• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapik oldum ben..

Ne takibi kiz aman sakin öyle birsey yapma :)
Birde niye illa bir sevgilisi, esi ciksin istiyorsun. Sendeki daha cok bosluktan olusan bir takinti olmus gibi cünkü hoslanan insan birisi olmasin ister daha cok. Ögrenecek baska bir yol bul.
Ben surekli onu dusunuyorum ve dersler haftasonu hayvan gibi ozluyorum haftaicleri :) bu yil cok yogunum iki yillik sevgilimden ayrildim o yuzden istiyorum ku vazgeceyim.oyle mi dersiniz ya insallah oyledir unuturum ins.bikac haftaya :(

Ee üniversiteye yeni başlamışsın ilk defa böyle bişey yaşaman normal. Okul başlayalı da iki ay olmadı değil mi? Yoksa hocalara aşık olmak kız öğrenciler arasında çok meşhurdur. Bazı hocalar dalga geçiyodur kesin bazıları da böyle ona bakana bakıp ego tatmini yapıyodur. Hem 8-9 yaş ne ya. Durup dururken ne gereksiz

Ben surekli onu dusunuyorum ve dersler haftasonu hayvan gibi ozluyorum haftaicleri :) bu yil cok yogunum iki yillik sevgilimden ayrildim o yuzden istiyorum ku vazgeceyim.oyle mi dersiniz ya insallah oyledir unuturum ins.bikac haftaya :KK43:

Ne kadar oluyor sevgilinden ayrilali. Simdi bende birinden hoslanmaya baslamistim. Ayni senin gibi sürekli aklimda, gördügüm yerde göz hapsimde kendime sacmalama diyip dururdum. Biraz sakin ol önce böyle insaAllah biri vardir insaAllah unuturum diyerek olmaz bunlar.

Ne kadar oluyor sevgilinden ayrilali. Simdi bende birinden hoslanmaya baslamistim. Ayni senin gibi sürekli aklimda, gördügüm yerde göz hapsimde kendime sacmalama diyip dururdum. Biraz sakin ol önce böyle insaAllah biri vardir insaAllah unuturum diyerek olmaz bunlar.
2 ay oldu 2 yillik sevgilimdi

Hocam 3-4 yaş için önerebileceğiniz bir kitap var mı yeğenim vs. İçin almak istiyoruz de. Sonrada sizin çocuklarınız biliyordur ne güzel bizimkiler anca kitaptan dersin o da yok derse aaa ben sizi evli biliyordum vs dersin çıkar ortaya zaten... Ama hocalar öğrencilerle genelde birşey düşünmedikleri için bakışlarına çok dikkat etmezler bence, umarım yanlış anlamıyorsundur bakışlarını.

Back
X