• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapik patron?

1500vardir.evet onu dusunuyorum en kotu
Gecmis olsun konu sahibi arkadasim.. Ucuz kurtulmussun.. Ama anlamadigim bir sey var. market tanitim isini "olmadi en kötü ona basvururum" diye arka plana atiyorsun e senin buldugun is de malum be arkadasim.. Turkiye gibi bi yerde pazarlama yapacagin ürüne bak.. Is bu raddeye gelene kadar nasil dusunmedin.. Market isini de begenmemezlik yapma bence nacizane fikrim...[/QUOTE] telefoncu isi nasil peki sozce.haftada uc gun.gelen musteriyi karsilama sadece?Market isini de dusunuyorum bi yandan tabi.Allah korudu Resmen

Suan baska seceneginiz yoksa telefoncu olabilir bence.. Ama tabi duzgun insanlarsa.. Calisacaginiz insanlarla ilk once bi görüşün.. Hepsi sapik olacak diye bisey yok.. Onlar sizden beklentilerini soyler, siz de sartlarinizi belirlersiniz.. Anlasirsaniz calisirsiniz.. Haftada 3 gun de olabilir duzenli ve surekliyse neden olmasin.. Hem daha kalici is aramak icin zaman kazanirsiniz.. Allah hayirli kapilar acsin insallah...

Yaş iş bu. Yani patronu geçtim onun ne halt olduğu belli de zaten broşür dağıtarak kapı kapı gezilerek yapılacak bir iş değil. Eminim bu işten daha iyi işler bulabilirsiniz.

Şuan issizim.Cok paraya ihtiyacim var.Gazeteden brosur isi buldum.Bir bayan bi erkek lazimmis.İste patrona yonlendirdiler.Dagitilcak brosur vibrator buyutucu falanmis.Eleman bana arabaya koyar gecersin demisti.O yuzden evet dedim.Patron sacma sapan soru soruyo.eger satisini yaparsan prim alirsin falan diye.Bana diyo ki işte adam diyelim ki sana penis buyutucu hakkinda bilgi istedi ne dicen diyo.İste bi de Dedi ki yarin 15dakika bulusalim katalog getirim dedi.Siz nerdeyseniz gelirim dedi.İste neymis cantamda vibratorle yapma penis tasicakmisim sorana gostercekmisim.Yurtta kalmadigima sasirdi baya.Sonra msj atmis iste.Neymis ic camasiri erotik satisida yapiyolarmis.size hediye edicez bedeniniz ne diyo.Sutyen bedeni ne deyip guluyo be renk istersin falan.Sonra yok iste tangali soyle boyle sorun olurmu dedi.bende bu isi istemuyorum falan dedim.O elemanada patron sapik dedim.Eleman biz 20tane bayanla konustuk.ama hepsi patronla konusunca vazgecti dedi.Ayy cok sinir oldum sapik adam.O mesaji atmasa yarin giderdim yanina.Tabu binmezdim arabasina pislik herif
Bu adami biri durdursun . Kız boşver bunun niyeti bozuk ayrıl işten bence. Başka bir iş bulursun elbet

Yaş iş bu. Yani patronu geçtim onun ne halt olduğu belli de zaten broşür dağıtarak kapı kapı gezilerek yapılacak bir iş değil. Eminim bu işten daha iyi işler bulabilirsiniz.
Bu adami biri durdursun . Kız boşver bunun niyeti bozuk ayrıl işten bence. Başka bir iş bulursun elbet
Yo zaten baslamadim ise

Suan baska seceneginiz yoksa telefoncu olabilir bence.. Ama tabi duzgun insanlarsa.. Calisacaginiz insanlarla ilk once bi görüşün.. Hepsi sapik olacak diye bisey yok.. Onlar sizden beklentilerini soyler, siz de sartlarinizi belirlersiniz.. Anlasirsaniz calisirsiniz.. Haftada 3 gun de olabilir duzenli ve surekliyse neden olmasin.. Hem daha kalici is aramak icin zaman kazanirsiniz.. Allah hayirli kapilar acsin insallah...
Amin insallah.Yok adami aradim tekrar rajatsiz etmedi telefoncu.Tabi yarin gidicem.Ögrenciyim falan derim.Bi de söz yuzugu takim bu sefer diyorum.Zaten adamin niyetini az cok anlarim yarin.Brosur isi zaten gitmedim kapadim o defteride serefsiz herif

Para kazanmak istemen tamam da. Bu isi yapman ne kadar dogru?? Hadi gectim patronu brosurun tanitimini yapicagin insanlar bile sana sapiklik yapabilir. İs hic guzel bi is degil. İssiz kal bundan daha iyi:KK12:

Para kazanmak istemen tamam da. Bu isi yapman ne kadar dogru?? Hadi gectim patronu brosurun tanitimini yapicagin insanlar bile sana sapiklik yapabilir. İs hic guzel bi is degil. İssiz kal bundan daha iyi:KK12:
Zaten gitmiycem ve iş secerken dikkatli olucam.Artik hep yanimda biber gazi tasiycak.ortalik cok bozuk

Back
X