• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Ay ruhum daraldı ama yorum yapacağım
Konu sahibi ,siz kendinizi eşinizden daha üstün görüyorsunuz
Ve size büyük bir aşkla bağlı olduğunu asla bırakmayacağını düşünüyorsunuz
Bence anne olmak için de yanlış zaman seçmişsiniz
Ama sevgi de biter sabır da biter evlilik de biter.
erkekler bazı şeyleri içinde tutup sonradan çok değişiyor
Yok kızmadım şöyle demedim falan diye anlatarak havalı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz burada?
İşlerden bunalmış olabilirsiniz ama yazdıklarınızı okumak bile bu kadar yorucu iken, sizin evi hayal edemedim

Ay ruhum daraldı ama yorum yapacağım
Konu sahibi ,siz kendinizi eşinizden daha üstün görüyorsunuz
Ve size büyük bir aşkla bağlı olduğunu asla bırakmayacağını düşünüyorsunuz
Bence anne olmak için de yanlış zaman seçmişsiniz
Ama sevgi de biter sabır da biter evlilik de biter.
erkekler bazı şeyleri içinde tutup sonradan çok değişiyor
Yok kızmadım şöyle demedim falan diye anlatarak havalı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz burada?
İşlerden bunalmış olabilirsiniz ama yazdıklarınızı okumak bile bu kadar yorucu iken, sizin evi hayal edemedim
Erkekler bardak dolup taşana kadar duruyor ve taştığı an çekip gidiyor
Kadınsa bardak çatlak olsada vazgeçmiyor
Şahsen ben konu sahibinin eşine üzüldüm konu sahibi genel olarak hayattan memnuniyetsiz

Geçti gitti demem o ki aglanip sizlanmak herşeyden şikayet etmek elindekinin değerini bilmemek hep ama hep daha fazlasını istemek sadece yıkım ve kayıp olur
Konu sahibinin eşine çok üzüldüm neden bilmiyorum normalde hep kadın tarafından bakarım ama adam daha fazla kazanmak için mücadele ediyor öğle yemeği yok aç duruyor eve geliyor uyumak istiyor eşi horluyor diğer odaya gitse suç öpmek istiyor suç hep çiçek hediye bekliyor
Laptop u varken sanki çok çalışacak gibi tablet istiyor vs vs
Adamın kolları yara olmuş (bugün terslemedim diye kendini beğeniyor takdir bekliyor)
şımarıklık

Erkekler bardak dolup taşana kadar duruyor ve taştığı an çekip gidiyor
Kadınsa bardak çatlak olsada vazgeçmiyor
Şahsen ben konu sahibinin eşine üzüldüm konu sahibi genel olarak hayattan memnuniyetsiz
Ama eski konularına baktım biraz sanki adam da değişmiş gibi, çocuğa hazır değillerdi bence ne maddi ne manevi. Konu sahibi bir de işi bırakıp eve tıkılı kalınca iyice kafayı yemiştir

Ama eski konularına baktım biraz sanki adam da değişmiş gibi, çocuğa hazır değillerdi bence ne maddi ne manevi. Konu sahibi bir de işi bırakıp eve tıkılı kalınca iyice kafayı yemiştir
Bilmiyorum ki adam sanki hep iyiymiş gibi yansıttı konu sahibi

Bilmiyorum ki adam sanki hep iyiymiş gibi yansıttı konu sahibi
Kendi de kabullenemiyor çünkü. bunu kabullenmek demek; savunma mekanizması olarak yaptığı söylenmek ve azarlamak yerine, gerçekten sorunla yüzleşmeyi gerektiriyor
Bu da evliliğin,sonsuz sandığı aşkın ,ve muhtemelen bunlardan sorumlu tuttuğu ,hazır olmadığı çocuğun kaderini değiştirebilecek bir sonuç çıkabilir demek

Kendi de kabullenemiyor çünkü. bunu kabullenmek demek; savunma mekanizması olarak yaptığı söylenmek ve azarlamak yerine, gerçekten sorunla yüzleşmeyi gerektiriyor
Bu da evliliğin,sonsuz sandığı aşkın ,ve muhtemelen bunlardan sorumlu tuttuğu ,hazır olmadığı çocuğun kaderini değiştirebilecek bir sonuç çıkabilir demek
Düşünmeden adım atılmış bir evlilik olmuş bence 27 yaşında 6 yıllık evlilik KPSS ye hazirlandugini söylüyor ama lise çıkışlı ise nasıl olacakki lise biteli 10 yıl olmuştur bilgileri taze mi acaba (sürekli ve sıkı bir çalışma temposu içinde olması gerekiyor)
üniversite okumamış olmalı çünkü evliymis üniversite yaşında iken 20 yaşından beri eşiyle beraberse kaynana görümce geçim sıkıntısı çocuk için çabalamak yormuş olmalı
Bence eşini gerçek anlamda ve sahiden sebepsiz bir sekilde sevmiyor çünkü hiç sevgi saygı merhamet tahammül yok

Son düzenleme:
Nolur kusura bakmayın ama çok zorsunuz ya. Hislerinizde haklı olabilirsiniz ona bir şey demiyorum ama anlatımınız içimi kararttı. Evde de sürekli böyle mi konuşuyorsunuz? Sizinki konuşmak değil sürekli söylenip dırdır yapmak. Bir süre sonra duyulmaz olursunuz, bu kadar her şeyden şikayetçi olmayın.
Benim eşim de horluyor, rahatsız olduğumda ben de gidip başka odada yatıyorum. Seviyoruz diye kusura bakmayın ama sabaha kadar da gürültü çekemeyiz bunda bile kendinizi haklı göremezsiniz artık.

Sabahtan akşama kadar ayakta caliscam eve gelcem cocugu alcam altını vs degistircem haftasonu temizlik, çamaşırla ugrascam bir de bunların üstüne sürekli mızıldanan birini dinlicem...

Back
X