• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapik patron?

bu tur urunler satacaksaniz ne anlatmasini beklediniz ki?gecelikten grip tangadan devam edip sutyenin rengini soracak zamana kadar neden dinlediniz boyle bir adami?sizi taciz ettigini dusunuyorsaniz bence sikayetci olun kendinizede size uygun isleri tercih ederseniz daha iyi olur sanki..umarim en kisa zamanda istediginiz ise kavusursunuz
Ben cevap bile vermedim kedni anlatti

canım bu ne ya. garsonluk yap bu işi yapma.

başına iş alırsın bizim ülkede penis büyütücü falan dersen adamlar tacize kalkar, vibratör dersen seni x ilan eder taşlarlar.

bence bıraktım ben işi gelmicem de. diğer dağıtan arkadaşa ver elindeki broşürleri de.
Yok hic gitmiycem direk hayir dedim

Neymis sattigim urun basina da prim alcakmisim.adam hemen kargoyla urunu yollarmis.bana baska hat vericekmis telefinla.musteriye o numarayi vercekmisim.ayy pis adam

Gazetedej buldum da pismanim ya
İş sapıkça Zaten adam napsin. Çik sen ordan ,sonra basın çok ağrır. Sen öğretmen değil mıydın ya,hatırlıyorum eski konularını. Etüt merkezlerine,belediyenin etüt merkezine,kolejlere,dershanelere başvur. Bu işin sonunda basın agrir ,net. Nasıl yapacaksın satışı,o satışı yaptığın erkekler ne gözle bakacaklar,biz kadın olarak bu kadar tepki verdik. Düşün o erkekler neler düşünüp ne teklifler edecekler. Cantanda yapay penis taşımak için mı okudun sen.

İş sapıkça Zaten adam napsin. Çik sen ordan ,sonra basın çok ağrır. Sen öğretmen değil mıydın ya,hatırlıyorum eski konularını. Etüt merkezlerine,belediyenin etüt merkezine,kolejlere,dershanelere başvur. Bu işin sonunda basın agrir ,net. Nasıl yapacaksın satışı,o satışı yaptığın erkekler ne gözle bakacaklar,biz kadın olarak bu kadar tepki verdik. Düşün o erkekler neler düşünüp ne teklifler edecekler. Cantanda yapay penis taşımak için mı okudun sen.
Suan kredi karti borcum var.o yuzren acil para lazim.Ben part time calisip bi yandan sinava hazirlanim bu yil dedim.Telefoncuda bi is buldum.gunluk veriyo.haftanin uc gunu is ama

Neymis sattigim urun basina da prim alcakmisim.adam hemen kargoyla urunu yollarmis.bana baska hat vericekmis telefinla.musteriye o numarayi vercekmisim.ayy pis adam
Neresi pis adam onu satıyo çünkü( senin bu diyaloga girmende hata)
Sen tezgahtarlığa devam et kafanı boşalt sevgili İş meselesinden ve KPSS çalış en iyisi günümü geçirecem diye geleceğinden olma

Suan kredi karti borcum var.o yuzren acil para lazim.Ben part time calisip bi yandan sinava hazirlanim bu yil dedim.Telefoncuda bi is buldum.gunluk veriyo.haftanin uc gunu is ama
Marketlerde tanıtım işi oluyor,fena vermiyorlar günlük. Oralara bakabilirsin aslında. İnternetten yaşadığın şehrin adını yazıp market ürün tanıtım vs yazsan çıkar. Ne kadarki borcun ?

Neresi pis adam onu satıyo çünkü( senin bu diyaloga girmende hata)
Sen tezgahtarlığa devam et kafanı boşalt sevgili İş meselesinden ve KPSS çalış en iyisi günümü geçirecem diye geleceğinden olma
Ben magazayi biraktim da.telefoncuye gircem olursa

1500vardir.evet onu dusunuyorum en kotu[/QUOTE]
Gecmis olsun konu sahibi arkadasim.. Ucuz kurtulmussun.. Ama anlamadigim bir sey var. market tanitim isini "olmadi en kötü ona basvururum" diye arka plana atiyorsun e senin buldugun is de malum be arkadasim.. Turkiye gibi bi yerde pazarlama yapacagin ürüne bak.. Is bu raddeye gelene kadar nasil dusunmedin.. Market isini de begenmemezlik yapma bence nacizane fikrim...

Back
X