Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşlerine gelince de feminen takılırlarSadece burun bölümü için ayrı kurallar olsa olmaz mı ? Sınırlı üyelik gibi ..
Erkek hastaların danışabileceği aynı düzeyde bir bilgi kaynağı ,danışabilecekleri yer yok..Donanım forumda sadece tek bir konu açılmış orda da çok az bilgi var .
Benim doktorum sehirdisinda , başka bir hekime gittim hiçbir şey uygulama silerken de hafif dokunuşlar yap burun çatısı daha çok taze çok dikkatli ol dediİç temizlik için okyanus tuzuna devam ediyorum. Dış temizlik için de peeling uyguluyorum, niveanın falan var. Doktorum bunları önerdi sadece.
Peelingi zaten elinle uygulamak gerekiyor, çok hafif hareketlerle. Bir sorun olmaz. Yapmazsan yağlanır ve sivilce olabilir. Gözeneklerin nefes alması lazım.Benim doktorum sehirdisinda , başka bir hekime gittim hiçbir şey uygulama silerken de hafif dokunuşlar yap burun çatısı daha çok taze çok dikkatli ol dedi
Doktorum ne der bilmiyorum 1 hafta sonra 1.ay kontrolum var
Bana gittiğim dr sabun bile kullanma saf su kullan sadece dedi sanırım çok pimpirikli hekim , 4-5 ay deniz yasak dedi doktorumu aradım çıkar sargiyi gir denize atlamadigin sürece problem yok dediPeelingi zaten elinle uygulamak gerekiyor, çok hafif hareketlerle. Bir sorun olmaz. Yapmazsan yağlanır ve sivilce olabilir. Gözeneklerin nefes alması lazım.
Benimki de hemen denize girme dedi. Ne yapacağımı şaşırdım valla.Bana gittiğim dr sabun bile kullanma saf su kullan sadece dedi sanırım çok pimpirikli hekim , 4-5 ay deniz yasak dedi doktorumu aradım çıkar sargiyi gir denize atlamadigin sürece problem yok dedi