canım ben taçı öneriyorum ablam 2 yıl oldu evleneli herşeyini neredeyse taç aldı günlük kullanım nevresim misafir için nevresim sonra bornoz takımı.. şimdi ben de çeyiz hazırlığı içindeyim hiçbir şikayeti yok o kadar memnun ki ben de aynı şekilde sadece taç ve özdilek alacağım. sarevden almam için çok beğenmem lazım ancak. ya da işte diğer markalardan almam için...
taç tabıkı 4 yıllık ewlıyım hala bornoz ve nevresım takımını hatta banyoluk takımını kullanıyorum o kadar makınaya aıım hala yumusacık
yardımınız için teşekkür ederim:) yaptıgım bir kaç araştırmada renk atması falan oldugu söyleniyor sizde de oldumu yada yıkama bu konuda ne kdar önemli yardımcı olur musunuz
Kızlar benim 7 nevresimim var, 1 i TAÇ, 3ü SAREV, diğer 3ü de LİNENS ve hepsi pamuk saten.
Henüz kullanmak nasip olmadı, çeyiz için alındılar ama benim şahsi kanaatim Sarev, Taç'tan daha kaliteli...
özlemcim bende sarevden gidiyorum şimdilik bi de linenste beğendiklerim oldu ama linens sarev e göre pahalı , indirime giriyor mu ya da nerden almamızı tavsiye edersin ?
ayrıca pike takımı beğenemiyorum annemin yaptırdığı ve nişan bohçamda gelen haricinde sadece english home dan aldım bu haftasonu bir tane daha istiyorum yaz gelini olcam ne önerirsin ?
arkadaşlar yorumlar için hepinize teşekkür ederim sarevden gidiyorum ben de:) linens de alabilirim onun mdelleride güzel.kızlar sizce 4-5 nevresim yeterli mi yani sonuçta evlenincede alarim dimi:))
Merhaba.. Linens senede iki yada üç kez indıırım yapıyor bir alana bir bedava diye .. O zaman çok fazla çeşit oluyor ama çok çabuk bitiyor anneler günü için indiirm olur sürekli linensin sitesine girip takip et ve mutlaka indırım den al
5 tane kendin için yeterli ama misafir için almıycakmısın ? bir tane tekli bir tane de çift kişilik misafir için almalısın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?