Sapık Problemi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ok.

Her türlü rahatsız edici - bence konu sahibi kesinlikle abartmıyor. İsmini bilmesi de çok endişe verici.
Dikkatli olun - bu tür tipler kolaysa musallat olabiliyorlar bir de.
Bir daha görürseniz fotoğrafını çekin mutlaka ve size yaklaşırsa bağırın!

ah ah. bence oncelikle doğru anlamak adına konuyu tekrar ookuyun. sahşa tanıyamadım,? diye soru yönelttim zaten. verdiği cevap zaten daha fazla konuşmam gerekmediğni gösterdi. ısrarla da 3-4 kes tanısalım diye söylemesi üzerine istersen polis eşliğinde tanışalım dedim. verdiğim tepkiler gayet makul tepkilerdi.

İyi de durakta otobüste karşılaştıysanız isminizi nereden biliyor? sokak ortasında o kadar esnafın olduğu yerde gayet aleni ayağınız nasıl oldu tanışalım mı falan nasıl soruyor hem durak otobüs gördüyse alyansı da görmüştür Allah aşkına adresinizi nereden bilecek bu kadar paranoyak olmayın. evli olup olmadığınızı bilmeden.

evli olduğumu bildiğini düşünüyorum zaten. evimi mi nerden bilecek. hani medenice hoşlanmıştır diyorsunz ya medenice bulup durakta vs grdügünde takip edip grdiğm binayı grmesi yüksekl bir ihtimal olsa gerek.. ki daha öncesinde benzer olayı yaşamış biri olaraktan ..

yanı netten bırıyle tanışıyorum dıyen bırıne aman dıkkatlı ol evladım aman temkınlı ol yavrum ortalık sapık kaynıyor evladım dıyenler!!!!!
sokaktakı ne olduğu belırsız bırının geçmiş olsun,x hanım iğileştin mi ? ısrarla tanışalım demesi de bır o kadar normal geliyor.

di mi ama.. böyle işine geldiğinde duyarlı işine gelmediğinde medenilik adı altında duyarsızlaşan kişiler oldukça bu ülkede böyle kotu olaylar daha çok yaşanacaktır malesef.

Bilgisayarın Türkiye’de yaygınlaşmaya başladığı zaman lisedeydim, mail yazışmaları, iş ve kişisel yazışmalar ile ilgili eğitimler alıyorduk, daha o zamandan biliyorum yani. Linki kopyalamaya çalıştım, İstanbul İletişim Enstitüsü bir yazısını. Bu 2 saniye içinde bulduğum en basit örnek. Linki açamazsanız sitesine de girip bakabilirsiniz. Ya da bunun benzeri birçok şeye hemen ulaşabilirsiniz öğrenmek için.
Doğru iletişimin hayatımızı kolaylaştırdığına inandığım için iletişime de önem veririm.

Son düzenleme:
Tahmin etmis, anlamis, icine dogmus vs vs Yok öyle bir dünya hanimefendi. Somut bir sey olmadan kimseye sapik damgasi vuramazsiniz. Madem ülke gerceklerine pek bir hakimsiniz tacizci diye yaftalanip linc edilen masum insanlari da duymussunuzdur. Farzedelim ki adamin beden dili niyetinin kötü oldugunu gösteriyor. O zaman bile insan süphe duyar. Kosa kosa gelip “ayyy sapiiiikk” diye konu acmaz.

Gerekisz endiselenmissiniz. Vermeniz gereken tepki gayet yerinde ve makul olmus.bi daha karsiniza cikcagini sanmam. Esinize keske soylemeseydiniz ese soylencek kadar muhim gormedim konuyu. Esinize soyleyerek olayi bi anda 3 iken 10 yapmisiniz.

Elhamdülillah da, sınırsız olasılık var, ben hepsini bir mesaja sığdıramam ki :)
Neyse, "sapıklardan korusun tanrı seniiii" şarkısı benden size hediye olsun

Evet bunu bir eğitim de öğrenmiştim ben de bence doğru da ben eskiden sinirli olduğumda büyük harfle yazdığımı hatırlıyorum şimdi arada elim gitse de kendime hakim oluyorum çok şükür :)

Konu sahibi linç mi ettirmiş halka? Kadın korkmuş ve tavsiye istemiş buda mı hata oldu!başka vakaları bu konu ile karıştırıp haklı argümanlar yaratmaya çalışıyorsunuz. Burada gayet kibar bir üslup ile yapabileceği ve yapmaması gerekenleri söylemek yerine-ki söyleyenler var onları tenzih ediyorum- dalga geçmek hiç yakışık değil. Hele ki türk kadınına yönelik cinsiyetçi, aşağılayıcı yorumların gırla gezdiği ekşi sözlüğü referans gösterip varmış böyle tipler hak verdim diye dalga geçmek çok ayıp.

di mi ama.. böyle işine geldiğinde duyarlı işine gelmediğinde medenilik adı altında duyarsızlaşan kişiler oldukça bu ülkede böyle kotu olaylar daha çok yaşanacaktır malesef.
Ben size hak verdim.
Sizinle aynı durağı/otobüsü kullanıyorsa telefonda mesaj/whatsapp kullandıysanız tepenizde dikilirken okumuş olabilir.
Var böyle meraklı tipler.

Bir insan diğerini beğendiğinde ilk yüzüğü var mı diye bakar? Normali budur. Kadının tektaşını ve alyansını mutlaka görmüştür.

Durakta/otobüste karşılaşmış madem oralarda size saati veya bir durağı sorup muhabbet kurmaya çalışsaydı hayatın akışına uygun olurdu. Ama adam kadını duraktan itibaren takip edip, yüzüklere rağmen laf atıyor. Elbette sapıklık.

Canınızı sıkmayın. Bazı kk kadınları beğenilen kadınları görmeden kıskanma özelliğine sahipler :)

:))

:)) tsk ederim her şey için..

Ne var tanışmak istemiş diyenlere hayret ettim. Tanımadığınız biri sizin yanınıza gelip adınızla hitap etse tedirgin olmaz mısınız? Bu beni nereden tanıyor, kimdir nedir vs. bin tane soru geçer insanın aklından. Normal bir insan olsa direkt damdan düşer gibi merhaba x hanım demez.

Vallahi dedim ya ben takiyordum. Ki çevremde de evli olmadigi halde takan da var. Aksesuar olarak görüyoruz. Eminim bizle aynı kata yapisinda bir sürü insan da vardır. Alyans olsa bile tanıştığım birine "evli misin" diye de sorarım. İlla ki o çevrede oturan biri demek ki ve isminizi duyup öğrenmiş. Sapik olsa oradan ayrılmaz diye düşündüm. Çünkü ısrarcı oluyor sapıklar. Hee elbette rahatsız olmuş olmana birşey demiyorum çok normal, bunu asla eleştirmiyorum. Ama ne bileyim adam bana sapikmis gibi gelmedi. Umarım bir daha karşına çıkmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…