Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

mimoz_a

Unutursam Fısılda !
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
5.184
1.755
448
Yemin ederim biktim artik. 1.5 yili geçkin oldu bosanali. Bir insan bir insandan daha ne ister? Olmuyorsa olmuyordur. Birak artik pesimi. Senden nefret ediyorum. Vallahi cok doldum artik. Ne ise gittigimden ne eve geldigimden, yedigim ictigim hic bir seyden tat almiyorum. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Ben bu kadar tehditle nereye kadar sabredicem. Tek bildigim sey biktim ve boyle yasamak istemiyorum. Cok kotuyum ben ya :(

Sana eski kelimesiyle bile olsa es demekten igreniyorum!

Yemin ederim biktim artik. 1.5 yili geçkin oldu bosanali. Bir insan bir insandan daha ne ister? Olmuyorsa olmuyordur. Birak artik pesimi. Senden nefret ediyorum. Vallahi cok doldum artik. Ne ise gittigimden ne eve geldigimden, yedigim ictigim hic bir seyden tat almiyorum. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Ben bu kadar tehditle nereye kadar sabredicem. Tek bildigim sey biktim ve boyle yasamak istemiyorum. Cok kotuyum ben ya :KK43:

Sana eski kelimesiyle bile olsa es demekten igreniyorum!
şikayet ettin mi?

hiç bir ceza uygulamıyorlar mı onca tehdite

şikayet ettin mi?

hiç bir ceza uygulamıyorlar mı onca tehdite
Sikayet falan viz geliyo ona. İnanin bana sikayetler uzaklastirma kararlari hepsi bos. Bizzat yasadim gordum. Elimden tek gelen sey canimi almasin diye dua etmek. Beni hakimle savciyla korkutamazsin iceri girsemde bi telefonuma kac kisiyi gonderirim diyo. Vallahi ölcem kahrimdan.

Sikayet falan viz geliyo ona. İnanin bana sikayetler uzaklastirma kararlari hepsi bos. Bizzat yasadim gordum. Elimden tek gelen sey canimi almasin diye dua etmek. Beni hakimle savciyla korkutamazsin iceri girsemde bi telefonuma kac kisiyi gonderirim diyo. Vallahi ölcem kahrimdan.
ay allahım ya bu ülkenin adalet sistemi çok zayıf ondan onca kadın cinayeti oluyor

biz kadınlar yaşıyorsak şans eseri

böyle sapık canilere manyaklara hak ettikleri cezalar verilmediği sürece olacağı bu

Ben anlamıyorum neden caydırıcı ceza yok bu itlere.
Ben bosanma asamasindayken cezaevindeydi. İzinli cikti. 3 gunlugune. Kisa bi tatil gibi dusunun. Bosanma durumlarini konusmak icin bir araya geldigimizde beni dovdu. Gittim sikayet ettim. Rapor aldim. Savci elimin yuzumun halini gormesine ragmen, bu adamin hukumlu olup izne cikmis olmasina ragmen, ben karakoldayken ailemle yasadigim eve girip elinde bicakla beni bekliyorken polislere yakalanmasina ragmen bu adamin izninin devamina karar verdi. Bi de lutfedip 100 metre uzak durmasi karari verdi. Onun izninden kalan 2 gunde yasadigim sehri terk ettim. Sonra kaldigi cezaevini aradim. Teslim oldugunu ogrendikten sonra evime donebildim. Ama ben ne yapayim simdi bu adamla 4 yil evli kaldim. Herseyimi biliyor. Nereye gideyim? Gitsem ne olacak abimlere, akrabalarimiza salca olacak. İnanin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.

çok uzuldum durumunuza
savci denen adam senin ex den daha sefersiz mis
nasil is o oyle yaa, izinli çikinca suç isliyor adam git devam et mi dedi

ulke degistirin diycem vamma imkaniniz varsa baska napilir ki
Allah boyle beladan korun herkesi

Anlatsana biraz nasıl bir tip bosanma karari nasıl alınmıştı. Beyin fırtınası yapalım. Tuh vah diyerek bir yere varilmiyor.
bizim evliliğimiz en başından problemli başladı. üstüne evlendikten sonra uyuşturucu ve alkol kullandığını öğrendim. hep çıkıp çıkıp geldim babaocağına ama gerek tehditleri gerek benim korkularım yüzünden hep geri döndüm. baktım olacak gibi değil bunun sonu yok. 4 yıl 2 ay sonra tamamen geri dönüş yaptım ve boşanma davası açtım.

