• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şapırdama sesi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.092
18.254
248
28
İyi akşamlar hanımlar. Son günlerde babamla yaşıyorum ve garip bir huy edinmiş çorbayı aşırı sesli bir şekilde höpürdeterek içiyor. O esnada asla yemeğime odaklanamıyorum adeta kan beynime sıçrıyor ve içim bir garip oluyor. Diğer yemekleri de o şekilde yemeye çalışıyor. Önceden böyle yapmazdı. Bir fabrikada üst düzey çalışıyor ama yemekhaneleri ortak ordaki adamlara özenip huy edindi heralde. Kalbi kırılmasın diye de bir şey diyemiyorum ama kalkıp gidesim geliyor öyle böyle değil çok ses çıkıyor. Bi de çorbayı hüpletirken havayı içine çekme sesi de geliyor o çok irrite edici sinir stres sahibi oldum. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Kalbini kırmadan uyarın ben bekarken kardeşimle bu yüzden sürekli kavga ettim sonra evlendikten sonra kp min şapırtmasını duydum kardeşime kurban olurmuşum 😁en azından uyarınca dikkat ederdi babanızın kalbini kırmadan uyarın biraz daha dikkatli olabilir

Yanımda sapirdayan biri olunca ben o an ki sinirle sapirdama diyorum ama babam yapsa kırılır diye birşey diyemem sanırım
Şakayla karışık soyleyebilirsiniz belki 🙇

Bende de aynı dert var. Çaresi yok. Çocukluktan beri şapırtı sesi beni öldürür. Sinemaya gidemem Mısır yeme sesi yüzünden. Mümkün değil filmi izleyemem. Allah da böyle bir dert vermiş bana ve benim gibilere.

Benim kız kardeşim hiç çekinmeden utanmadan her sofrada babama laf şöyler ama yine aynı devam😁

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ama tatlı tatlı da söylesen darılıp, gücenme, kırılma ihtimali var. En iyisi onunla yemek yerken sen de ağzını şapırdat o da rahatsız olsun.

Şakayla karışık kalbini kırmadan diyebilirsin

İyi akşamlar hanımlar. Son günlerde babamla yaşıyorum ve garip bir huy edinmiş çorbayı aşırı sesli bir şekilde höpürdeterek içiyor. O esnada asla yemeğime odaklanamıyorum adeta kan beynime sıçrıyor ve içim bir garip oluyor. Diğer yemekleri de o şekilde yemeye çalışıyor. Önceden böyle yapmazdı. Bir fabrikada üst düzey çalışıyor ama yemekhaneleri ortak ordaki adamlara özenip huy edindi heralde. Kalbi kırılmasın diye de bir şey diyemiyorum ama kalkıp gidesim geliyor öyle böyle değil çok ses çıkıyor. Bi de çorbayı hüpletirken havayı içine çekme sesi de geliyor o çok irrite edici sinir stres sahibi oldum. Nasıl çözebilirim bu durumu?
Bu bir hastalık aslında misofonia idi yanlış yazmadıysam ben de de mevcut ne yazik ki ve o sekilde yiyen birinin yanında asla duramam durmak zorundaysam da söylerim kim olursa farketmez öyle bise ki onu yapanın boğazına çatalı geçiresim geliyor bunu yapmamak için söylüyorum direk

Benim babamda yapiyor sinir oluyorum bir de bogulur gibi her yeri su icinde birakip yüz yikamasi var. Kac kere söyledim ama nafile. Sen beni mi kücümsüyorsun niye bu kadar huylusun diye kizdi bana

Ben de nefret ediyorum o seslerden.onlar o sesleri çıkarırken onları,o yediği şeye kafasini sokup boğmak istiyorum.Bunu ciddi ciddi hayal edip yapamadığım için daha çok sinir oluyorum,öyle sinir oluyorum.Ben söylüyorum.Babama çok söyledim ,ailemdekj herkese söylerim yaptıklarında ,soyleyemezsem kalkar giderim.Okulda öğretmen arkadaşımı uyariyordum öyle diyeyim.45-50 Yaşında adam .Bir diş problemi yok ,tadı öyle cikiyormus,öyle diyince ben de gorgusuzluk demiştim.Pisman değilim.Siz düzgünce söyleyin ,dinlemezse kalkar başka yerde yersiniz ,o anlar ,saygısızlık olmaz merak etmeyin,önce onlar saygısızlık yapıyor cunku.

Benim de kan beynime sıçrar öyle sinir olurum elimde değil bence uyarın babanizi guzel bir dille kimi normal olduğunu zannediyor çünkü rahatsız olduğunuzu söyleyin

Back
X