• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

Yazdıklarını dehşetle okudum. Ama Maalesef bu ülkede bu tarz şeyler çok fazla yaşanıyor. Ama kalkıp sen kızının altını değişen, ona sarılıp uyuyan bir baba içinde bunları söyleyemezsin. Ben 2 çoçuk büyüttüm, benim çalıştığım zaman babaları, onun çalıştığı zamanlar ben bakıyordum. Düşünsene çoçuk kaka yapmış, babası bekle kızım 5 saate annem gelecek o değişsin diyebilirmi yaaa:deli: Bu insanlar babalarıyla hiç denize, havuza gitmemişlermi! Nasıl tepkiler, nasıl bir ortamda yetişiyorlar...
Eğerki bir anne çoçuğunun altını değiştirdiği zaman, aman gözü kayar diye eşinden şüphe duyuyorsa, ve o adamla hala aynı evi paylaşıyorsan asıl igrenç olan o annedir.
Düşünün bu ülkede babasının tecavüzüne uğradığını annesine söyleyen, aman kızım sesini çıkarma, yapar birazdan gider diyen beyinsiz kadınlar var. Bu beyinsiz kadınlar kendilerini geliştirmedikleri sürece kendileri gibi ezik kadın kadınlar ve pis zihniyetli erkekler yetiştirdikleri sürece bu ülke düzelmez. %40 ensest olur 50de. :sinirli:
Ben ensestin iki türü olduğunu düşünüyorum. Birisi sapkınlıktan ki cahil eğitimli ayırmaz. Birde eğitimsizlik ve cehaletin sebep olduğu bozuk aile yapısından kaynaklanan. Bu ikincisi önüne geçilebilir bir durum. Suriyeli mültecilerin yaşadığı kamplarda ensest ve çocuk istismarı çok yaygınmış! Bir tencere yemeği buzdolabına koyarsın ertesi günde çıkarıp afiyetle yersin. Yada dışarda bırakırsın kurtlanır misali. Bu yüzden koşullar iyileşirse böyle olayların azalacağını düşünüyorum.

Valla kusura bakmayın da uydurmasyon geldi bana anlattığınız. Misafirin uyuduğu odaya çok çok acil birşey olmadıkça girmem ben adamda nasılsa girmez kimse diye kısa şortla üstüne birşey almadan da yatabilir yani ayrıca 5 yaşındaki kız hava da sıcaksa öyle yatabilir çocuğu da uyusun diye gel beraber yatalım demiştir tamam ensest arttı ama öz babadan söz ediyorsunuz. Annesinin dikkatini çekmez mi sizin çekene kadar evde de öyle uyuyorlardır o fark ederdi en başta bu zamana kadar ve suçlayamıyorsa bile aynı odada yatmalarına izin vermezdi olay olalı baya zaman olmuş ne yapabilir neyle suçlayabilirsiz ben anlamadım. Kız çocukları tabii ki babayı daha eğlenceli bulur çünkü babalar pek kuralcı değildir anneler daha kuralcıdır.

10 sene kadar önce hemen yan tarafımızda oturan hacı hoca takımı bir aile vardı..
Ailenin babası kaç defa hacca gitmiş bilmiyorum insan o sakalından utanır..
Kendisi mali müşavir, ve bürosu vardı o zamanlar.
Yanına sekreter olarak aldığı kızı yaşındaki bir bayana tecavüz ediyor ofisinde..
Kız hamile kalıyor, ve bu kızı eşinin üzerine kuma getirdi..
Eşinin ruh sağlığı bozulmuştu o dönemler, şuan haberim yok son durumlardan :KK43:
Bu olay beni çocukluğumda çok etkilemişti..
Karakter , ahlak, niyet temiz olmadıktan sonra o kutsal topraklara kaç defa gidersen git fayda değil..
Ben de muhafazakar bir aileye sahibim. Ama yobaz bir ailem yok çok şükür..
Allah ım kimseye bu ve buna benzer olay yaşatmasın..
Bana da haca gitmiş komşum, yasak aşk teklif etmişti. Bitişik apartmanda oturuyor kendisi, o cephedeki camları silmek için bile perdeleri açmıyorum. Eşime de söyledim güldü geçti. Komiğine gitti adamın.

