- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Sapik ablalar olarak senide aramiza aliyoruzkız bende hoşlanıyorum birinden tavlama tüyoları banada verin benide sapıklar listesine yazınhergün bakıyorum oğlana sinsi sinsi ay o çok tatlı vicdansızın oğlu
yaşasın alın alın valla nikahıma almam lazım vicdansızın oğlunu kadınlar kulübü el atarsan bu işe düğünde halay başı yapacağım sizi tey tey aheyy lililiiiiSapik ablalar olarak senide aramiza aliyoruzsu ZALIMIN OGLUNU bi takibe alalim
yaşasın alın alın valla nikahıma almam lazım vicdansızın oğlunu kadınlar kulübü el atarsan bu işe düğünde halay başı yapacağım sizi tey tey aheyy lililiiii
niyetim ciddi alcam nikahıma evde otursun ben işe giderim çıkmasın dışarı balkon perde de yasak bincem üstüne vurcam kırbacıteyyy allahim yaa bi dur anacim hele bi kenarda yakalayalim bakalim ifadesini alalim sapiklar ablalar kulubu yapti bizi konu sahibi sapik tamam giz alacaz oglani de hormonlarina sahip cik halay ben olacam ama bananee karismam diger sapiklardan arkadan gelsin
niyetim ciddi alcam nikahıma evde otursun ben işe giderim çıkmasın dışarı balkon perde de yasak bincem üstüne vurcam kırbacıayıpsın baş senin medilin bile hazır ahey ahey lililili
kelepçede fena fikir değilmişayy mersiii sekerim!ya ama sen harbi sapik ciktin vuracam kirbaci nedir yahu bide kelepce tak tam olsun bari
heekelepçede fena fikir değilmişudr bir satan yerleri araştırayım tüylü olanlarından
annem alsakta bi çektirme zalımın oğlunu alak onu banaheeal anacim al bu oglanin senden cok cekecegi var cookkk
tamam kiz sakin olannem alsakta bi çektirme zalımın oğlunu alak onu bana
öküz su katılmamışlarından yarışmaya şirinevlerden katılıyormuş 24 yaşında çalışıyor hayatında özel görüştüğü normal görüştüğü kız arkadaşı yokmuş kahve içip dertleşeceği kuzenimin arkadaşı gerisi zalım vicdansız işte öküztamam kiz sakin olne is yapar bu zalimin oglu kac yasinda?ne yer ne icer bi arastiralim bakalim aymi kurtmu
Himmöküz su katılmamışlarından yarışmaya şirinevlerden katılıyormuş 24 yaşında çalışıyor hayatında özel görüştüğü normal görüştüğü kız arkadaşı yokmuş kahve içip dertleşeceği kuzenimin arkadaşı gerisi zalım vicdansız işte öküz
biliyor kız kuzenimin düğününde taktım kancamı erkek kuzenim zalımmın tribi istemem yan cebime koy bana biraz ısrar et peşimden koş modunda cool takılan öküzlerden vicdansız insan yemiş tatlılığından ölüyorHimmee ideal bi okuzmus kendileri kuzeninde kahve iciyomus hee?peki sende yanlarinda oluyomusun bi kahve de bana verin la dedinmi?kuzenin biliyomu senin ona goz koydugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?