• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapik patron?

Şuan issizim.Cok paraya ihtiyacim var.Gazeteden brosur isi buldum.Bir bayan bi erkek lazimmis.İste patrona yonlendirdiler.Dagitilcak brosur vibrator buyutucu falanmis.Eleman bana arabaya koyar gecersin demisti.O yuzden evet dedim.Patron sacma sapan soru soruyo.eger satisini yaparsan prim alirsin falan diye.Bana diyo ki işte adam diyelim ki sana penis buyutucu hakkinda bilgi istedi ne dicen diyo.İste bi de Dedi ki yarin 15dakika bulusalim katalog getirim dedi.Siz nerdeyseniz gelirim dedi.İste neymis cantamda vibratorle yapma penis tasicakmisim sorana gostercekmisim.Yurtta kalmadigima sasirdi baya.Sonra msj atmis iste.Neymis ic camasiri erotik satisida yapiyolarmis.size hediye edicez bedeniniz ne diyo.Sutyen bedeni ne deyip guluyo be renk istersin falan.Sonra yok iste tangali soyle boyle sorun olurmu dedi.bende bu isi istemuyorum falan dedim.O elemanada patron sapik dedim.Eleman biz 20tane bayanla konustuk.ama hepsi patronla konusunca vazgecti dedi.Ayy cok sinir oldum sapik adam.O mesaji atmasa yarin giderdim yanina.Tabu binmezdim arabasina pislik herif
Ogrencisin galiba. Bir cok is bulabilirsin brosur dağıtımı falan salla hem dogru duzgun parası olmaz hem beklentileri farkli olur.

Aman canım lütfen çok dikkat et .Böyle bir iş yaptığında sapıklar ,reziller etrafında fink atar ,öyle sadece işimi yapayım ile bırakmazlar...

Bu tarz insanlardan her tür pislik beklenir.Geri dönüşü olmayan yerlere bulaşırsın...

En kötü hosteslik yada büyük otellerde günlük extra garson işi yapabilirsin...

Hem kurumsal yerler hem de kalabalık ekipler .
Bol şans diliyorum cnm Allah iyi bir iş nasip etsin inşallah...

Aman canım lütfen çok dikkat et .Böyle bir iş yaptığında sapıklar ,reziller etrafında fink atar ,öyle sadece işimi yapayım ile bırakmazlar...

Bu tarz insanlardan her tür pislik beklenir.Geri dönüşü olmayan yerlere bulaşırsın...

En kötü hosteslik yada büyük otellerde günlük extra garson işi yapabilirsin...

Hem kurumsal yerler hem de kalabalık ekipler .
Bol şans diliyorum cnm Allah iyi bir iş nasip etsin inşallah...
Amin canim cok tsekkurler

Böyle bir zamanda türkiyede bi bayanın böyle bi işi yapabilmesi cahil cesareti ister.... iyiki vazgeçmişsin yoksa 3cü sayfa haberi olurdun

Böyle bir zamanda türkiyede bi bayanın böyle bi işi yapabilmesi cahil cesareti ister.... iyiki vazgeçmişsin yoksa 3cü sayfa haberi olurdun
Evet ya.Ben arabalara koyar gecerim dedim.Sonra patronla konus dediler.Patron o kadar ayrintili sacma seyler soruyo ki.Neymis kocasindan bosanmis kadin vibrator isterse nasil satarmisim.Alt tarafi brosur abartiyo.İş falan da yalan bence boyle iş yok.Neymis brosurun en altta bu ic camasiri varya hani gecelik tarzi ondanda satliyomuş.BAna yarin 15dakikaligina yanima gelin işi anlatim dedi.Sonra msj atmiş.Bu geceliklerden hediye edicez.iş bitiminde sizin olucak.Beden renk soruyo.Bunu sormasindan cok rahatsiz oldum.İstemuyorum isi dedim.Bi de diyo ki boyle seyler soruyorum yanlis anlamayin diyo.Salak adam ya.15dakikaligina yanina gitsem arabaya mi atcakti beni napcakti acaba

Evet ya.Ben arabalara koyar gecerim dedim.Sonra patronla konus dediler.Patron o kadar ayrintili sacma seyler soruyo ki.Neymis kocasindan bosanmis kadin vibrator isterse nasil satarmisim.Alt tarafi brosur abartiyo.İş falan da yalan bence boyle iş yok.Neymis brosurun en altta bu ic camasiri varya hani gecelik tarzi ondanda satliyomuş.BAna yarin 15dakikaligina yanima gelin işi anlatim dedi.Sonra msj atmiş.Bu geceliklerden hediye edicez.iş bitiminde sizin olucak.Beden renk soruyo.Bunu sormasindan cok rahatsiz oldum.İstemuyorum isi dedim.Bi de diyo ki boyle seyler soruyorum yanlis anlamayin diyo.Salak adam ya.15dakikaligina yanina gitsem arabaya mi atcakti beni napcakti acaba
Sanirim yoklama çekmiş...

Sanirim yoklama çekmiş...
Banada öyle geldi.Ben s beden yazdim.Adam sutyen bedeni yanlis anlamayin yazdi.Ben saf gibi yazdim sutyen bedenini.Gulucuk atmiş.Sonra cvp atmadim.Sonra yok geceligimizin gogus uclari acik iliskiye girerken soyle boyle uzunca anlatmis geceligi.Bende direk istemiyorum işi yazdim.Salak adam.Ay bi msj atsin bak ona guzel bi kufur edicem

Banada öyle geldi.Ben s beden yazdim.Adam sutyen bedeni yanlis anlamayin yazdi.Ben saf gibi yazdim sutyen bedenini.Gulucuk atmiş.Sonra cvp atmadim.Sonra yok geceligimizin gogus uclari acik iliskiye girerken soyle boyle uzunca anlatmis geceligi.Bende direk istemiyorum işi yazdim.Salak adam.Ay bi msj atsin bak ona guzel bi kufur edicem
Msj atmasını beklemeden engellesen ya

Back
X