Sapık Kuzenim!!

MissCyg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
779
1.071
113
33
Bugün sabah Teyzem kahvaltıya çağırdı. Teyzemlede çok yakınız, hakikaten ikinci annem gibi. Küçük kuzenim (14) elimde büyüdü sayılır. Son 1 yıldır falan telefon elinden düşmüyordu. Bugün ablası (19) eğilmiş çekmecede bir belge ararken dikkatimi çekti sanki onu kameraya çekiyor gibiydi ama yakıştıramadım. Elimde de ispat olmadığı için daha fazla dikkat etmeye karar verdim. Neyse kahvaltı bitti teyzem ve oğlu, avmye gidecekti ben de kalkıp eve geçecektim. Teyzem önden indi aşağı arabasını çalıştırıp kapının önüne getirip arabadan eve bir kutu taşıyacaktı. Diğer kuzenimle vedalaştık, o odasına gitti. O ara bende çocuğu denemek istedim. Teyzemlerin kapısının önünde bir boy aynası birde karşısındaki dolap kapakları aynalı. Ben bu boy aynasının önünde bilerek eğildim oyalanarak ayakkabımı giyerken aynadan kontrol ediyordum ki iki aynadan yansıyarak gördüm kamerası açıktı ve beni çekiyordu. Hiçbir şey söylemeden elinden aldım telefonu, direndi üstüme atıldı ver telefonumu diye o ara diğer kuzenim geldi. Dedim böyle böyle, inkar etti ama baktım sadece ben değil teyzem ve kuzenimi de çekmiş galeride. Üstelik bir de şifreli klasör var.

İspat edince bu evden kaçtı. Teyzeme haber verdim geldi, ve bir şok daha yaşadık. Whatsappdan mesaj geldi, whatsappı açtık bu bir gruba üyeymiş, böyle evde karısını, akrabalarını falan çeken. Grup geçmişinde ablasının uyurken sağını solunu açılıp çekilmiş videosunu bulduk. Daha da ayrıntıya girmek istemiyorum ama o grupta bir sürü şeref sınırlarını aşan şeyler var.

Teyzem bayılıp fenalaştı. Diğer kuzenim sinir krizi geçirdi. Bugün şok üzerine şok yaşadım, sinirimden yerimde duramıyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Teyzem bunu kimseye söyleme biz halledeceğiz yoksa hakkımı helal etmem diye yalvardı. Şimdi ben ne yapsam aileme söylesem mi söylemesem mi?

Diğer yandan, ben bu kuzenimle bir daha aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Konuyu hasır altı edersem aileme ne diyeceğim? Bir daha ailemin bulunduğu ortama girmesini istemiyorum, bende onun bulunduğu ortama girmek istemiyorum. Bir yandan teyzem çok üzüldü, onu daha da fazla üzmeyeyim diyorum ama çok karışık oldu kusura bakmayın aklımı toparlayamıyorum. Elimizde büyüyen çocuk nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Bir yandan bakınca da çocuktur hata yapar demek istiyorum ama diyemiyorum. Ne yapmalıyım sizce ?

Daha neler okuyacagiz bu formda!Bence hepiniz sakinlesin her ne kadar büyüduğunu duşünsenizde o daha bir cocuk,ayrica simdiden dıslama planlari yapmaniz oldukca acimasiz..Oncelikle dinleyebilecegi bir buyugu konusmali,daha sonra gerek duyulursa bir uzman yol gostermeli..Sunu unutmayın o simdi yaş bir agaç dalı sizin takinacaginiz tavirlarla sekil alacak..

Acilen psikiyatriye gitmesi lazim onun.!! Bulundugu arkadas ortamini da degismesi lazim ve internete erisimi kisitlanmasi lazim.. telefon tablet bilgisayar vs. hepsi elinden alinmali..

Ayy insan inanmak istemiyor böyle şeylere ya.. Rabbim korusun.. Kim açıyor bu grupları? 14 yaşındaki çocuğu nasıl ekliyorlar? Muhtemelen sosyal medyasında da öyle sayfaları takip ediyordur.. Kime denir denmez bilemiyorum ama kesinlikle yardım alması lazım.. Aile içi halledilecek bir mesele değil..
Keşke devletimiz şu siteleri de engelleyebilse.. Al gerektiği kadar bilgisayar mühendisi.. Yap birşeyler.. Saçma sapan siteler, oyunlar..

Ailenize söylemeyin, teyzenizdd çocuğu rededicek halli yok. Psikolog şart sen evlerine bir daha gitme...

Ailenize söylemeyin ama o kuzeninizin acilen uzman yardımı alması gerekiyor. İleride çok farklı şeyler yapabilir.

Bir uzman yardimi almanizi öneririm. Ayrica dislamak yerine hepberaber yardimci ve destek olmayi deneyin. Kendini yalniz ve dislanmis hissedince daha fazla sarabilir öyle gruplara, ortamlara..

Ailesi ve sizler yakini olarak daha fazla dikkat edin. Bence ailenize anlatin ama önce teyzenizin onayini alarak.

Teyzen acil psikiyatriste yollaması lazım. İşin adli tarafı da olabilir bu durumun düşünsene o grupta belki yüzlerce kadının uygunsuz resmi var ve oraya buraya atılmış. Bence aile değil direk polislik durum bu.

