- Konu Sahibi aklakaragibi
Polis kayıtlarından otomatik adres çıkıyo canım yanlış adres verme şansı yok ama anneye anlatırsa o şekilde saklanabilirHatta adres olarak bi arkadaşının, ablasının vs adresini verebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polis kayıtlarından otomatik adres çıkıyo canım yanlış adres verme şansı yok ama anneye anlatırsa o şekilde saklanabilirHatta adres olarak bi arkadaşının, ablasının vs adresini verebilir
Bana da olmuştu bide evdeki telesekretere mesaj bırakmış şu kıza sahip çıkın vs abim bizle yaşamıyodu babam da 2 aydır yoktu nasıl olsa annem dinler diye düşünmüş ama tesadüfen abim gelmişti o gün o dinlemiş. Çocuğu bulup dövmüştü. Cami duvarına işemişti salak.![]()
Yok canım konuşturduğun kişilerde onunla birlik olabilir. Yok kırkacağı biriyse geçici çözüm bi süre sonra devamŞu savcılık ya da polis meselesinden önce klişe olacak ama biriyle konuşturmak sizce mantıklı bir yöntem olabilir mi?
Avukat mısınız? Bir kaç şey sormam lazımHiç korkma, bir avukat bul. Arattır onu. Aynı böyle senin gibi bir müvekkilem olmuştu rahatsız edilen. Eşimin kuzeni. Eşime söylemedi geldi bana. Suç duyurusunda bile bulunmadım. Aradım. Gerçekten 5 dakika sonra yalvarıyordu. Bir daha da rahatsız etmedi. Havlayan köpek ısırmıyor gerçekten doğru bu.
Defalarca söyledim koz yok ama iftira atabilecek cinstenNeyle tehdit ediyor, elindeki koz ne?
Cok doğru ve güzel anlatmissiniz. Ama babamın sağlık problemleri var. Sağlığı yerinde soğuk kanlı biri olsa 1 dakkika bile durmaz söylerdimÜniversitede biri bana böyle kafayı takmıştı
Bir sure gorustuk olmadı ama çocuk sorunlu çıktı ve taktı bana
Surekli mesaj yazıp tehdit ediyordu, hatta abime de mesaj yazmıştı
Ben de en son babama anlattım
Babam benimle okudugum şehire geldi ve o çocuğu aradı konuşmak istediğini söyledi
Çocuk korkudan buluşmaya bile gelmedi ve beni asla rahatsız etmedi
Bence ailenizle konusmalisiniz
Ailenizden korktugunuzu hissederse daha çok üzerinize gelecektir
Bu konuda uzman oldum sayılır.Defalarca söyledim koz yok ama iftira atabilecek cinsten
İyide böyle devam ederse eninde sonunda ailen duyacak.ozaman ailen neden baştan bize söylemedin diye daha çok kızmayacaklar mı.nyse inşAllah sağ salim kurtulursunuz ama bişey yapmazsanız zor görünüyor..Hiçbir koz yok bekaretime dokundurtmadım çok şükür. Ben tek kendimi düşünemem bu olay karşısında ailemi de düşünmek zorundayım.onların gözünde ne hale geleceğim kim bilir. Hiçbir koz olmasa bile soyleyegi herhangi bir yanlış kelime beni yaralar. Bana ciddi zararlar verir. Gerek dini yaşantım ve duygusal yapım bunu kolay kaldıramaz.
Gerçekten de öyleBu konuda uzman oldum sayılır.
Ben 2 yıl tehditlerle yaşadım.
Sana söyleyebileceğim en temel şey boyun eğme ve de korktuğunu belli etme. Zaten o gücünü bunlardan alıyor.
Elindeki son koz ailenin öğrenmesi, eğer buna oynarsa son oyunu bu olur. Ondan sonra seni tehdit edecek bir şeyi kalmaz, dolayısı ile sana hükmedemez. Bu sebeple emin ol, o da söylemeye can atmıyordur. Sadece oynamak hoşuna gidiyor. Çünkü seni ancak bu yolla elinde tutabilir, ne kadar acınası...
haklı olabilirsiniz ama hiçbir tepki de bulunmuyorum su an. Görmezden geliyorum mesajları ulasmaya çalıştığını falan. Sadece hala bunun devam etmesi beni gerçekten zorluyor. Nereye kadar gider ki böyle
Orası öyle görünüyorİyide böyle devam ederse eninde sonunda ailen duyacak.ozaman ailen neden baştan bize söylemedin diye daha çok kızmayacaklar mı.nyse inşAllah sağ salim kurtulursunuz ama bişey yapmazsanız zor görünüyor..
O merhamet etsin diye mi bekleyeceksin canım çok beklersin kaç yaşındasınOrası öyle görünüyorinşAllah tek sığınağım Rabbim vazgecirsin vicdanına bir merhamet versin ne diyeyim
![]()
Seni çok iyi anlıyorum. Hayatına zorla dahil olmak isteyen bir parazit gibi değil mi?Gerçekten de öyleyüzümü dahi görmüyor. Kendi çapında ulaşmaya çalışması dışında bir bağlantı kuramıyor ama 3 yıldır bunu yapıyor olması beni çıldıracak duruma getirdi inanın
İşte salak kafam zamanında vazgeçer düşüncesiyle facebook mu sildim numaramı degistim, yani eski mesajları yok. Sadece şu an başka bir sosyal medya hesabından beni bulup attığı mesaj var. Ve arkadaşıma attığı hala silmemisse eğer.sence nereye kadar gider böyle...
aç bütün sosyal medya hesaplarını, tehdit vs. bütün mesajları topla.
git savcılığa yaşın 18i geçmedi mi ?? eger reşitsen ille de ailene haber verirler mi bi araştır ? sikayetten sonra gözü korkabilir..
daha ne kadar zehir edecek hayatı sana ?
3 sene ne demek yahu ?
canını da mı sevmiyorsun...
ben olsam çoktan yayardım herkese.. baktım şikayetten sonra da akıllanmıyo, olmuyo adam tutup anası aglayana kadar dövdürürdüm.. be ne lan hayat benim hayatım sen kimsin ??