- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Ben ensestin iki türü olduğunu düşünüyorum. Birisi sapkınlıktan ki cahil eğitimli ayırmaz. Birde eğitimsizlik ve cehaletin sebep olduğu bozuk aile yapısından kaynaklanan. Bu ikincisi önüne geçilebilir bir durum. Suriyeli mültecilerin yaşadığı kamplarda ensest ve çocuk istismarı çok yaygınmış! Bir tencere yemeği buzdolabına koyarsın ertesi günde çıkarıp afiyetle yersin. Yada dışarda bırakırsın kurtlanır misali. Bu yüzden koşullar iyileşirse böyle olayların azalacağını düşünüyorum.Yazdıklarını dehşetle okudum. Ama Maalesef bu ülkede bu tarz şeyler çok fazla yaşanıyor. Ama kalkıp sen kızının altını değişen, ona sarılıp uyuyan bir baba içinde bunları söyleyemezsin. Ben 2 çoçuk büyüttüm, benim çalıştığım zaman babaları, onun çalıştığı zamanlar ben bakıyordum. Düşünsene çoçuk kaka yapmış, babası bekle kızım 5 saate annem gelecek o değişsin diyebilirmi yaaaBu insanlar babalarıyla hiç denize, havuza gitmemişlermi! Nasıl tepkiler, nasıl bir ortamda yetişiyorlar...
Eğerki bir anne çoçuğunun altını değiştirdiği zaman, aman gözü kayar diye eşinden şüphe duyuyorsa, ve o adamla hala aynı evi paylaşıyorsan asıl igrenç olan o annedir.
Düşünün bu ülkede babasının tecavüzüne uğradığını annesine söyleyen, aman kızım sesini çıkarma, yapar birazdan gider diyen beyinsiz kadınlar var. Bu beyinsiz kadınlar kendilerini geliştirmedikleri sürece kendileri gibi ezik kadın kadınlar ve pis zihniyetli erkekler yetiştirdikleri sürece bu ülke düzelmez. %40 ensest olur 50de.![]()