Sargilarim çıktı...

StreetDog

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
31
9
1
34
3 hafta oldu , müdahale çok olduğundan anca sargilarim çıktı
Çok şiş olduğu söylendi ama şükür hiçbir problem yok estetik açıdan , sağlık açısından...
Bundan sonrası sabır..

Temizliğini nasıl yapiyorsunuz.?

Eklentiler

• img1500041857022.webp
    img1500041857022.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 131
Sağlık platformu , rahatsız eden paylaşım olursa şikayet edersiniz

Sadece burun bölümü için ayrı kurallar olsa olmaz mı ? Sınırlı üyelik gibi bir özel üyelik türü olsa örneğin iyi olurdu..
Erkek hastaların danışabileceği aynı düzeyde bir bilgi kaynağı ,danışabilecekleri yer yok..Donanım forumda sadece tek bir konu açılmış ,orda da çok az bilgi var .

Sadece burun bölümü için ayrı kurallar olsa olmaz mı ? Sınırlı üyelik gibi ..
Erkek hastaların danışabileceği aynı düzeyde bir bilgi kaynağı ,danışabilecekleri yer yok..Donanım forumda sadece tek bir konu açılmış orda da çok az bilgi var .
İşlerine gelince de feminen takılırlar
Problem yok doktorumla cozerim sorunlarimi

İç temizlik için okyanus tuzuna devam ediyorum. Dış temizlik için de peeling uyguluyorum, niveanın falan var. Doktorum bunları önerdi sadece.

İç temizlik için okyanus tuzuna devam ediyorum. Dış temizlik için de peeling uyguluyorum, niveanın falan var. Doktorum bunları önerdi sadece.
Benim doktorum sehirdisinda , başka bir hekime gittim hiçbir şey uygulama silerken de hafif dokunuşlar yap burun çatısı daha çok taze çok dikkatli ol dedi
Doktorum ne der bilmiyorum 1 hafta sonra 1.ay kontrolum var

Benim doktorum sehirdisinda , başka bir hekime gittim hiçbir şey uygulama silerken de hafif dokunuşlar yap burun çatısı daha çok taze çok dikkatli ol dedi
Doktorum ne der bilmiyorum 1 hafta sonra 1.ay kontrolum var
Peelingi zaten elinle uygulamak gerekiyor, çok hafif hareketlerle. Bir sorun olmaz. Yapmazsan yağlanır ve sivilce olabilir. Gözeneklerin nefes alması lazım.

Peelingi zaten elinle uygulamak gerekiyor, çok hafif hareketlerle. Bir sorun olmaz. Yapmazsan yağlanır ve sivilce olabilir. Gözeneklerin nefes alması lazım.
Bana gittiğim dr sabun bile kullanma saf su kullan sadece dedi sanırım çok pimpirikli hekim , 4-5 ay deniz yasak dedi doktorumu aradım çıkar sargiyi gir denize atlamadigin sürece problem yok dedi

Bana gittiğim dr sabun bile kullanma saf su kullan sadece dedi sanırım çok pimpirikli hekim , 4-5 ay deniz yasak dedi doktorumu aradım çıkar sargiyi gir denize atlamadigin sürece problem yok dedi
Benimki de hemen denize girme dedi. Ne yapacağımı şaşırdım valla.

Back
X