Saptantılı sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saralln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
12
-7
1
24
1 senedir ilişkim var aslında herkesin imrendiği çok güzel bir ilişkimiz vardı ama son aylarda bazı şeyler değişmeye başladı. Ben kova burcuyum o yengeç burcu (belki bilmek isteyen olur diye söylüyorum) . İlk başta minik kıskançlıklar ile başladı aşkım üşürsün onu bunu giyme, aşkım çok güzel olmuşsun ama neden sadece benim yanımda giyinmiyorsun/makyaj yapmıyorsun, aşkım o arkadaşını tanımıyorum beni tanıştır vs. Yani hafif kıskançlıklar olarak yorumlanır ve bir şey yoktur. Zaman geçtikçe sevgilim kilo aldı bakımını azalttı ben ise kilo aldım güzelleştim. ( onunla ilk çıkarken 46 kiloydum boyum 1.73 şu an 57 kiloyum) Sevgilim kilo almamdan memnun oldu ama bu sefer ben bana bakmazsın sen beni bırakırsın tarzı laflar etmeye başladı ben ise her seferinde onu çok sevdiğimi söylüyordum. Sevgilim sürekli telefonunu sağda sola unutma huyu olduğu için iphone buldan onun konumunu bana açtık bir süre sonra oda benimkini istedi ama biz bundan hiçbir zaman tartışamadık. Bir kaç ay sonra instagram hesabımı istedi ben vermedim çünkü bu zamana kadar kimseye vermemiştim ve saçma geliyordu ama bir anlık gaflet ile verdim çünkü onun hayatımın erkeği olduğunu falan düşünüyordum ben onunkini istediğim zaman hemen vermedi ama 1 ay sonra verdi. İşin rengi yavaş yavaş değişmeye başladı ilk etaplarda ben kendimi çekip ne zaman story atsam hesabıma girip silerdi çok güzelsin ya ikimizi at yada kendini atma derdi tamam derdim. Bu sefer yakın arkadaşlara atardım ordaki erkekleri ve sevgilisi olmayan kız arkadaşlarımı çıkardı sebebini sorduğumda ise o arkadaşım hikaye bakarken yanında ki erkek görürmüş saçma geldi ama sustum. Benim çok istediğim bir allık vardı bir türlü para verip almamıştım ysl likit allığı oda neyse bana hediye almış bir gün onu çok sevindim ve ona dedim ki bunu senin yanında süreceğim ama ilişki o zamanlar ben ünide olduğum için uzak mesafeydi ve onu iki ayda bir görüyordum ve allığı sürekli sürmek istediğim için kullanıyordum haliyle. Bir gün görüntülü konuşurken hani sadece benim yanımda sürecektin sen beni sevmiyorsun sen bana yalan söylüyorsun dedi ben de dedim ki hayır aşkım yalan söylemedim ama sadece senin yanında da demedim dedim beni yalancıya çıkardı sustum. Kıyafet konusu zaten bir yerden sonra çok sorun olmaya başladı ben zaten açık giyinen biri değilim pantalonlarım ya boldur yada ispanyol paçadır bana gelip belini kalçanı belli etmeye çalışıyorsun sen fiziğinle kendini beğendirmeye çalışıyorsun derdi bluzlarım genelde kare yaka yada boğazlı olurdu eğer kare yakaysa orus… gibisin derdi eğer boğazlıysa dar diye söylenirdi . Benim ailem ise chp kadın kolları gibidir yani bize çok ters böyle hareketler ve bana dediki yazın bikini giyemezsin bende dayanamadım dedim ki karışma artık beni çok darlıyorsun bıktım dedim bunu dedim diye ben senden soğudum dedi sen beni sevmiyorsun ben senin için o kadar şey yapıyorum sen bana saygı duymuyosun dedi. Okulda yaptığım makyaja saçımı düzleştirmeme kadar kıskanırdı. Bazen kız arkadaşlarımda kalırdım arardı devamlı ne konuşuyorsunuz benide alın aranıza derdi arkadaşım kaş göz yapardı ne saçmalıyor bu dercesine. Benim üni okuduğum