- Konu Sahibi Khaleesi_06
-
Ya ama ne kadar inebilr ki cidden cok kalın duruyoKuzm 6a ay 1 sene butun sislikler inio normele donu hafta hafta sende fark edersn suan cok yemisin surwkli buz koy aman dikkat et suan hamur gibi burun masaji soyledimi doktr sana onu uygula
Ozman yapma dediyse yapma yok sen kafana takma inio ablaminda sisti ama biz heo buz koyduk inio sen estetik amaclimi yoksa cerrahi biseymiydiYa ama ne kadar inebilr ki cidden cok kalın duruyoben dedim masaj yapıyım mı diye o da suan kırıkların iyilesmemistir dedi şuan yapma dedi iki hafta sonra bir daha gel kontrole dedi o zaman gerek olursa ben söylerim dedii
Ayy cidden asırı fark etmis ya benimde suan 1ay yazandaki gibi burnum genis duruyo insallah sizinki kadar düzelir benimdeÖncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorumEki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
Lütfen sonucu sabırla ve yüksek moralle bekleyin. Emin olun çok değişecek burnunuz ve çok çokk güzel olacak
İnsallah düzelir benimki de ya çok kaba duruyo böyle yani burnum suratıma ait değilmis gibi hissediyorum, ince deriliyim allahtan...Benim burnumda hâla memnun olmadığım yer olsa da inan 20.günle 1.ay arasında bile müthiş bir değişim olmuştu, 2.ayımdayım şuanda ilk alçı çıkışına göre kıyasladığımda çok çok iyi burnum. Sıkma canını herkes sen gibi hissetti
Septum deviasyonu oldumm konkaları kücülttü kemeri aldı burun deliklerimi kücülttü kemik egriliğimi düzeltti falan baya islem yaptı yaniOzman yapma dediyse yapma yok sen kafana takma inio ablaminda sisti ama biz heo buz koyduk inio sen estetik amaclimi yoksa cerrahi biseymiydi
Çok beğendim beni de korkum tamamen ilk iki fotoğraf gibi şu an ilki gibiyim benimde iner değil mi seneye. Çok güzel maşallahÖncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorumEki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
Lütfen sonucu sabırla ve yüksek moralle bekleyin. Emin olun çok değişecek burnunuz ve çok çokk güzel olacak
Ne güzel, ödemleriniz geçmiş ama burun kalkıklığınız aynı kalmış. İnşallah bende de öyle olurÖncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorumEki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
İncelicek,kibarlaşcak merak etmeİnsallah düzelir benimki de ya çok kaba duruyo böyle yani burnum suratıma ait değilmis gibi hissediyorum, ince deriliyim allahtan...
O günleri büyük bir merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum....İncelicek,kibarlaşcak merak etme
Merhaba, ince derili misiniz acaba?Ne güzel, ödemleriniz geçmiş ama burun kalkıklığınız aynı kalmış. İnşallah bende de öyle olur20.günüm benim de, şu anki çok güzel, inmesin burnum istiyorum
EvetMerhaba, ince derili misiniz acaba?
Merhaba öncesi nasıldı acabaSanırım kişiden kişiye değişiyor. Burada çoğu kişi burnunun aydan aya değişip küçüldüğünü söylüyor. Benim bantlar çıktığından beri burnum nerdeyse aynı büyüklükte ve küçülmedi. 5 ay bitti. Daha da ümidim yok. Ameliyattan önceki gibi büyük ve geniş. Her gün yeni bir sıkıntı da çıkıyor. Hatta burun ucum son bir iki haftadır daha da büyüdü, şişti. Umarım benim gibi olmazsınız. Fotoğraf da ekliyorum. Bu 4000 euroya ünlü bir doktorun estetik yaptığı burun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?