• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Ay ruhum daraldı ama yorum yapacağım
Konu sahibi ,siz kendinizi eşinizden daha üstün görüyorsunuz
Ve size büyük bir aşkla bağlı olduğunu asla bırakmayacağını düşünüyorsunuz
Bence anne olmak için de yanlış zaman seçmişsiniz
Ama sevgi de biter sabır da biter evlilik de biter.
erkekler bazı şeyleri içinde tutup sonradan çok değişiyor
Yok kızmadım şöyle demedim falan diye anlatarak havalı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz burada?
İşlerden bunalmış olabilirsiniz ama yazdıklarınızı okumak bile bu kadar yorucu iken, sizin evi hayal edemedim

Yok kızmadım şöyle demedim falan diye anlatarak havalı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz burada?
İşlerden bunalmış olabilirsiniz ama yazdıklarınızı okumak bile bu kadar yorucu iken, sizin evi hayal edemedim
Erkekler bardak dolup taşana kadar duruyor ve taştığı an çekip gidiyor
Kadınsa bardak çatlak olsada vazgeçmiyor
Şahsen ben konu sahibinin eşine üzüldüm konu sahibi genel olarak hayattan memnuniyetsiz

Geçti gitti demem o ki aglanip sizlanmak herşeyden şikayet etmek elindekinin değerini bilmemek hep ama hep daha fazlasını istemek sadece yıkım ve kayıp olur
Konu sahibinin eşine çok üzüldüm neden bilmiyorum normalde hep kadın tarafından bakarım ama adam daha fazla kazanmak için mücadele ediyor öğle yemeği yok aç duruyor eve geliyor uyumak istiyor eşi horluyor diğer odaya gitse suç öpmek istiyor suç hep çiçek hediye bekliyor
Laptop u varken sanki çok çalışacak gibi tablet istiyor vs vs
Adamın kolları yara olmuş (bugün terslemedim diye kendini beğeniyor takdir bekliyor)
şımarıklık

Erkekler bardak dolup taşana kadar duruyor ve taştığı an çekip gidiyor
Kadınsa bardak çatlak olsada vazgeçmiyor
Şahsen ben konu sahibinin eşine üzüldüm konu sahibi genel olarak hayattan memnuniyetsiz
Ama eski konularına baktım biraz sanki adam da değişmiş gibi, çocuğa hazır değillerdi bence ne maddi ne manevi. Konu sahibi bir de işi bırakıp eve tıkılı kalınca iyice kafayı yemiştir

Ama eski konularına baktım biraz sanki adam da değişmiş gibi, çocuğa hazır değillerdi bence ne maddi ne manevi. Konu sahibi bir de işi bırakıp eve tıkılı kalınca iyice kafayı yemiştir
Bilmiyorum ki adam sanki hep iyiymiş gibi yansıttı konu sahibi

Bilmiyorum ki adam sanki hep iyiymiş gibi yansıttı konu sahibi
Kendi de kabullenemiyor çünkü. bunu kabullenmek demek; savunma mekanizması olarak yaptığı söylenmek ve azarlamak yerine, gerçekten sorunla yüzleşmeyi gerektiriyor
Bu da evliliğin,sonsuz sandığı aşkın ,ve muhtemelen bunlardan sorumlu tuttuğu ,hazır olmadığı çocuğun kaderini değiştirebilecek bir sonuç çıkabilir demek

Kendi de kabullenemiyor çünkü. bunu kabullenmek demek; savunma mekanizması olarak yaptığı söylenmek ve azarlamak yerine, gerçekten sorunla yüzleşmeyi gerektiriyor
Bu da evliliğin,sonsuz sandığı aşkın ,ve muhtemelen bunlardan sorumlu tuttuğu ,hazır olmadığı çocuğun kaderini değiştirebilecek bir sonuç çıkabilir demek
Düşünmeden adım atılmış bir evlilik olmuş bence 27 yaşında 6 yıllık evlilik KPSS ye hazirlandugini söylüyor ama lise çıkışlı ise nasıl olacakki lise biteli 10 yıl olmuştur bilgileri taze mi acaba (sürekli ve sıkı bir çalışma temposu içinde olması gerekiyor)
üniversite okumamış olmalı çünkü evliymis üniversite yaşında iken 20 yaşından beri eşiyle beraberse kaynana görümce geçim sıkıntısı çocuk için çabalamak yormuş olmalı
Bence eşini gerçek anlamda ve sahiden sebepsiz bir sekilde sevmiyor çünkü hiç sevgi saygı merhamet tahammül yok

Son düzenleme:
Nolur kusura bakmayın ama çok zorsunuz ya. Hislerinizde haklı olabilirsiniz ona bir şey demiyorum ama anlatımınız içimi kararttı. Evde de sürekli böyle mi konuşuyorsunuz? Sizinki konuşmak değil sürekli söylenip dırdır yapmak. Bir süre sonra duyulmaz olursunuz, bu kadar her şeyden şikayetçi olmayın.
Benim eşim de horluyor, rahatsız olduğumda ben de gidip başka odada yatıyorum. Seviyoruz diye kusura bakmayın ama sabaha kadar da gürültü çekemeyiz bunda bile kendinizi haklı göremezsiniz artık.