şehire sürekli gelirdi beni iki üç haftada bir tatile çıkarırdı bu arada ve asla elimi cebime atmazdım ben para biriktirirdim ona yük olmamak için ama onu bana harcatmazdı. Birde ben ne zaman dışarı çıkarsam çıkayım sürekli arar beni konuşturmaz arkadaşımla . Bir gün tartıştık onunla tartışma sebebimiz ise benim ona şaka yapmıştım üstüne kağıttan uçak yapıp atmıştım bir anda elime vurdu üstüme yürüdü bende refleks ile onu ittim daha çok üstüme geldi bana vurmak için kaldırdığı elini dolaba vurdu dolabın üstünde ne varsa kırıldı elini yardı ve beni apar topar evden küfür hareket kovdu ben sakinleştirmeye çalıştım dokunma öldürürüm seni çok sinirliyim dedi yüzünü bile görmek istemiyorum senin dedi bende o anlık şokla ayrılmayalım dedim ağladım zırladım bir saat uğraştım tavrı değişmeyince içimde bir çığ koptu pes ettim sessizce çantamı alıp tam çıkacakken gidemezsin dedi dedim neden saat dokuzmuş çok geçmiş eve yürüyerek gidemezmişim beni rahat bırak ben seni istemiyorum artık dedim beni birdaha göremezsin diye tehtit etti umursamadım evden çıktım arkamdan gelip beni kolumdan tutup arabaya bindirdi eve gidene kadar ağzımı bıçak açmadı. Bu olayın üstüne benimle bir hafta konuşmadı beni suçladı ve sürekli ayrılabilirim senden dedi benimde canıma tak etti aradım ve ondan ayrılmak istediğimi onun çocuksu oyunlarını beklemeyeceğimi söyledim ve bana dediki ben ayrılcam demedim ayrıca sen benden soğuyamazsın benden senden soğurum senin buna hakkın yok dedi benim tek hatam o gün fazla tepki vermek oldu dedi. Bu olayın üstüne barıştık fakat ne zaman buluşsak telefonumda sosyal medya son silinenler galeri Çiftçi iPad’i Google geçmişi Gmail taslak ve gönderilenler gelen kutusu çöp kutusu spazm kutusu anlayacağınız her şeye bakıyor. Ben arkadaşlarımla çıkınca onlara küfür ediyor. Ben ders çalışıyorum akşam dışarı çıkıyorum bana dersleri boşladın diyor . Bir gün o şehir dışında çıktı bende arkadaşımla buluşacaktım kilo aldığım için geçen seneki yazın kıyafetlerimi bana hiçbiri olmayınca o buluşacağım arkadaşımla zaten bize misafir olarak gelmişti onun kıyafetlerini giyip çıktım beni aradı açmadım çünkü ney giydin arıyorum aç demişti ben açmayınca arkadaşını yollayıp fotoğraflarımı çektirmiş ve yine bana yalancı dedi . mesela kız arkadaşlarımla bir şeyler konuşuyorum ve bunu onun görmesi gerekmiyor o yüzden mesajları siliyorum çünkü adı üstünde kutsal konular ve özel ve bunu sildigimmde bile ondan bir şeyler gizlediğimi düşünüyor onlar yalan konuştuğumu düşünüyor biz bunu da bir türlü aşamadık ne kadar söylersem söyleyin inanmıyor diyor ki bana sana asla güvenmiyorum senden sogudum diyor seni eskisi gibi sevmiyorum diyor ama senden ayrılmak istemiyorum diyor ben aynısını söyledigim zaman sen benden soğuyamazsın seni buna hakkın yok diyor ben şimdi ne yapacağım ? instagrama erkek arkadaşımı ekledim diye bir haftadır bana çıkaracaksın diyor çıkarmıyorum
Bir de ek olarak asla hatasını kabul etmiyor yani benim onun hatasını anlamam için ona hatasını 7-8 kere söylemem gerekiyor ben ona 7-8 kere her söyleyişimde de o bana belki 20 kere benim yaptığım hatayı söylüyor çok böyle zorlayınca diyor ki aa evet ben hata yapmışım ve tüm bu olaylara rağmen benim bir dediğimi iki etmez sizce ben ne yapmalıyım ve bu çocuk neden böyle ?

