• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapik oldum ben..

biliyor kız kuzenimin düğününde taktım kancamı erkek kuzenim zalımmın tribi istemem yan cebime koy bana biraz ısrar et peşimden koş modunda cool takılan öküzlerden vicdansız insan yemiş tatlılığından ölüyor :cool::-):KK71:
:KK70:tadindan yenmiyor desene:KK8:peki bu cool okuzde hicmi farketmiyor senin ilgini canim:KK75:bu kadar rahatlikta anca bi okuzde olur zaten:confused:

:KK70:tadindan yenmiyor desene:KK8:peki bu cool okuzde hicmi farketmiyor senin ilgini canim:KK75:bu kadar rahatlikta anca bi okuzde olur zaten:confused:
fark etmez olurmu biliyor bildiği için nazda yok bi çay içersek bana olan duyguların daha çok kabarır yok benim sevgilim yok zaten normal kız arkadaşımda yok gibi şeyler söylüyor zalımın oğlu :KK1::KK1:

fark etmez olurmu biliyor bildiği için nazda yok bi çay içersek bana olan duyguların daha çok kabarır yok benim sevgilim yok zaten normal kız arkadaşımda yok gibi şeyler söylüyor zalımın oğlu :KK1::KK1:
ayy bide kendi begenmis bu cool okuz:63:kiz bosversene bu oglani yaw:KK14:sana oglanmi yok ?bunun burnu pek havalarda indirmek lazim:KK67:

Stalklamanın sapıklıkla alakası yok ama takip etme kısmını geç:KK53:
Adamla muhabbetiniz yok mu ben eski konunu hatırlayamadım
yoksa kurabiye yapıp götüren sen miydin:KK48:

Stalklamanın sapıklıkla alakası yok ama takip etme kısmını geç:KK53:
Adamla muhabbetiniz yok mu ben eski konunu hatırlayamadım
yoksa kurabiye yapıp götüren sen miydin:KK48:
Yok sanmam:KK48:bu israrla kahve icmek istiyor:KK50:ee tabi oglan cool okuzlerden oldugu icin kahveden anlamiyo:KK70:bizim kizda sapitti tabi:KK8:

Ya bu arada konu sahibinin konusunuda istila ettik ya:KK22:ozur dileriz konu sahibi :KK16:konuyu okuzler basti valla bizim sucumuz yok:KK1:saygilar:KK28:sevgiler efenim..

Ahah kizlar sapık oldum :))
Bikac hafta once bi konu acmistim birinden hoslaniyorum diye.cogunuz duygusal bosluk demistiniz.ama ben gun gectikce kafaya taktim.ve bi haftadir sapik gibi herseyini arastiriyorum.Allah kahretsin ne face ne baska hesap hicbiseyi yok.yuzugu yok.evli bile olabilir yani.dua ettim bi sosyal hesapda falan boyle bi kizla resmi olsun sevgilisi nisanlasi biseyi de vazgeceyim bu seyden.parmagin da yuzugu yok.soramam da direk evli misiniz diye o kadar muhabbetimiz yok.aklima bi is cikisi takip etmek geldi yada ogle arasinda biriyle bulusuyo mu diye fln.insallah vardir biri diye dua ediyorum bi andn yoksa kafayi iyice takcm ve su yillik hazir degilim uzun bi iliskiden ciktim.yani sizce ne yapayim bu takip isini bir de evli olup olmadigini baska nasil anlayabilirim.bana bakip duruyo ama biliyosunuz bazi evli ve serefz erkekler de gayet bakiyolar.su sapiga bisey onerin kizlarrr :))
Ay bende kendimi sapık yada salak gibi hissediyorum. Öyle salak şeyler yapıyorumki kendime şaşıyorum. Eski sevgilimle ayrılalı 2 sene oluyor. Bu 2 sene zarfında görüştüğüm 4-5kişi oldu ben hala internetten onu araştırıyorum heee birde teli ezberimde önce rehbere ekliyorum sonra WhatsApp tan engeli kaldırıyorum sonra profil fotoğrafına durumuna bakıp engelleyip yine siliyorum. Salak mıyım evet. Nasıl kurtulucam bundan ay bıktım valla kendimden

Kızlarin öğretmene aşık olmasına alışığız tabi ama benim başıma gelen tam tersiydi lisedeyken öğretmenim bana aşık olmuştu ben 16 o 25 `ti...
Askere gitti de kurtulduydum.. tek bu mu siz hiç başka bi kızdan çıkma teklifi aldınız mı? Kabus gibiydi:D

Bu arada sana bi fikir hocam sevgilinizin size sevgililer gününde ne hediye etmesini istersiniz yada ne aldi da begendkniz duye gir konuya erkeklere hediye bulmak zor bende herkese sorup erkeklerin beğendiği hediyeleri bikenara yaziyorum:)
Sevgiliniz size ne aldı beğendiniz mi falan yürü ordan iste:D

Back
X