- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
Amanınnn KK 'da sapık var :)
Kız ne takıpı :) Dikkat et
Kız ne takıpı :) Dikkat et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sapik ablalar yardim ya litfen :))Tecrübeli sapıkları akıl vermeleri için bekliyoruz![]()
Ben surekli onu dusunuyorum ve dersler haftasonu hayvan gibi ozluyorum haftaicleri :) bu yil cok yogunum iki yillik sevgilimden ayrildim o yuzden istiyorum ku vazgeceyim.oyle mi dersiniz ya insallah oyledir unuturum ins.bikac haftayaNe takibi kiz aman sakin öyle birsey yapma :)
Birde niye illa bir sevgilisi, esi ciksin istiyorsun. Sendeki daha cok bosluktan olusan bir takinti olmus gibi cünkü hoslanan insan birisi olmasin ister daha cok. Ögrenecek baska bir yol bul.
Ben surekli onu dusunuyorum ve dersler haftasonu hayvan gibi ozluyorum haftaicleri :) bu yil cok yogunum iki yillik sevgilimden ayrildim o yuzden istiyorum ku vazgeceyim.oyle mi dersiniz ya insallah oyledir unuturum ins.bikac haftaya![]()
Benim de böyle sapıkça taktığım biri vardı, sonra burnumun yamuk olduğunu farkettim şu an kendisini unuttum burnumla ilgileniyorum![]()
Sapik ablalar derkenSapik ablalar yardim ya litfen :))
2 ay oldu 2 yillik sevgilimdiNe kadar oluyor sevgilinden ayrilali. Simdi bende birinden hoslanmaya baslamistim. Ayni senin gibi sürekli aklimda, gördügüm yerde göz hapsimde kendime sacmalama diyip dururdum. Biraz sakin ol önce böyle insaAllah biri vardir insaAllah unuturum diyerek olmaz bunlar.
2 ay oldu 2 yillik sevgilimdi