• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapik oldum ben..

Bende birinden hoslanmistim, ama o kisinin hic bir sosyal hesabi yoktu. Nekadar cok aradiysam artik, tesadüfen ayni soyisimli kizin profiline girdim ve o adamla fotografini buldum. Yani uzun lafin kisasi, evlimi diye arastirirken, esinin profilini buldum ve kesin cevap aldim :D
Hikayem baslamadan bitmisdi :KK53:
Niye yüzük takmiyor evliler, ilerde evlenince esime illa yüzük takdiracagim :)

sen sapık olmamışsın, çok aşık olmuşsun. Kendini bu kadar kaptırma, yoksa üzülen sen olursun.

yaşasın alın alın valla nikahıma almam lazım vicdansızın oğlunu kadınlar kulübü el atarsan bu işe düğünde halay başı yapacağım sizi tey tey aheyy lililiiii:KK31::KK71::KK71:
:KK70:teyyy allahim yaa bi dur anacim hele bi kenarda yakalayalim bakalim:KK70:ifadesini alalim:cool:sapiklar ablalar kulubu yapti bizi konu sahibi sapik:KK70:tamam giz alacaz oglani de hormonlarina sahip cik:KK70:halay ben olacam ama:KK73:bananee karismam:KK71:diger sapiklardan arkadan gelsin:KK70:

:KK70:teyyy allahim yaa bi dur anacim hele bi kenarda yakalayalim bakalim:KK70:ifadesini alalim:cool:sapiklar ablalar kulubu yapti bizi konu sahibi sapik:KK70:tamam giz alacaz oglani de hormonlarina sahip cik:KK70:halay ben olacam ama:KK73:bananee karismam:KK71:diger sapiklardan arkadan gelsin:KK70:
niyetim ciddi alcam nikahıma evde otursun ben işe giderim çıkmasın dışarı balkon perde de yasak bincem üstüne vurcam kırbacı :cool::KK71: ayıpsın baş senin medilin bile hazır ahey ahey lililili:KK71:

Valla kendime hayrım yok ki size olsun bizim de okulda bi araştırma görevlisi vardı ilk gördüğümde bi sınavdaydı gözetmen olarak Allah'ım bu ne dedim aptal sırıtan bi ifadeyle sınavı tamamladım epey zaman sonra yine bi sınavda gördüm ilk tanımadım bi anda tanıyınca o eski aptal sırıtış yüzüme yerleşti ona bakmaktan soru çözemedim kaldım :KK53: Koridorlarda görmeye başladım gözümü diktim o da baktı ama o kadar :KK52:Ya da ben öyle olmasını istediğim için bana öyle geldi boşa ümit vermedim kendime ama öyle sosyal medyada onu arayıp bilgi edinebilmek için aylarca takıldım yine de kendi çapımca :21:

niyetim ciddi alcam nikahıma evde otursun ben işe giderim çıkmasın dışarı balkon perde de yasak bincem üstüne vurcam kırbacı :cool::KK71: ayıpsın baş senin medilin bile hazır ahey ahey lililili:KK71:
:KK71:ayy mersiii sekerim!ya ama sen harbi sapik ciktin:KK70:vuracam kirbaci nedir yahu:KK70:bide kelepce tak tam olsun bari:KK76:

tamam kiz sakin ol:KK70:ne is yapar bu zalimin oglu:KK69:kac yasinda?ne yer ne icer :KK53:bi arastiralim bakalim aymi kurtmu:KK59:
öküz su katılmamışlarından yarışmaya şirinevlerden katılıyormuş 24 yaşında çalışıyor hayatında özel görüştüğü normal görüştüğü kız arkadaşı yokmuş kahve içip dertleşeceği kuzenimin arkadaşı gerisi zalım vicdansız işte öküz :KK53::KK71:

öküz su katılmamışlarından yarışmaya şirinevlerden katılıyormuş 24 yaşında çalışıyor hayatında özel görüştüğü normal görüştüğü kız arkadaşı yokmuş kahve içip dertleşeceği kuzenimin arkadaşı gerisi zalım vicdansız işte öküz :KK53::KK71:
Himm:KK59:ee ideal bi okuzmus kendileri:KK14:kuzeninde kahve iciyomus hee?peki sende yanlarinda oluyomusun bi kahve de bana verin la :KK50:dedinmi?kuzenin biliyomu senin ona goz koydugunu:KK53:

biliyor kız kuzenimin düğününde taktım kancamı erkek kuzenim zalımmın tribi istemem yan cebime koy bana biraz ısrar et peşimden koş modunda cool takılan öküzlerden vicdansız insan yemiş tatlılığından ölüyor

Himm:KK59:ee ideal bi okuzmus kendileri:KK14:kuzeninde kahve iciyomus hee?peki sende yanlarinda oluyomusun bi kahve de bana verin la :KK50:dedinmi?kuzenin biliyomu senin ona goz koydugunu:KK53:
biliyor kız kuzenimin düğününde taktım kancamı erkek kuzenim zalımmın tribi istemem yan cebime koy bana biraz ısrar et peşimden koş modunda cool takılan öküzlerden vicdansız insan yemiş tatlılığından ölüyor :cool::-):KK71:

Back
X