Saplantılı bir insandan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardım :((

Seni çok iyi anlıyorum. Hayatına zorla dahil olmak isteyen bir parazit gibi değil mi?
En mutlu anlarını bile karartabilecek kabus oluyor kendisi.
Öncelikle buna izin verme. Sakın 1 gününü bile, onun yüzünden mutsuz ve yaşanmamış olarak geçirme. Çünkü bunu yapmaya hakkı yok.
Taviz tavizi doğurur buna emin ol, o yüzden bir an evvel çözüm bul yoksa bıkkınlıkla istediklerini yapmaya başlarsın. O anda bu doğru gelir, pes edersin ama ilerleyen zamanlarda kukla gibi yaşadığını fark edersin.
Karşındaki tehditçi senden güçlü değil, bunu da bil. Aksine senden daha çok korkan, aciz birisi. Baksana bir kızı tehdit haricinde yanından tutamayacak birisi. O yüzden onu yenebilirsin, aklından çıkarma.
Burada bir avukat arkadaşımız sana önerilerde bulunmuş, bir düşün.
Benim sapığım, aileme söylemişti, fakat istediği tepkiyi alamamıştı. Büyük oynadı ama gişede yattı anlayacağın. Annem 1000 kızım olsa birini sana vermem deyince işler değişmişti. Eh tehdit sebebi kalmayınca, benim boynumdaki ip de çözülmüştü anlayacağın.
Ama sen bu aşamaya gelmeden halletmek istiyorsun. O halde ya bir büyüğünden yardım alacaksın ya da yargıya başvuracaksın.
Aynen o aşamaya gelmem çok zor. Bende bilemiyorum napacagimi. Şu an biriyle konuşturmak düşüncesi var sadece.

Seni çok iyi anlıyorum. Hayatına zorla dahil olmak isteyen bir parazit gibi değil mi?
En mutlu anlarını bile karartabilecek kabus oluyor kendisi.
Öncelikle buna izin verme. Sakın 1 gününü bile, onun yüzünden mutsuz ve yaşanmamış olarak geçirme. Çünkü bunu yapmaya hakkı yok.
Taviz tavizi doğurur buna emin ol, o yüzden bir an evvel çözüm bul yoksa bıkkınlıkla istediklerini yapmaya başlarsın. O anda bu doğru gelir, pes edersin ama ilerleyen zamanlarda kukla gibi yaşadığını fark edersin.
Karşındaki tehditçi senden güçlü değil, bunu da bil. Aksine senden daha çok korkan, aciz birisi. Baksana bir kızı tehdit haricinde yanından tutamayacak birisi. O yüzden onu yenebilirsin, aklından çıkarma.
Burada bir avukat arkadaşımız sana önerilerde bulunmuş, bir düşün.
Benim sapığım, aileme söylemişti, fakat istediği tepkiyi alamamıştı. Büyük oynadı ama gişede yattı anlayacağın. Annem 1000 kızım olsa birini sana vermem deyince işler değişmişti. Eh tehdit sebebi kalmayınca, benim boynumdaki ip de çözülmüştü anlayacağın.
Ama sen bu aşamaya gelmeden halletmek istiyorsun. O halde ya bir büyüğünden yardım alacaksın ya da yargıya başvuracaksın.
Beni tehdit eden kişide dediklerini yapmadım diye babamı ev telefonundan arayıp kızınız o...luk yapıyor demişti telefon sapığı olarak düşündüler ama babam yinede uyuyamamıştı

estagfirulah yok sen ilk etapta korkmussun bu çok normal.. şimdi de numarana ulaşmasını istemiyorsun. eger tehdit vs. varsa şikayet işini halledersin..

ama arkadaşına hic güvenme, korkar yanaşmaz. eski mesajlara filan ulaşma imkanı var mıdır acaba ? bi araştırmak gerek.

