sarev mi taç mı?

ben de linens önereyim :) benim pierre cardin ve özdilekten çok pahalı aldığım neversimlerim var.kurutucuda öyle buruşuyorlar ki!bir de pierre cardin olanın üzerini ıslak mendiller silmiştim küçük bir leke vardı.rengi attı o kısmın :( linens hiç buruşmuyor süper.onu çok seviyorum :)

taç'la linens aynı fabrikadan çıkıyor zaten linensin de kalitesi çok güzel ama biraz fiyat farkı var

misafir için alıcam 2 tane yeter diye düşünüyorum misafire 2de pike yada battaniye alırım olur biter ama önemli olan benimkiler şuan :)))
pike takımı kullanışlı oluyormu onda hangi markaları almalıyım 2 pike takımı yeter mi ?

ben sadece iki tane aldım birisi sarevın pıke takımı , ikincisi de denizli ürünü denizliden bi yakınım getirdi sade krem bi pike takımı kendinden desenlı :) bence ıkı tane gayet yeterli.. Ben iki tane de battanıye aldım , kendime de 6 tane nevresım takımı aldım :) bence cok bile :D

kızlarrrrr mayıs ayını iple çekiyorum ölese =))

linenste shadows pamuk saten nevresim takımını çok beğenmiştim 1alana 1 bedava olursa çook güzel olurr

buarada pike takımı için önerilerinizi bekliyorumm

arkadaşlar sarev in çok daha güzel olduğunu duymuştum. çekmezlik ve renk atması için garanti veriyormuş. doğru mu?

Back
X