- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 18
- 37
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
takıp etmek mıAhah kizlar ben sapik oldum :))
Bikac hafta once bi konu acmistim birinden hoslaniyorum diye.cogunuz duygusal bosluk demistiniz.ama ben gun gectikce kafaya taktim.ve bi haftadir sapik gibi herseyini arastiriyorum.Allah kahretsin ne face ne baska hesap hicbiseyi yok.yuzugu yok.evli bile olabilir yani.dua ettim bi sosyal hesapda falan boyle bi kizla resmi olsun sevgilisi nisanlasi biseyi de vazgeceyim bu seyden.parmagin da yuzugu yok.soramam da direk evli misiniz diye o kadar muhabbetimiz yok.aklima bi is cikisi takip etmek geldi yada ogle arasinda biriyle bulusuyo mu diye fln.insallah vardir biri diye dua ediyorum bi andn yoksa kafayi iyice takcm ve su yillik hazir degilim uzun bi iliskiden ciktim.yani sizce ne yapayim bu takip isini bir de evli olup olmadigini baska nasil anlayabilirim.bana bakip duruyo ama biliyosunuz bazi evli ve serefz erkekler de gayet bakiyolar.su sapiga bisey onerin kizlarrr :))
Ahah kizlar ben sapik oldum :))
Bikac hafta once bi konu acmistim birinden hoslaniyorum diye.cogunuz duygusal bosluk demistiniz.ama ben gun gectikce kafaya taktim.ve bi haftadir sapik gibi herseyini arastiriyorum.Allah kahretsin ne face ne baska hesap hicbiseyi yok.yuzugu yok.evli bile olabilir yani.dua ettim bi sosyal hesapda falan boyle bi kizla resmi olsun sevgilisi nisanlasi biseyi de vazgeceyim bu seyden.parmagin da yuzugu yok.soramam da direk evli misiniz diye o kadar muhabbetimiz yok.aklima bi is cikisi takip etmek geldi yada ogle arasinda biriyle bulusuyo mu diye fln.insallah vardir biri diye dua ediyorum bi andn yoksa kafayi iyice takcm ve su yillik hazir degilim uzun bi iliskiden ciktim.yani sizce ne yapayim bu takip isini bir de evli olup olmadigini baska nasil anlayabilirim.bana bakip duruyo ama biliyosunuz bazi evli ve serefz erkekler de gayet bakiyolar.su sapiga bisey onerin kizlarrr :))
Hyr isyeri falan degil bu yil uni. Hazirlikyayim o da ingilizce kursunda ogretmen yeni mezun sayilir arada 8 9 yas var anladigim kadariylatakıp etmek mıaman yarabbı töbeee
aynı ıs yerınde calısıyosanız ıs yerındekılere sorabılırsınız
bekarsa bıgun kendınıze kahve alırken onada alıp masasına bırakıp selam verebılırsınız gulumseyerek
Önceki konunu bilmiyorum da başlık çok tatlı geldiBenim de böyle sapıkça taktığım biri vardı, sonra burnumun yamuk olduğunu farkettim şu an kendisini unuttum burnumla ilgileniyorum Neyse şunu söylemek için geldim aslında, bakışmak her zaman bir şeylere işaret değil, 2 senedir bakıştığım çocukla daha günaydının ötesine geçemedik.
ogrenmenız daha kolayn bekar mı evlı mıHyr isyeri falan degil bu yil uni. Hazirlikyayim o da ingilizce kursunda ogretmen yeni mezun sayilir arada 8 9 yas var anladigim kadariyla
Ya muhabbetimiz var zaten hatta baya gulusuyoruz bazen ama iste oyle soramam asla olurum utancimdan :))Bir sapığımız eksikti KK'da
Ee sürekli sana bakıyorsa, hooop, pişşşt , neye bakıyoz de, muhabbet oradan yürüsün
Ya zaten o konilarda sohbet ediyoruz ama gerisi gelmedi hic.baska ayrintilardn yakalanamaz mi mesela dikkat ettim cogu zaman utusuz seylerle falan geliyo ne biliyim evli olsa oyle olmazdi sanki :)) yada baska yol da olabilir direk sormaktansaogrenmenız daha kolayn bekar mı evlı mı
ogretmenmıs te e sende hazırlıktasın konusmak ıcın harıka bı bahane
yenı baslayanlar ıcın ıngılızce kıtap onerısı sorarak konusmaya baslayabılırsınız
sohbete bı kere basladınız mı gerısı kolay
bıraz zaman gecsın bırıne sorup ogrenebılırsınız bekar mı evlı mı
Eee muhabbetin varsa, geçmedi mi mevzu?Ya muhabbetimiz var zaten hatta baya gulusuyoruz bazen ama iste oyle soramam asla olurum utancimdan :))
kendısıne dırek asla sorma zaten mahcup olabılırsınYa zaten o konilarda sohbet ediyoruz ama gerisi gelmedi hic.baska ayrintilardn yakalanamaz mi mesela dikkat ettim cogu zaman utusuz seylerle falan geliyo ne biliyim evli olsa oyle olmazdi sanki :)) yada baska yol da olabilir direk sormaktansa
Ya yEee muhabbetin varsa, geçmedi mi mevzu?
Yok mu hocam çoluk çocuk diye olaya gir :)
Ya yok dese gecse belki nisanlisi vardirEee muhabbetin varsa, geçmedi mi mevzu?
Yok mu hocam çoluk çocuk diye olaya gir :)
Ya var ama sorsam oo ne is derler rezil rusva olurum sanki :) takip edicem ya valla yapcm bunukendısıne dırek asla sorma zaten mahcup olabılırsın
mesela evlıymıs gıbı dusun esınızde ogretmen mı dıyebılırsın sohbet arasında
ogretmenlıge konuyu getırıp
veya bırılerıne ogrencı ıslerınden veya kayıt kısmında falan tanıdıgın yokmu
takıpde yakalandıgınızda dırek sapık olursunuzYa var ama sorsam oo ne is derler rezil rusva olurum sanki :) takip edicem ya valla yapcm bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?