• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık komşu

Tövbe bismillah aman dikkat et bunun gibi pisliklerden herşey beklenir ve şuna çok dikkat edin lutfen arkadas komsu vs kim olursa olsun eşleri evde veya yeni geldi ise durmayin o evde çikin lutfen ...

ben de ondan korkuyorum. çünkü kıskançlıktan çalışmama bile izin vermez. böyle bi durumda cinayet çıkabilir. ama yalan söylersem de içim rahat etmez. aradayım
Hadi eşine söyledin diyelim neler yapacağını kestirebiliyormusun
Ya kötü biseyler olsa adama bişey yapsa

Bence sesiz kal
Ben hayatta böyle bişey başıma gelse soyleyemem eşime kesin adamı gebertir

Ablacığım olay üstüne yıkılmadan belgele ve eşine izah et. Misal veriyorum bir daha karşılaştığında kesinlikle telefonunun ses kayıt uygulaması aktif olsun ki kendini her ihtimale karşı temize çıkarabilesin somut bir şekilde. Zira o alçak pek de arlanacak birine benzemiyor. Hamile bir hanımefendiye dahi bunları eski eşinin evinde lak lak söyleyebiliyorsa her halt beklenir o şeref yoksunundan, her daim temkinli olmalısın, bana göre.

Ablacığım olay üstüne yıkılmadan belgele ve eşine dinlet. Misal veriyorum bir daha karşılaştığında kesinlikle telefonunun ses kayıt uygulaması aktif olsun ki kendini ger ihtimale karşı temize çıkarabilesin somut bir şekilde. Zira o pezevenk pek de arlanacak birine benzemiyor. Hamile bir hanımefendiye dahi bunları eski eşinin evinde lak lak söyleyebiliyorsaher daim temkinli davranmalısın, bana göre.
kaydederim de eşim kan çıkarır :(

Kadının boşanmış eşi evdeyken sizin orada ne işiniz var asıl yanlışlık burada başlıyor,ısrarlara dayanamadınız girdiniz kadın mutfağa gşttiğinde sizde yanına gitseydiniz,adamla başbaşa kalmak zorunda değildiniz.hangi eş karısına başka bir erkek tarafından olağandışı sözler söylediğinde rahatsız olmaz bunuda algılayabilecek olgunlukdasınızdır heralde.

bahsetmeyin böyle pislikler yüzünden katil olunur. siz de evlerine tekrar gitmeyin bence. madem boşanmışlar arkadaşınıza da nedenini söyleyin.

Kadının boşanmış eşi evdeyken sizin orada ne işiniz var asıl yanlışlık burada başlıyor,ısrarlara dayanamadınız girdiniz kadın mutfağa gşttiğinde sizde yanına gitseydiniz,adamla başbaşa kalmak zorunda değildiniz.hangi eş karısına başka bir erkek tarafından olağandışı sözler söylediğinde rahatsız olmaz bunuda algılayabilecek olgunlukdasınızdır heralde.
ben ayakda duramadığım için oturmak zorunda kaldım. normalde hayatta yalnız kalmamz

ben de çok huzursuzum. ama kan çıkar diye korkuyorum
kocanın kişiliğini sen biliyorsun sonuçta. benim kocam temkinli ol der bana unutturmaya çalışırdı. Başka bir şey olmazdı. ileride adam iftira atcak olur ya da daha ileri giderse kocanız sen bana söylemedin deyip size güvenmeyebilir.

kusura bakmayın da adam o lafları söyleyene kadar,siz sususp dinlediniz mi?daha cümleye giriş yaptığında kalkar,giderdim.

hadi diyelim ki,kadını yalnız bırakmak istemediniz.kalkıp mutfağa gitseydiniz. bir kahve pişirmek en fazla 10 dakika

sürer.bu kadar da mı ayakta duramıyorsunuz yani?

ayrıca böyle şeylerin eşlere söylenmesine karşıyım.erkek yani ne tepki verir bilinmez,boşuna başını belaya sokmayın.

Back
X