Kilitliyemezdi kilidi yoktu ve normalde kimse girmez yanına sinirlidir esi bile cesaret edemez uyandırmaya. Ben boş bulundum

Nasıl boş bulunuyorsunuz hanımefendi anlamadım kilidi olmayan odaya misafir yatılır mı hadi yatılırdı pat diye girilir mi bir odada alınacak ne olaiblir aicl hadi boş bulundunuz bakmazsınız yani o tarafa ama iç çamaşırını görecek kadar da bakmışsınız enteresan yani. Ben çocuk iç çamaşrlı sandım adammış sanırım ama boxer olabilir sıcaktır adam öyle yatmıştır birinin gireceğini tahmin edememiştir haliyle ki üzerini örtmüş haliyle tabii ki örtecek öyle görmenize müsade mi edecek yani. Daja 5 yaşında çocuk babası boxerla yatsa ne olacak uyaracak biri varsa eşi siz değilsiniz.

Babanizla ilgili bişey mi yaşadınız ? Gerçekten soruyorum nedir sizi bu kadar hastalıklı düşüncelere iten ??
Ben hiç trafik kazası geçirmedim ama bu ülkede bu kazalardan binlerce kişinin öldüğünü biliyorum.
Ya da başıma gelmese de kadın cinayetlerinin olduğunu...
Yaşamamış olmam, yok saymam anlamına gelmez.İnsan hayatı,yalnızca kendi tecrübelerinden ders alacak kadar uzun değildir.

Yaa 2 yıl önceki mevzuyu yazıyorsunuz bir de buraya Allah aşkına ve sonrasında da birebir yaşanan gördüğünüz bir olayda yok yanii hani olsa arka arkaya birşeyler tamam da 2 sene geçmiş hala neyi gözlemleyeceksiniz acaba anlamadım ben çok yakın akraba nikah düşmüyor dediğinize göre dayı amca falan bu ee daha önce hiç mi bir araya gelmediniz. Sapıklık çok yakın akraba için ağır bir itham yanii.

Yaa 2 yıl önceki mevzuyu yazıyorsunuz bir de buraya Allah aşkına ve sonrasında da birebir yaşanan gördüğünüz bir olayda yok yanii hani olsa arka arkaya birşeyler tamam da 2 sene geçmiş hala neyi gözlemleyeceksiniz acaba anlamadım ben çok yakın akraba nikah düşmüyor dediğinize göre dayı amca falan bu ee daha önce hiç mi bir araya gelmediniz. Sapıklık çok yakın akraba için ağır bir itham yanii.

Konu sahibinin amcası imiş bahsi geçen şahıs.

Kumaş pantolonu varsa kırışmasını istemiyor olabilir. Kızların üçünü birden yanında taşımaması da çok anormal değil.

Isterseniz ayrı ayrı 3 a4'e bir ağaç bir ev bir de insan çizdirin çocuğa. Profesyonel anlamda bir iddiam ya da geçerliliğim yok ama çocuk psikolojisi ile ilgili aldığım dersler var yorumlamayı denerim.
Bu pazar beraberiz nisan var orda yaptiricam ama size ulasamama ihtimalime karşı sonuc hakkında bilgi verir misiniz

Okudum. Tamam, istismara uğradıklarını varsayıyorum. Babalarıyla oyun oynadıklarını söylüyorlarsa "Nasıl bir oyun bu anlatır mısın, güzelse ben de çocuğumla oynayayım" diye sorarak ağzını arayın ama sorguluyor gibi davranmayın sanki cidden merak etmiş ilginiz varmış gibi davranın. Pedofiller genelde yaptıkları şeyleri oyun gibi lanse ediyor küçük çocuklara. Okula gitmek istemiyor olabilirler büyük olanlar, cinsellik içerikli konuşmalar yapabilirler, kabus görebilirler, parmak emme, altını ıslatma gibi davranışları olabilir. Ama son üçü var diye cinsel istismara uğradığı anlamına gelmez illa.
Sadece küçüğü kabus görüyor anaokuluna gitmicem beni doven 1 kiz var diyordu o zaman (ki yokmis oyle biri)onun dışında diğer belirtiler yok. Ağızları bozuk degildir

