. benim kocama ne kadar aşık olduğumu bütün bina biliyor. bir daha karşıma çıkma. herkese, herşeyi anlatırım, dedim...
sorum şu: olanları kocama ve komşuma anlatıyım mı? inanmazlar diye de jkorkuyorum.

Yok artik.
Neden bu kadar konusmasina musaade ettiniz ki?
Gerci dumura ugramissinizdir bir sure ama adama bu kadar uzun soluklu konusma firsati vermemeliydiniz.

Komsunuza anlatmaniza gerek yok cunku zaten bosanmis.
Esinizle iliskiniziyse bilemem, ben dert etmesini umursamasam anlatirdim cunku benim esim sakin, efendi biri.
Korkmam yani esimden yana ne kendim ne karsimdaki icin.

Bir daha da asla o adamla karsilasmamaya calisin.

adam tam p...venk ya pislik. siz karısıyla bile görüşmeyin bence hiçbir şekilde. eşinize söylemeniz konusunda bende kararsızım. bazı erkekler cinayet çıkarır böyle şeylerden eğer öyle biriyse söylemeyin. bi daha karşılaşmazsınız inşallah o herifle..

Yok artik.
Neden bu kadar konusmasina musaade ettiniz ki?
Gerci dumura ugramissinizdir bir sure ama adama bu kadar uzun soluklu konusma firsati vermemeliydiniz.

Komsunuza anlatmaniza gerek yok cunku zaten bosanmis.
Esinizle iliskiniziyse bilemem, ben dert etmesini umursamasam anlatirdim cunku benim esim sakin, efendi biri.
Korkmam yani esimden yana ne kendim ne karsimdaki icin.

Bir daha da asla o adamla karsilasmamaya calisin.
yok daha karşılasmam zaten. ağzının payını verdim

bence bahsedip bahsetmemen eşinin karakterine bağlı.komşulara hiç söyleme bence.onları ilgilendiren bir konu değil .bir daha eşi yoksa bile o bayanın evine gitme,onunla ilişkiyi kes.bu bir daha tekrarlanırsa da eşine söylemelisin

adam tam p...venk ya pislik. siz karısıyla bile görüşmeyin bence hiçbir şekilde. eşinize söylemeniz konusunda bende kararsızım. bazı erkekler cinayet çıkarır böyle şeylerden eğer öyle biriyse söylemeyin. bi daha karşılaşmazsınız inşallah o herifle..
ben de ondan korkuyorum. çünkü kıskançlıktan çalışmama bile izin vermez. böyle bi durumda cinayet çıkabilir. ama yalan söylersem de içim rahat etmez. aradayım

Back
X