O merhamet etsin diye mi bekleyeceksin canım çok beklersin kaç yaşındasın
Yaşım 21 yaşla hiçbir alakası yok bir söz vardır bilir misiniz? Herkesin derdi kendine ağır. Gerisinin dili lal kulağı sağır... Yani bekli basit ve sacma geliyor olabilir anlattıklarım beni nasıl etkilediğini ben bilirim

Sonra ne oldu peki?
Biraz zaman geçti bi arkadaşımla beraber dershanedeki rehper hocasına anlattık oda beni ikna etti ve anneme anlattı oda babama söyledi önce çok stres oldum ama gittik şikayet ettik ve bitti annem keşke baştan söyleseydin niye katlandın dedi ama 14 yaşımdaydım 17 ye gelince aklım başıma gelmişti zaten

Yaşım 21 yaşla hiçbir alakası yok bir söz vardır bilir misiniz? Herkesin derdi kendine ağır. Gerisinin dili lal kulağı sağır... Yani bekli basit ve sacma geliyor olabilir anlattıklarım beni nasıl etkilediğini ben bilirim
Sakin ol bir, buradaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. O yüzden terslenme, herkes aslında doğruyu söylüyor. Sana korkutucu gelebilir ama her çözüm kolay olmayabilir.

Biraz zaman geçti bi arkadaşımla beraber dershanedeki rehper hocasına anlattık oda beni ikna etti ve anneme anlattı oda babama söyledi önce çok stres oldum ama gittik şikayet ettik ve bitti annem keşke baştan söyleseydin niye katlandın dedi ama 14 yaşımdaydım 17 ye gelince aklım başıma gelmişti zaten
Ben de 15 yaşındaydım canım. İnsanın aklı ermiyor, şimdi olsa canına okurdum onun.

Bende 22 yaşımdayım. Kolay demedim ben bizde teksasda yaşamıyoruz hepimizinki türk ailesi ben çocuktum çektim sende çekme diye diyorum ben

Bende 22 yaşımdayım. Kolay demedim ben bizde teksasda yaşamıyoruz hepimizinki türk ailesi ben çocuktum çektim sende çekme diye diyorum ben
Söylem ve önerileriniz için sağolun Rabbim razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur ve hayırlısıyla kurtulmuş olduğumu gördüğüm zamanlar gelir. :(

yukarida da yazilmis ama korktugunu sakin belli etme. ailene seni sevdigini soylesin, ne olacak? ya da oldugun ile gelsin, bakalim bir sey yapabiliyor mu? anca konusur boyle tipler. bir sey yapacak olsa 3 yilda coktan yapardi, bununki lafta. korkma bos yere.

Bundan 3 yıl önce cahil aklımla konuştuğum biri vardı. 2-3 aylık bir zaman dilimiydi onunla gecen... Tabi saftım o zamanlar küçüktüm. Tuhaf ve kötü bir insandı o da bu birlikteligin bitmesi taraftarıydı hatta benden daha fazla... Daha sonra ben Üniv. kazandım başka bi şehire gittim. Ama ne ondan kurtulabildim ne de tehditlerinden. Hayatımda ciddi manada olmak isteyen insana karşı da mahçup duruma düştüm. Sürekli bu mevzu söz konusu oluyordu ve ben karışmasını istemiyordum. Numara değiştirmek sosyal medya hesaplarından engellemek onu durdurmaya yetmiyordu. Arkadaşım aracılığıyla bile beni rahatsız etmeye yetiyordu. Nişanlıyım dedim ne dediysem olmadi. Çocuk aklımla zamanında ona duyduğum sevgi yerini büyük bir korku ve nefrete bırakmıştı. Bi ara tam kurtuldum derken yeniden kaldığı yerden devam etti. Bu keyfi tavırları beni hayattan bezdirmeye yetiyor. Muhafazakar bir aileye sahibim böyle bir konuyla babamın karşısına gecemem sağlık problemleri var zaten. Yoksa belki çoktan polise bile vermiştim. Ama yapamam:KK43: Şimdi hayatımda kimse yok istemiyorum zaten. Evlensem bile beni rahatsız edebileceği korkusuyla yaşıyorum:KK43: ve eşimin karşısında kötü bir duruma düşmek istemiyorum. Şimdi bana ne olur bir akil verin ne olur :KK43:
böyle kişiler skarşısındakinin korkusundan besleniyorlar.korkmadığınızı ve elinden geleni ardına koymamasını söyşleyin.o nasıl tehdit ediyorsa sizde iki katı tehdit edin.cidden korkmadığınızı anlayınca defolup gidiyorlar.

