• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık komşu

Bence eşinize birazından bahsedin(evine girmiş bulundum eşide ordaymış çok rahatsız oldum bakışından üslubundan bi daha asla gidip gelmem görüşmem gibi) detaya girmeden çünkü illaki karşılaşıcaksınız yine bişey olursa eşiniz duyarsa çok daha kötü olur (Allah korusun) ve o kadına da kesinlikle güvenmeyin muhattap olmayın düzgün biri olsa çocuklarını dövmesine çirkinliklerine katlanıp üstüne bide kahve yapmazdı heralde...
eşim zaten sinir oluyor kadına. zamanında keşke onu dinleseydim

evet haklısınız. mutfakta sandalye filan yok. ben de pek ayaktaduramıyorum. yoksa hayaatta yalnız kalmaya cesaret edemem
hani arada bi samimiyet olsa falan oturur nasılsın muhabbet i yapılır ama bu herif sapıkmış aman aman uzak durun eşinize anlatın dediğim gibi isim vermeyin allah korusun yarın bi gün eşinize duyursa eşiniz kızar niye demedin bir şey diye

anaaaaaa:KK57:doğrumu okudum acaba ya.Uzak dur kardeş.Çatıt çatır bunları söyleyen adam daha neler der neler yapar Allah bilir.Allah uzak etsin böylelerinden.

ben de ondan korkuyorum. çünkü kıskançlıktan çalışmama bile izin vermez. böyle bi durumda cinayet çıkabilir. ama yalan söylersem de içim rahat etmez. aradayım
Yalan söylemekle hiçbir şey söylememek arasında dağlar kadar fark var.
Bir de bu adam çocuğu mu görmeye geliyor? Konuda hiç çocuğun lafı geçmemiş

Bir insan evinde huzur bulamayacaksa nasıl hayatına devam edecek ki? O adam sizi sürekli huzursuz edecek giriş çıkışlarınızı kontrol edecek ve bu da eşinizin dikkatini çekerse anlatmadığınız için durum daha da kötüleşebilir... Umarım kurtulursunuz bu dertten.

o adam takmis sana..hamile halinle bile asilacak kadar..tavsiyem bir bahaneyle o evden cikin..satin ..esine de anlatsan bi turlu anlatmasan bi turlu...bi bahaneyle evi satip uzak durun o komşudan.

Niye o adamla yalnız kaldınız ki ?
Kadın mutfağa gittiğinde siz de kalkıp yardım etme bahanesiyle gitmeliydiniz .
Bence karısına söylemeyin zaten boşanıyorlarmış yoksa suçlu siz olursunuz bana göre .

Sizi o kadar iyi anliyorumki. Bu sapik zihniyetli insanlar benim karsimada cikmadi degil. Olabildigince uzak durun demiycem uzak durmak icin elinizden ne geliyorsa yapin. Hic bir sekilde o adam sizi gormesin. Sizin icin oraya geliyorum diyorsa bu oyle bir anlik bisey degil. Bu kadar uzun konusmasi sizden umutlu oldugunu gosterir. Ve buda hic saglikli birisi olmadigi sonucunu ortaya koyuyor.
Es konusunada gelince ya aslinda anlatmaniz olmasi gereken ama kotu bi sonuc cikarmi onu bilemedim. Ama yinede karari siz verin. Esinizi taniyan sizsiniz.
aman diyim o kadindanda uzak durun. Bide kocaniza soylemeden sakin kadina soylemeyin. Kadin olaya farkli tepki verirde kocaniza kadar bu is duyulursa olay cok frakli geri doner size. Allah yardimcisi olsun butun kadinlarin ne diyim.

Esime hemen soylerdim.. Esimde gekir agzini burnunu kirardi.. O hadsizde bidaha kimseye boyle laflar edemezdi ..

ben olsam sen ne dıyorsun be der hemen orayı terk ederdım cevap bıle vermezdım muhattap olmazdım
esını en ıyı sen tanırsın eeen uygun dılle en sakın sekılde anlatmalısın
adama gorur selam falan verır bılmeden olmaz esın bılmelı
sız nıye mutfaga hanımla gıtmedınız onuda merak ettım
ve asla ama asla o komsunla gorusme artık derım

İçeri gitmeniz ayrı hata

Oda da yalnız kalmamız ayrı hata

Ayakta bir saat boyunca duracak haliniz yok ya hiç mi ayakta duramıyorsunuz bi kahve yapması ne kadar uzun sürebilirki

Ayrıca ettiğiniz laflar da çok saçma olmuş işte eşime olan aşkımı bina biliyor falan da adam napsın senin aşkını

Daha sert tepki vermeliydiniz

Ayrıca daha konuşmaya başlar başlamaz kalkmaliydiniz

çocuklarını döven bi komşumdan bahsetmiştim. terapilere devam ediyor.
geçen gün evine gittim kadının. eski kocası da evdeydi. ben hayatta girmem. ama ısrar etti. muhattap olmak istemiyorum o adamla. defolup gidene kadar kal. neyse istemeye istemeye kaldım.
kadın türk kahvesi yapmaya gitti. adam başladı iltifatlara. senin 3. çocuk yolda. hala fıstık gibisin. bi de haticeye bak. 10 tane doğurmuş gibi. biraz senin çekiciliğin onda olsa bu yuva yıkılmazdı. benim karım olsan değerini bilir, çocuklarına baba olurdum. buralardan gideriz. ayda bir kere gelen ben haftada 5 6 gün gelir oldum, dedi. bana bak. seni doğduğuna pişman ederim. benim kocama ne kadar aşık olduğumu bütün bina biliyor. bir daha karşıma çıkma. herkese, herşeyi anlatırım, dedim...
sorum şu: olanları kocama ve komşuma anlatıyım mı? inanmazlar diye de jkorkuyorum.
anlatta kocan katil olsun ....

Back
X