Yahu arkadasim kpss calismaya calisan birisin
Kocan film actiysa acsin yani sende "ben diger odada azcik ders caliscam haberlesiriz" de gec yan odaya calis yani
Oturup film izliyorsun sonra da adama film acti uyudu diyorsun
Baska oda yoksa bile git mutfakta calis
Yatakta calis
Olmadi kulaklik tak sirtini tvye don orda calis
Calismak isteyene imkan cok
Calismak istemeyene de bahane cok
Kizmamani da nimet olarak anlatiyorsun ya senin dusunce tarzin zor degisir biraz
valla ben ders çalışıcam sen izle de dedim ama birlikte izlicek bırak dersi çalışırsın sonra dedi tartışma çıkmasın diye okey dedim. Buluttan nem kapar olduk. Aslınsa bu kadar dolma sebebimde eşimin herşeye karışması. Anne olarak bunaltıyor beni ve aşır öfkeleniyorum ona. Çocuk üstünü açıyor tulum aldım ona neymiş karmı yağıyormuş saçmaymış giydirmezmiş. Çocuk bugün donmuş gece uyanmamış heryeri buz açmış üstünü saydırdım sabah sabah herşeye karışıyorsun diye. Herşeye karışıyor sanki karısı değilimde evde bakıcıyım. Çocuk sıçmasını bitirirsin altını alıcam neymiş alıyımmış devam ederse bidaha alırmışım. Ikınıyor çocuk karışmaz diyorum alsana diyor. Her olayda ya herşeye karışıyor doldum taştım. O yüzden ona karşı sürekli gergin haldeyim herşeyi batıyor bana. Dışarı çıkıyorum kamera var evde binada neymiş çocuğu neden öyle giydirmişim sanane sananeğğ. Çocuk kemirsin diye ekmek içi veriyorum ekmek sağlıklımıymışşşş vermicekmişim. Yüce Rabbim sabır versin sus artık diye imdat diyorum artık. Bilmiyorum mesele haklı haksız durumu değil çeneme vurdu saldırıya geçiyorum direk. Sakin olup dikkat edicem. Haftasonu koltukta yattı bende yastığını battaniyesini getirdim bu seferde neden getiriyorsun gelicem diyor. Ee dedim gelen adam direk yatağına yatar mantıken nerde yatıyorsan yat dedim kavga çıkarıyormuşum. Valla bende şaşırdım ağzımı mı bantlasam napsam

Nolur kusura bakmayın ama çok zorsunuz ya. Hislerinizde haklı olabilirsiniz ona bir şey demiyorum ama anlatımınız içimi kararttı. Evde de sürekli böyle mi konuşuyorsunuz? Sizinki konuşmak değil sürekli söylenip dırdır yapmak. Bir süre sonra duyulmaz olursunuz, bu kadar her şeyden şikayetçi olmayın.
Benim eşim de horluyor, rahatsız olduğumda ben de gidip başka odada yatıyorum. Seviyoruz diye kusura bakmayın ama sabaha kadar da gürültü çekemeyiz bunda bile kendinizi haklı göremezsiniz artık.
Neden kusura bakayım biraz böyleyim ☹️☹️ dikkat etmeye çalışıyorum ama engel olamıyorum doldum biraz açıkcası. Normalde böyle değildim

Düşünmeden adım atılmış bir evlilik olmuş bence 27 yaşında 6 yıllık evlilik KPSS ye hazirlandugini söylüyor ama lise çıkışlı ise nasıl olacakki lise biteli 10 yıl olmuştur bilgileri taze mi acaba (sürekli ve sıkı bir çalışma temposu içinde olması gerekiyor)
üniversite okumamış olmalı çünkü evliymis üniversite yaşında iken 20 yaşından beri eşiyle beraberse kaynana görümce geçim sıkıntısı çocuk için çabalamak yormuş olmalı
Bence eşini gerçek anlamda ve sahiden sebepsiz bir sekilde sevmiyor çünkü hiç sevgi saygı merhamet tahammül yok
Üniversite mezunuyum onlisans. Çalışıyordum doktar asistanı olarak kpss girdiğimde atanamadım. Çok az alım vardı sonra denemedim . 5 yıl sonra çocuk planı derken iş hayatımı sonlandırdım. Şuan kızıma kendim bakıyorum.