Ne diyo yani.olumlemi tehtit ediyo.allah korusun.
Tekrar biraraya gelmek falanmi istiyo.
cocuk varmi

ay allahım ya bu ülkenin adalet sistemi çok zayıf ondan onca kadın cinayeti oluyor

biz kadınlar yaşıyorsak şans eseri

böyle sapık canilere manyaklara hak ettikleri cezalar verilmediği sürece olacağı bu
inanın bana canımı alması bir 35 liğe bakar. onun kaybedebileceği bişi yok. ne çocuklarına acır ne de geride kalacak anasına babasına

Ben bosanma asamasindayken cezaevindeydi. İzinli cikti. 3 gunlugune. Kisa bi tatil gibi dusunun. Bosanma durumlarini konusmak icin bir araya geldigimizde beni dovdu. Gittim sikayet ettim. Rapor aldim. Savci elimin yuzumun halini gormesine ragmen, bu adamin hukumlu olup izne cikmis olmasina ragmen, ben karakoldayken ailemle yasadigim eve girip elinde bicakla beni bekliyorken polislere yakalanmasina ragmen bu adamin izninin devamina karar verdi. Bi de lutfedip 100 metre uzak durmasi karari verdi. Onun izninden kalan 2 gunde yasadigim sehri terk ettim. Sonra kaldigi cezaevini aradim. Teslim oldugunu ogrendikten sonra evime donebildim. Ama ben ne yapayim simdi bu adamla 4 yil evli kaldim. Herseyimi biliyor. Nereye gideyim? Gitsem ne olacak abimlere, akrabalarimiza salca olacak. İnanin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
peki hala cezaevinden çıkalı ne kadar oldu?

suçu neydi?

çok uzuldum durumunuza
savci denen adam senin ex den daha sefersiz mis
nasil is o oyle yaa, izinli çikinca suç isliyor adam git devam et mi dedi

ulke degistirin diycem vamma imkaniniz varsa baska napilir ki
Allah boyle beladan korun herkesi
tek bir umudum var şimdilik haber beklediğim. bir memurluk işi. mülakata girdim sonucunu bekliyorum. eğer olmazsailtica etmeyi bile düşünüyorum. ama diyelimki ben gittim ya ailem ne olacak? aileme de çok büyük bir öfkesi var. :(

Tv ye çıksana algı yaratmayı dene cesaretin varsa ben bu pislikle baş edemiyorum devlette benim ölmem için elinden geleni yapıyor adamı benden uzaklaştırmıyor diye

Mantıklı aslında. Deşifre olur hem. Belki o sinirle kendini öldürür de kurtulursun inşallah

Tv ye çıksana algı yaratmayı dene cesaretin varsa ben bu pislikle baş edemiyorum devlette benim ölmem için elinden geleni yapıyor adamı benden uzaklaştırmıyor diye
bi faydası olacağına inanmıyorum. daha çok kendime öfkelendirmek istemiyorum bir sürü kadın cinayeti haberi okuyoruz. aylar öncesinden korkularının çığlığını duyarak ve sonuç :(

Mantıklı aslında. Deşifre olur hem. Belki o sinirle kendini öldürür de kurtulursun inşallah
ya ben onun için daha önce hiç bela bile etmedim. ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var. rabbim çocuklarına bağışlasın dedim ama ilk kez dün ve bugün ALLAH belasını versin diyorum o kadar canıma tak etti artık :(

Uyuşturucu bağımlısı bi eş daha. Hayır ya kendilerine faydaları yok iken evlenmek niye anlamıyorum. Bende yarın boşanma davası açacağım bu sebepten dolayı. Savcının yaptığını tv de duyurmak gündem yaratmak iyi fikir aslında.
Şehir değiştirin yani en azından bi süre.

Back
X