- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Kaydettim. En kısa sürede bakacağım.Korku beynimizde ve acı duymak da bu yüzden oluyor. Mutlaka okuyun derim ina may in kitabını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaydettim. En kısa sürede bakacağım.Korku beynimizde ve acı duymak da bu yüzden oluyor. Mutlaka okuyun derim ina may in kitabını
Ne güzel bir doğum hikayesi.peki hiç su nişan birşey gelmeden mi gittiniz hastaneye?Sıfır sancıyla tama yakın gitmişim hastaneye geri gelcem bişeyim yok dedm 15 dakikada doğurdum normal kontrol diye gittim doktorlar zorla yatırdılar beni cıksam sokakta doğurcakmışım pozitif düşün
Evet normal kontrole gidiyordum 2 güne bir düşmüştü pazartesi gittim çarşamba gittim doğurdum doktorundan allah razı olsun nstde de sancı cıkmadı ama kasılmalarımı doktor ultrasonda anladı ebeye gönderdi ebe baktı nişanım geldi zaten o anNe güzel bir doğum hikayesi.peki hiç su nişan birşey gelmeden mi gittiniz hastaneye?
Kesi falan oldumu?tam olarak kaçıncı haftada doğurdunuz? Bebek kaç kiloydu? Tavsiye ediyormusunuz normal doğumu?Benimde çok az kaldı o yüzden soruyorumEvet normal kontrole gidiyordum 2 güne bir düşmüştü pazartesi gittim çarşamba gittim doğurdum doktorundan allah razı olsun nstde de sancı cıkmadı ama kasılmalarımı doktor ultrasonda anladı ebeye gönderdi ebe baktı nişanım geldi zaten o an
Kesi olmuş hiç hissetmedim 40+6 da 3kilo 175 gram doğdu bebeğim ikincisi doğumumdu kesnlkle normal doğum tavsiye ediyorum. Tabi sezeryana bir lafım yok illa normal diye diretmeyin ama bebeğin bir sıkıntısı olmadıkça normal olması daha doğru bana göreKesi falan oldumu?tam olarak kaçıncı haftada doğurdunuz? Bebek kaç kiloydu? Tavsiye ediyormusunuz normal doğumu?Benimde çok az kaldı o yüzden soruyorum![]()
Yaa masallah.keside uyusturuluyor demek.benim oğlum 3310gr 37.haftamız dr iri olabilir zorlanirsin demişti.birde bende hemoroid oluştu çok canım yanıyor.normal doğumda daha çok çıkarmış aklım allak bullak olduKesi olmuş hiç hissetmedim 40+6 da 3kilo 175 gram doğdu bebeğim ikincisi doğumumdu kesnlkle normal doğum tavsiye ediyorum. Tabi sezeryana bir lafım yok illa normal diye diretmeyin ama bebeğin bir sıkıntısı olmadıkça normal olması daha doğru bana göre
Üç aylık bebegım var bu kadar endısenız varsa korkunuz varsa kesınlıkle sezeryan öneririm. Bende hıc endıse yoktu hıcde dusunmedım nasıl dogururm dıye ama ablam hıc normal dogurma dedı sezeryan ol dedı. Bende bu kız ne dıyor bıldıgıö normal dogum cok ıyı demıstım cunku herkes normal dogumda toparlma daha olay dıyordu. Bende normal dogum yapmak ıstedım daha dogrusu esımın aılesınde sezeryan yapan yok bıraz baskı yaptılar normal dogum sonra toparlama kolay ama psıkolojık olarak agır bır surek sezeryansa vucuden agır bır surec bence yanı psıkolojınız musaıt degılse sezeryan olup vıcıd agrısı cekersınız. Normal dogum cok agır bır surec gercekten kı ben bır avazda dogurdum saatlerse o sancıyı cekmek sureklı altan muaayne olmak cok zor catala cıktıgınde dogurmaya halın kalmıyor dırek dıyorsın sureklı kurtarın benı kesın bıcın kesın kurtarn. Ben suan ve onumuzde kı yıllar dogum dusunmuyorum cunkı agır bır surec normal dogum. Lohusalıgı agır gecırıyorsın ama bence dogumda bır kader herkesın baska baska olur.Herkese merhaba. Hamile kalmadan önce müthiş korkuyordum doğumdan. Hamile kalınca bana bir cesaret geldi. Yaaa ne var sanki, dünyada her gün yuzbinlerce kadın doğuruyor, biraz sancı cekicem sonra pırt dogururum diyordum. O cesarete, o dayanaksız ozguvene yeniden kavuşmak istiyorum çünkü artık aşırı korkuyorum. Anksiyetem var maalesef. Bebek düşündüğüm için ilaç kullanmadım. Yani ne yapacağım bilmiyorum. Geçen hafta bebeğin ilk kez net bi şekilde hareketini hissedince bile korktum. İçimde bir canlı var ve hareket ediyor. Nasıl çıkacak bu bebek küçücük delikten diye zaten o zaman düşünmeye başladım. Bana şöyle güzel, kolay doğum hikayeleri anlatabilir misiniz? Çocuğumun sağlığı ile ilgili anksiyetem tutuyor arada. Hep dilimde sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir evlat olsun duası var. Olur değil mi? Biraz yureklendirilmeye ihtiyacım var. Baslardaki cesareti kazanmak istiyorum yeniden. Çünkü çok rahattım o zamanlar.![]()