Hiç bir anne baba kızını böyle bir mevzudan dolayı atmaz sinirlenir,belki döver ,söver ama sahip çıkar kızını ite köpeğe yem etmez yanlış birşey yaşamış olsan dahi aile affeder ama ailenin söyledikleri seni bir süreliğine utandırır bir süre yüzlerine bakamazsın ama bil hiç biri seni o tehtitler kadar incitmez vakti gelince herşey unutulur ve mutlu olabileceğin birisini dahi bulursun ama aileden bişey saklama belki o it yalnızca havlar ama ailene birşey söyleyemediğini başka kötü insanlar da fark ederse başına daha kötü olaylar gelir o yüzden hayatında olan iyi kötü herşeyi ailene anlatmalısın sonucu her ne olursa olsun sana birbaşkası kadar acı vermez .Hatta alandan eniştenden de yardım iste ailecek konuşun kavga edin bağrışın gör bak daha iyi olur .Bir de sana ondan laf getirip götüren arkadaşlarını bırak hatta engelle onlardan sana yara gelmez biri sana onu sorduğu zaman tanımıyorum de anlattıklarını dinlemeden oradan uzaklaş belki savcılığa bile gerek kalmadan çözersin böyle olayı yoksa bir 3 yıl 5 yıl daha geçer hayatın mahvolur

Bundan 3 yıl önce cahil aklımla konuştuğum biri vardı. 2-3 aylık bir zaman dilimiydi onunla gecen... Tabi saftım o zamanlar küçüktüm. Tuhaf ve kötü bir insandı o da bu birlikteligin bitmesi taraftarıydı hatta benden daha fazla... Daha sonra ben Üniv. kazandım başka bi şehire gittim. Ama ne ondan kurtulabildim ne de tehditlerinden. Hayatımda ciddi manada olmak isteyen insana karşı da mahçup duruma düştüm. Sürekli bu mevzu söz konusu oluyordu ve ben karışmasını istemiyordum. Numara değiştirmek sosyal medya hesaplarından engellemek onu durdurmaya yetmiyordu. Arkadaşım aracılığıyla bile beni rahatsız etmeye yetiyordu. Nişanlıyım dedim ne dediysem olmadi. Çocuk aklımla zamanında ona duyduğum sevgi yerini büyük bir korku ve nefrete bırakmıştı. Bi ara tam kurtuldum derken yeniden kaldığı yerden devam etti. Bu keyfi tavırları beni hayattan bezdirmeye yetiyor. Muhafazakar bir aileye sahibim böyle bir konuyla babamın karşısına gecemem sağlık problemleri var zaten. Yoksa belki çoktan polise bile vermiştim. Ama yapamam:KK43: Şimdi hayatımda kimse yok istemiyorum zaten. Evlensem bile beni rahatsız edebileceği korkusuyla yaşıyorum:KK43: ve eşimin karşısında kötü bir duruma düşmek istemiyorum. Şimdi bana ne olur bir akil verin ne olur :KK43:

İlk iletişim kurma çabasında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını, elinde fazla fazla delil olduğunu, hatta nişanlının babasının zaten komiser olduğunu (yer mekan verme sakın), bugüne kadar durumu ona yansıtmak istemediğini ama tekrarı olursa hiç tereddüt etmeden şikayet edeceğini söyle.
Buna rağmen tekrar ederse davranışlarına mecbur suç duyurusunda bulunacaksın. Annenle konuşup babacığını üzmemenin bir yolunu bulursunuz, gerekirse ona yansıtmazsınız bile meseleyi.

Koz vermek değil. Dediğim gibi uzun bir yaşantı yok ortada. Ama tehditleri şöyle;
Ne bilim kendimi öldürürm, ailene söyleyecm seni sevdiğimi falan, okudugn ile gelicem, gibi salakca şeyler. Ya bunlara tahammül edemiyorum.
Gitsin kendini öldürsün o zaman.. Aileme söylersen söyle de, bana değil sana olan olur de, dediğim gibi nişanlının babasının da komiser olduğunu söyle, aman ayrıntı verme bu konuda nerede vs, kurcalatma kestirip at.

Back
X