Seni çok iyi anlıyorum. Hayatına zorla dahil olmak isteyen bir parazit gibi değil mi?
En mutlu anlarını bile karartabilecek kabus oluyor kendisi.
Öncelikle buna izin verme. Sakın 1 gününü bile, onun yüzünden mutsuz ve yaşanmamış olarak geçirme. Çünkü bunu yapmaya hakkı yok.
Taviz tavizi doğurur buna emin ol, o yüzden bir an evvel çözüm bul yoksa bıkkınlıkla istediklerini yapmaya başlarsın. O anda bu doğru gelir, pes edersin ama ilerleyen zamanlarda kukla gibi yaşadığını fark edersin.
Karşındaki tehditçi senden güçlü değil, bunu da bil. Aksine senden daha çok korkan, aciz birisi. Baksana bir kızı tehdit haricinde yanından tutamayacak birisi. O yüzden onu yenebilirsin, aklından çıkarma.
Burada bir avukat arkadaşımız sana önerilerde bulunmuş, bir düşün.
Benim sapığım, aileme söylemişti, fakat istediği tepkiyi alamamıştı. Büyük oynadı ama gişede yattı anlayacağın. Annem 1000 kızım olsa birini sana vermem deyince işler değişmişti. Eh tehdit sebebi kalmayınca, benim boynumdaki ip de çözülmüştü anlayacağın.
Ama sen bu aşamaya gelmeden halletmek istiyorsun. O halde ya bir büyüğünden yardım alacaksın ya da yargıya başvuracaksın.