Doğum yapmama rağmen beni bile gerdi konuşmanız. Az düşünerek yazın yahu. Kadın anksiyetem var diyor tövbe tövbeeee.Üç aylık bebegım var bu kadar endısenız varsa korkunuz varsa kesınlıkle sezeryan öneririm. Bende hıc endıse yoktu hıcde dusunmedım nasıl dogururm dıye ama ablam hıc normal dogurma dedı sezeryan ol dedı. Bende bu kız ne dıyor bıldıgıö normal dogum cok ıyı demıstım cunku herkes normal dogumda toparlma daha olay dıyordu. Bende normal dogum yapmak ıstedım daha dogrusu esımın aılesınde sezeryan yapan yok bıraz baskı yaptılar normal dogum sonra toparlama kolay ama psıkolojık olarak agır bır surek sezeryansa vucuden agır bır surec bence yanı psıkolojınız musaıt degılse sezeryan olup vıcıd agrısı cekersınız. Normal dogum cok agır bır surec gercekten kı ben bır avazda dogurdum saatlerse o sancıyı cekmek sureklı altan muaayne olmak cok zor catala cıktıgınde dogurmaya halın kalmıyor dırek dıyorsın sureklı kurtarın benı kesın bıcın kesın kurtarn. Ben suan ve onumuzde kı yıllar dogum dusunmuyorum cunkı agır bır surec normal dogum. Lohusalıgı agır gecırıyorsın ama bence dogumda bır kader herkesın baska baska olur.
Size özelden yazdım lütfen cwp verirmisin doppler akim kaybı ile ilgiliÜç aylık bebegım var bu kadar endısenız varsa korkunuz varsa kesınlıkle sezeryan öneririm. Bende hıc endıse yoktu hıcde dusunmedım nasıl dogururm dıye ama ablam hıc normal dogurma dedı sezeryan ol dedı. Bende bu kız ne dıyor bıldıgıö normal dogum cok ıyı demıstım cunku herkes normal dogumda toparlma daha olay dıyordu. Bende normal dogum yapmak ıstedım daha dogrusu esımın aılesınde sezeryan yapan yok bıraz baskı yaptılar normal dogum sonra toparlama kolay ama psıkolojık olarak agır bır surek sezeryansa vucuden agır bır surec bence yanı psıkolojınız musaıt degılse sezeryan olup vıcıd agrısı cekersınız. Normal dogum cok agır bır surec gercekten kı ben bır avazda dogurdum saatlerse o sancıyı cekmek sureklı altan muaayne olmak cok zor catala cıktıgınde dogurmaya halın kalmıyor dırek dıyorsın sureklı kurtarın benı kesın bıcın kesın kurtarn. Ben suan ve onumuzde kı yıllar dogum dusunmuyorum cunkı agır bır surec normal dogum. Lohusalıgı agır gecırıyorsın ama bence dogumda bır kader herkesın baska baska olur.
Benzer şeyler yaşamışız benimde böyle bir sorunum oldu son zamanlarda olduğum için doktorlar bakmadı bile hemoroide agrı kesici serum la takıldım bir süre kantaron yağı sürersen faydasını görürsün 1 günde değil ama farkediyor devamlı kullanım ağrı eşiğiniz cok önemli doğumda kızımı suni sancıyla 36+4 te normal doğurdum 2 bucuk kiloydu 4 saatte doğdu oğlum u hiç anlamadm inşallah sizinde böyle olur olabildiğince kendinizi acıya ağrıya hazırlayın beklentiniz yüksek olursa çekmeniz daha kolay olurYaa masallah.keside uyusturuluyor demek.benim oğlum 3310gr 37.haftamız dr iri olabilir zorlanirsin demişti.birde bende hemoroid oluştu çok canım yanıyor.normal doğumda daha çok çıkarmış aklım allak bullak oldu
Ya platea aratırken gördüm yazınızı. Bende başlamak istiyorum ama 3 aydan sonramı daha iyi olur plates:)Normal doğum düşünüyorsanız hamile platesi tavsiye ederim. Ben de 3. Aydan sonra başlamak istiyorum.
Doğum hikayesine gelince, benim de kendimi teselli ettiğim şöyle çok kısa bir hikayem var :) halam gece 4 5 gibi hastaneye gidiyor normal doğumla çocuğu pırtlatıp sabah 9da taburcu olup eve dönüyor :) (küçük not: doğumu şu malum bacakları ayırdığımız yatakta yapmamış, doktoru ve ebesi tuvalete oturur gibi çömeltip doğurtmuş halamı.) Darısı başımıza inşallah.
Ya platea aratırken gördüm yazınızı. Bende başlamak istiyorum ama 3 aydan sonramı daha iyi olur plates:)