Çocuktur yapar, dışlamayın demişsiniz ama çok açık yazamadım, ablasına artık nasıl bir şey yaptıysa uyutmuş soymuş, taciz etmiş videosunu gördük. Bilmiyorum uyku ilacı mı kullandı, kız kendisi alkol kullanıp gelip evde odasında yatarken mi bu durum oldu ne halt etti anlamıyorum. Düşündükçe sinirden elim ayağım titriyor

Bugün sabah Teyzem kahvaltıya çağırdı. Teyzemlede çok yakınız, hakikaten ikinci annem gibi. Küçük kuzenim (14) elimde büyüdü sayılır. Son 1 yıldır falan telefon elinden düşmüyordu. Bugün ablası (19) eğilmiş çekmecede bir belge ararken dikkatimi çekti sanki onu kameraya çekiyor gibiydi ama yakıştıramadım. Elimde de ispat olmadığı için daha fazla dikkat etmeye karar verdim. Neyse kahvaltı bitti teyzem ve oğlu, avmye gidecekti ben de kalkıp eve geçecektim. Teyzem önden indi aşağı arabasını çalıştırıp kapının önüne getirip arabadan eve bir kutu taşıyacaktı. Diğer kuzenimle vedalaştık, o odasına gitti. O ara bende çocuğu denemek istedim. Teyzemlerin kapısının önünde bir boy aynası birde karşısındaki dolap kapakları aynalı. Ben bu boy aynasının önünde bilerek eğildim oyalanarak ayakkabımı giyerken aynadan kontrol ediyordum ki iki aynadan yansıyarak gördüm kamerası açıktı ve beni çekiyordu. Hiçbir şey söylemeden elinden aldım telefonu, direndi üstüme atıldı ver telefonumu diye o ara diğer kuzenim geldi. Dedim böyle böyle, inkar etti ama baktım sadece ben değil teyzem ve kuzenimi de çekmiş galeride. Üstelik bir de şifreli klasör var.

İspat edince bu evden kaçtı. Teyzeme haber verdim geldi, ve bir şok daha yaşadık. Whatsappdan mesaj geldi, whatsappı açtık bu bir gruba üyeymiş, böyle evde karısını, akrabalarını falan çeken. Grup geçmişinde ablasının uyurken sağını solunu açılıp çekilmiş videosunu bulduk. Daha da ayrıntıya girmek istemiyorum ama o grupta bir sürü şeref sınırlarını aşan şeyler var.

Teyzem bayılıp fenalaştı. Diğer kuzenim sinir krizi geçirdi. Bugün şok üzerine şok yaşadım, sinirimden yerimde duramıyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Teyzem bunu kimseye söyleme biz halledeceğiz yoksa hakkımı helal etmem diye yalvardı. Şimdi ben ne yapsam aileme söylesem mi söylemesem mi?

Diğer yandan, ben bu kuzenimle bir daha aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Konuyu hasır altı edersem aileme ne diyeceğim? Bir daha ailemin bulunduğu ortama girmesini istemiyorum, bende onun bulunduğu ortama girmek istemiyorum. Bir yandan teyzem çok üzüldü, onu daha da fazla üzmeyeyim diyorum ama çok karışık oldu kusura bakmayın aklımı toparlayamıyorum. Elimizde büyüyen çocuk nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Bir yandan bakınca da çocuktur hata yapar demek istiyorum ama diyemiyorum. Ne yapmalıyım sizce ?
Ay şok oldum kaldım valla yaş 14 ama yapılan şeyler çok ağır. Bana kalırsa ailenize anlatmalısınız ama nasıl karşılarlar onu bilmeniz gerek büyük tepki verirseniz tam kaybedebilirsiniz kazanmak adına aile büyüklerinizden bir kaç erkek oturup konuşsa belki toparlayabilir ama mesafede koyun tabi artk ne yaşa ne başa bakıyor valla olanlar malûm dikkat edin

Çocuktur yapar, dışlamayın demişsiniz ama çok açık yazamadım, ablasına artık nasıl bir şey yaptıysa uyutmuş soymuş, taciz etmiş videosunu gördük. Bilmiyorum uyku ilacı mı kullandı, kız kendisi alkol kullanıp gelip evde odasında yatarken mi bu durum oldu ne halt etti anlamıyorum. Düşündükçe sinirden elim ayağım titriyor

Ayy benimde elim ayağım titredi ya bu ne biçim çocuk. Bence sen iyisimi git ailene söyle hemen. Polis durumunu da geciktirme. Teyzene ayıp olacağına sanmıyorum çünkü bunu kendi içinde çözemez.

Ensest ilişkilere yatkınlık bu. Tedavi olması gerekiyor yani. Ayılıp bayılmaya gerek yok. Sizinde böyle millete duyurmanıza gerek yok. Çocuğ faydanız olsun istiyorsanız bulun bir psikolog, zorla götürün çocuğu. Tedavi sürecini takip edin.

Bende instagramda denk gelmiştim geçen sene. Bir ünlü şikayet için paylaşmıştı. Annesini duşta videoya alanlar mı dersin, ablasını çekenler mi, neler neler.

Ensest eğilimi hangi yaşta kendini belli eder bilmiyorum ama çevresinde(sosyal medya,okul) var olan kisiler tarafından yönlendiriliyor olabilir.
Bu yaş grubunda bir topluluğa ait olma isteği tehlikeli boyutlara varabiliyor

Ben olsam babama değil ama anneme söylerdim. Hem onun yeğeni, hem annem de bir kadın. Kuzenimle aynı ortama girerse dikkat etmesi gerekir diye düşünürdüm. Babanıza bence söylemeyin. Her ne kadar sizin babanız olsa da teyzeniz için aile dışı.

Back
X