- Konu Sahibi vargasabreu
-
Benzetmen için ortada benzer sonuçların olması lazım de mi? Bir bekle hadım olayı vs. gerçekleşsin de argüman olarak "gerçek feminizm bu deeel." deyip bu keyfi sana tattırız. =(
13. sayfaya geldik. Önünde saygıyla eğiliyorum, seni dinlemediğim için çok pişmanım.Timetraveler mervecikle tartışmanı tavsiye etmem. Arada güzel yazar. Ama muhalefet olmayı sever. Marjinal olması lazım onun. Senin benim gibi yazarsa rahatsız oluyor :)
Normalde kotam sinirli videolari izlemiyorum ama sinirsiz olan bir yerdeyim neymis dedim demeseydim keske yazik cocuga uzuldum..Özellikle izlenemiz gereken şu video. Kadını artık o kadar özgür bıraktılar, o kadar şımarttılar ki suyu çıktı artık zıvanadan çıktı millet. Erkekler bile bunlar kadar rahat degiller ya bu ne biçim iştir ya? Alın size feminizmin ürettigi kadınlar çok güzel dimi?;
http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh7MxarEAXVO0Wji16
Önce kadınlar daha saldırgan olmaya başlarlar, birbirlerine daha saldırgandırlar. Sonra saldırganlıkları erkeklere karşı göstermeye başlarlar, sonra tecavüzler başlar ya da ögrencilerini (kız veya erkek) taciz eden kadın ögretmenler çıkar ortaya, sonra ulu orta ufacık çocukları taciz etmeleri de başlar. Yavaş yavaş hepsi olacak.
Özellikle izlenemiz gereken şu video. Kadını artık o kadar özgür bıraktılar, o kadar şımarttılar ki suyu çıktı artık zıvanadan çıktı millet. Erkekler bile bunlar kadar rahat degiller ya bu ne biçim iştir ya? Alın size feminizmin ürettigi kadınlar çok güzel dimi?;
http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh7MxarEAXVO0Wji16
Cidden mervecik, böyle saçma bir korelasyon yapmak... O zaman erkek çocuğa tecavüz eden adam da eşcinsellerin eskiye oranla daha fazla haklarını elde etmiş olmasından ve özgürleşmesinden kaynaklanıyor da demen lazım.
Erkeklerin gerçekleştirdiği tecavüzlere ve cinayetlere de aynı açıdan bakman lazım o halde, ama sen tam tersi "kadın cinayeti" demek saçma diyorsun misal. Kadın cinayetlerine de erkeklerin fazla hak ve özgür sahibi olmasından kaynaklanıyor demiyorsun, ama yukarda getirdiğin ekstrem örnekler için kadına fazla verilen özgürlük hede höde diyebiliyorsun. Bırak allasen.
Kadinin bu hali 2947382 promil alkolle belki de bir elin parmagini gecmeyecek bir ornekle karsimiza cikarken,bir erkegin bunu kadina sadece 5 saniye bakip seyini avuclamasiyla 7/24 yapabiliyor.Ben bu ornekte cok ta dengeli bir karsilastirma goremedim.Zorlama olmus.
Bırak ya kötü olanı erkek yapsın, kadın niye yapsın bi de?
Erkek kötü olanı yapsın, kadın da bu kötülüğe kadın cinayeti deyip ses çıkarmasın bıdı bıdı bıdı.. Höf cidden tekrarlayıp duruyorsun.
Arkadaki sayfada da kadın erkek için giyinir demişsin, cidden merak ediyorum olası bir tacizde şikayette bulunmak yerine "hmm ne de olsa erkekler için giyindim, devam etsin tacize" mi diyorsun?
Ne alakası var yahu? Bırak günah keçisi erkekler olsun diyorum, bu iyi bir şey kadınlar için. Ama sinirinden anlayamıyorsun bile ne anlattgımı. Buna da hukuk çerçevesinde gereken yapılır.
Eger istedigin kimsenin öldürmedigi bir dünya ise, öyle bir dünya yok, onu önce kafandan çıkaracaksın yoksa ne desem boş.
Bir kadın erkek için giyinir, bir erkek de kadın için giyinir ve para kazanır.
Yani basit meseleler bunlar esasen ama şimdi yazarsam iyi taşlanırım. Kimsenin kendine bile itiraf edemediklerini yazacagım çünkü... lakin ki... boşver şimdilik. Belki 1 saat sonra falan yazarım :)
13. sayfaya geldik. Önünde saygıyla eğiliyorum, seni dinlemediğim için çok pişmanım.
mini eteğe inanmıyorum, bunlar hep modacı zırvasıPekiiiiii sizceeee
Yilbasinda kisacik mini etegiyle taksime eglenmeye giden turist hanimkizlarimiz mi araniyor yoksa allah ne verdiyse bunlara tacizde bulunan kaslı türk erkegi mi tacizci ? Buyrun sohbete
Hukuk çerçevesinde yapılması gerekenlerin kazanımı nasıl sağlandı mervecik? Kadınlar bu kadar mücadele etmeseydi bu elde edilebilir miydi?
Taciz sorusuna da cevabımı aldım sayılır 0_O
Neyse yoruldum, yordun. =(
İstanbul'daymışsın bak, eylülde geldiğimde seninle oturup bir kahve içip, konuşup, tartışıp birlikte şu romantik şarkıyı dinlemek isterim. asdfghj.
13. sayfaya geldik. Önünde saygıyla eğiliyorum, seni dinlemediğim için çok pişmanım.
Pekiiiiii sizceeee
Yilbasinda kisacik mini etegiyle taksime eglenmeye giden turist hanimkizlarimiz mi araniyor yoksa allah ne verdiyse bunlara tacizde bulunan kaslı türk erkegi mi tacizci ? Buyrun sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?