Senin erkek seçimleri de evlere şenlik
Anne babandan hiç sevgi görmedin mi
Bu sorunun kaynağını çöz bence

Hayatındaki insanları değil kendini değiştir

İşin renginin değiştiği yeri farketmişsin o zaman bırakacaktın
Arkadaşlarına küfür etme cüreti bulan adam yarın öbür gün alır eline döver seni
Kıskançlık zayıflıktan, özgüvensizlikten gelir bunlar da ömür boyu çekilmez
Gencecik insansın elin manyağını başına muhtar etme, çok vurursun başını duvarlara

Allah yardımcın olsun. Vallahi çok sıkıntılı bir tip, gözünü korkutmak gibi olmasın ama. Universitede böyle bir sevgilim olmuştu iki üç aylık. Çocugun psikolojik tacizi ayrıldıktan sonra 2 yıl sürdü sen düşün, yaka silkmistim artık. Ayrıl gitsin çok ciddiyim.

Yemin ederim ben yazdım sandım dört gun önce 1 yıllık ılıskım bu sebeple bitti ve oda yengeç! Acık gıyınmıyorum bende gayet modern bırı gıbıyken tayt gıyıyosun gotunu gösterıyosuna döndü. Karısamazsın dediğim için kavga ettik ben karısamam demek ki diye her yerden çatır çatır engelledi hiç söz hakkı tanımadan hayvan herif götle don gibydik 6 ay uzak mesafeye dönünce böyle yaptı şort gıyemezsın sevseydın beni giymezdine kadar gitti kabul etmeyincede engelledi. Gerçekten iğrenç bi durum ve ağır manipülatörler o yüzden ben yazdım zannettim hajsksksks insanın psıkolojıyle oynuyolar iyiyken köpek hosuma gıtmeyınce engel

bak evet iyi yazmışsın oda aynısını diyo sevseydin beni yapardın diye mdkelwkelele

bana takıntı yapar mı acaba ayrılsam

bak evet iyi yazmışsın oda aynısını diyo sevseydin beni yapardın diye mdkelwkelele
Gündem başka bişeyken inata bindiirp şorta döndğ mesela tüm yaz yanyanaydık şortlaydım annesi de crop tayt gıyıyo mesela garip garip şeyleri gündeme getirp hosuna gıtmeyınce manipüle etmeye calisyo dört gundur ortalıkta yok mesela senınkı gibi ama ben telefon kurcalatmam asla kendımde kurcalamam

*ruspu gibisin yazısını okuduktan sonra okumayı bıraktım. Allah aşkına nasıl böyle adamlara tahammül edip sevgilim diye yanınızda gezdiriyorsunuz.Sal gitsin bundan hiç bir cacık olmaz. Ailen dokunmaya kıyamıyordur kekonun biri *ruspu diyor aşağılıyor giyidiklerine karışıyor. Böyle devam et tepene çıkar başka erkek yok çünkü

Yahu bi gözyaşın kuruyaydı, daha demin diğer konuda eski sevgilim başkasıyla evlendi diye ağlıyordun..

Bir gün bir köşede öldürülene kadar devam edeceksin sanırım bu ilişkiye. Hala ne yapmalıyım diyor…

Bu özgüvensiz aşağılık kompleksli sorunlu erkekleri çok mu arıyorsunuz? Sen bence ayrılmak istemiyorsun ama bir gün ayrılmak istesen bu sana şiddet de uygular, peşine de takılır. Takıntılı olur gibi. Ayrıca beni tatile çıkarır elimi cebine attırmaz gibi şeyleri gururla yazmışsın da adam bunları yaptığı için “senin hiçbir şeye hakkın yok” diyor farkında mısın? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu tiple yolun yol değil umarım fark eder ve ayrılırsın. Medyadaki kadın cinayetlerindeki ilişkilerin çoğu da böyle başlayıp artarak devam ediyor. Bir araştır oku istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…