İşte bunlar kilit nokta. Hiç bir şey görmesek bilmesek bile şu gazeteci Ayşe Arman'ın yazı dizilerini okuyup fikir sahibi oluruz. Bu tip aynı ailede olan vakalarda baba kızlarını sever! anneye eziyet, psikolojik baskı kurar.
Gündüz veya gece farketmez bir babanın kızıyla yatakta külotla yatması HİÇ NORMAL DEĞİL.
Ayşe Arman kızımı babasindan nasıl koruyacağım yazısı vardi Allah korusun ya... evet çok sinirli esine devamli ayrilik eşiğine gelirler herkes duyar ama kızlarinin her dediğini yapar diyebiliriz tabı sinirlendirmezler asla

Konu sahibi, sana tavsiyem, Aamir Khan 'ın çocuk istismarı konusunda çoçukların bilgilendirilmesi için hazırladığı bir video var. Onu çocuklarla izle ve tepkilerine bak. O videoyu herkes çocuklarına izletmeli bence. Hatta okullarda gösterilmeli. googleden arayıp hemen bulabilirsiniz o videoyu.
Biliyorum o videoyu ama o yaşı gectiler. Çokta başbaşa kalmadı ufakla. Artık o bile 7 yasinda ver hepten sessiz kenarda oturur biri kucağına alırsa (halası teyzesi)itiraz etmez ama Gülmez pek.

nasıl olsa nikahım düşmez diye amcasının yattığını bile bile odaya dalabilen birinin adamın küçük çocuğunun yanında iç çamaşırıyla uyumasından huylanması nasıl bir ironi
yaz kış çıplak uyurum sapıkmıyım acaba :deli:
Allahtan akraba falan değiliz :eek:
Gündüz vaktiydiiii
Zaten kızı vardı ne olabilirdi kızı
Diye diye bi hal oldum beni oda basan sapık olan ettiniz

Çok doğru... size bir anımı anlatayım. Ben ortaokula giderken komşumuz ve kızları vardı. Biz normal okula giderdik, onları aileleri okutmazdı, erkekler çırak olarak bir yere verilir kızlar dini eğitim veren yatılı kurslara gönderirlerdi. Kızlardan birisini ev işlerine yardım etsin diye kendilerine sakladılar. Benimde arkadaşımdı. Bu kızcağız Bir gün giysimin altından yeni çıkmaya başlayan göğüslerimi farketti ve sevinçle "aaa babam bayılır bunlara" diye haykırdı. Bende biraz sorguya çektim onu, amcasıda bayılıyormuş. Bakıp ellemelerine izin veriyorlarmış. Sadece o değil sülalecek! Ben kıza bunun sapkın bir davranış olduğunu söyledim ve şaşkına döndü, bilmiyordu garibim, herkes öyledir sanıyordu. Çok kapalı hacılı, hocalı bir sülale olması ilginç olan. Ben pantolonla gezdiğim için günah derlerdi, her türlü günahı onlar işliyordu. Evimizin karşısında inşaat halinde bir ev vardı ve evlenecek yaşa gelmiş, doğru yanlışı az çok ayırabilen kuzenlerinin orda çalışan işçilere striptiz yaptığını gözlerimle gördüm. Hatta banada soyunmam için yalvarmışlardı evlerinden kaçmıştım. Aynı apartmanda oturuyorduk. Gittim anneme söyledim. Annemde annelerini uyardı. Anneleri de gençken hangimiz yapmadan ki diye savunmaya geçti. Onlar için kızlık zarına bir şey olmadıktan sonra gerisi teferruat. Daha vahimi bunlar hep akraba evliliği yapıyor ve arkafaşım teyzesinin oğluyla evlenecek. Bir gün teyzesinin yanında arkadaşım bir türlü yanmayan sobaya biraz mazot dökmüş, sobada kıvılcım alıp patlamış arkadaşım uçup duvara çarpmış, o derece. Sonra bakmış kilotunda kan var, anne bayılmış, teyzede hastaneye koşturmuş kızlık muayenesi için. Sanki nedir allah aşkına?!!!soba bekaretini aldı diye korktu! :kusmuk::oha:En Büyük KK nerde cehalet, orda eğitimsizlik, nerde eğitimsizlik orda ...ne ararsan var...
Ne okudum ben ya

="sylvia_plath, post: 52763080, member: 224642"]Konuda ilk mesajinizda ışığı açtım demişsiniz, şimdi gündüz vaktiydi diyorsunuz. Kaçırdım belki, iki farklı olay mi var?
aynen ışığı açtım demiş. Şimdi de evlerinde karanlık odalarının bulunduğunu söyleyebilir.

Back
X