Sargılar çıktı burnum çok kötü:(

ben de oldum benim açılalı alçı üç gün oldu geniş duruyor inanılmaz bi şekilde sanki önden yumruk yemişim gibi. ben de bekliyorum bakalım nasıl olcak

Ameliyat olalı 1ay oldu, ilk 15 gün kocaman ve şiş bir burnum vardı. Özellikle son 1 haftadır ödemler iyice indi, burnumun şekli büyük oranda belli oldu. Gerçekten ilk zamanlar o kocaman burun hiç inmeyecekmiş gibi geliyor ama öyle değil

Kiz yiktin ortaligi burnumda burnum ,e bak ne gzl olmus hala sis ama gzl ,senin gibi kaygilananlara ornek olsun burun duzeliyor inanin beklemek sabirli olmak gerek herkese soyluyorum.

Merhaba, tamamen aynıydı.
Deniz Hanim gecmis olsun, benim de genis bir burnum var daraltmak icin ameliyat olmak istiyorum, rica etsem bana ozelden hangi dr'a ameliyat oldugunuzu yazabilir misiniz? Doktor secimi cok zor, cok yuksek fiyatlar istiyorlar ve istenilen sonuc alinamazsa cope gitmis para ustune duygusal travma, risk cok yuksek.. deneyiminizi paylasabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler

Gerçekten ameliyet olmadan önce süreci hiç mi araştırmadın. Doktorun doğru söylüyor

Doktorunuz güncel öztürk mü ? aslında gayet doğal ve düzgün gözüküyor

Merhaba, bende 26 gün önce revizyon burun ameliyatı geçirdim ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Önceki burnum sıkıntılıydı fakat yüzüme yakışan minik bir burnum vardı. Şimdi ise uzun ve kocaman. Sizin burnunuzu çok beğendim. Kime ameliyat olmuştunuz acaba öğrenebilir miyim? Ağır depresyon geçiriyorum. Daha güzel olacağımı düşünürken düştüğüm hale bak. Çok kötüyüm çok.

Deriniz ince mi bişey soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…