Evliliğimin oturmasını bekledim doğru zaman ne zamandı? Borcumuz yoktu çocuk olunca tek maaşa düşünce eksiye düşe düşe oldu.

valla ben ders çalışıcam sen izle de dedim ama birlikte izlicek bırak dersi çalışırsın sonra dedi tartışma çıkmasın diye okey dedim. Buluttan nem kapar olduk. Aslınsa bu kadar dolma sebebimde eşimin herşeye karışması. Anne olarak bunaltıyor beni ve aşır öfkeleniyorum ona. Çocuk üstünü açıyor tulum aldım ona neymiş karmı yağıyormuş saçmaymış giydirmezmiş. Çocuk bugün donmuş gece uyanmamış heryeri buz açmış üstünü saydırdım sabah sabah herşeye karışıyorsun diye. Herşeye karışıyor sanki karısı değilimde evde bakıcıyım. Çocuk sıçmasını bitirirsin altını alıcam neymiş alıyımmış devam ederse bidaha alırmışım. Ikınıyor çocuk karışmaz diyorum alsana diyor. Her olayda ya herşeye karışıyor doldum taştım. O yüzden ona karşı sürekli gergin haldeyim herşeyi batıyor bana. Dışarı çıkıyorum kamera var evde binada neymiş çocuğu neden öyle giydirmişim sanane sananeğğ. Çocuk kemirsin diye ekmek içi veriyorum ekmek sağlıklımıymışşşş vermicekmişim. Yüce Rabbim sabır versin sus artık diye imdat diyorum artık. Bilmiyorum mesele haklı haksız durumu değil çeneme vurdu saldırıya geçiyorum direk. Sakin olup dikkat edicem. Haftasonu koltukta yattı bende yastığını battaniyesini getirdim bu seferde neden getiriyorsun gelicem diyor. Ee dedim gelen adam direk yatağına yatar mantıken nerde yatıyorsan yat dedim kavga çıkarıyormuşum. Valla bende şaşırdım ağzımı mı bantlasam napsam
E iyide sen bunlardan dertlenmedin ki konunda
Cicek almiyor yanimda yatmiyor romantik degil diye dertlendin
Ondan tepki verdik sana
Calisma gel film izle dediginde hayir sana iyi seyirler ben caliscam diyip git calis
Hayir sanki adama hic karsi cikmiyormus gibi film teklifini reddetmiyorsun
Kakasini al dediginde "bitirsin alicam" de ve mekan degistir
Cok rahatsizsa kendi degistirsin sonra bir daha degistirsin ekstra bez harcasin kasma
Neden cocugu boyle giydirdin mesajina cevap yazma mesela
Cocuga gece tulum giydireceginde kar mi yagiyor diyormus ya "cocuk usuyor her yeri buz kesiyor hasta olursa isten izin alip sen bakmayacaksin sonucta" de ve tulumu giydir
Gelip cikaracak hali yok ya
Hayir sanki cok sözunu dinliyorsun ya adamin 😅
Ay sinir basti yani
Sen yanlis yerden vuruyorsun hatan orada

Aile apartmanında.anneside geliyor galiba arada istese yine çalışır çocuğu babaanneye anneanneye bırakıp
Kimse yok. Kaynanam gitti annemde ayda 1 2 defa hastane randevum olduğunda falan geliypr ya da geldiğinde ben temizlik yapıyorum ondada bakamıyor kızıma daha çok geriliyorum anneme gittiğimde de bakamıyor uyutamıyor yarım saat bile dinlenemiyorum

7 yıllık evliliğimin taş çatlasın 4 ayı yüzük taktım , nışanlılık dahil. Yüzükle de yapan yapıyor. horlayan insanla ben de uyuyamam kızın da yeni doğan değil ki ayılıp bayılıyorsun !
Yenidoğanda daha zor. Sürekli kucak meme ağlama kaşık reddi.

Kimse yok. Kaynanam gitti annemde ayda 1 2 defa hastane randevum olduğunda falan geliypr ya da geldiğinde ben temizlik yapıyorum ondada bakamıyor kızıma daha çok geriliyorum anneme gittiğimde de bakamıyor uyutamıyor yarım saat bile dinlenemiyorum
Anladım

Back
X