3 hafta oldu , müdahale çok olduğundan anca sargilarim çıktı
Çok şiş olduğu söylendi ama şükür hiçbir problem yok estetik açıdan , sağlık açısından...
Bundan sonrası sabır..
Sadece burun bölümü için ayrı kurallar olsa olmaz mı ? Sınırlı üyelik gibi bir özel üyelik türü olsa örneğin iyi olurdu..
Erkek hastaların danışabileceği aynı düzeyde bir bilgi kaynağı ,danışabilecekleri yer yok..Donanım forumda sadece tek bir konu açılmış ,orda da çok az bilgi var .
Sadece burun bölümü için ayrı kurallar olsa olmaz mı ? Sınırlı üyelik gibi ..
Erkek hastaların danışabileceği aynı düzeyde bir bilgi kaynağı ,danışabilecekleri yer yok..Donanım forumda sadece tek bir konu açılmış orda da çok az bilgi var .
Benim doktorum sehirdisinda , başka bir hekime gittim hiçbir şey uygulama silerken de hafif dokunuşlar yap burun çatısı daha çok taze çok dikkatli ol dedi
Doktorum ne der bilmiyorum 1 hafta sonra 1.ay kontrolum var
Benim doktorum sehirdisinda , başka bir hekime gittim hiçbir şey uygulama silerken de hafif dokunuşlar yap burun çatısı daha çok taze çok dikkatli ol dedi
Doktorum ne der bilmiyorum 1 hafta sonra 1.ay kontrolum var
Peelingi zaten elinle uygulamak gerekiyor, çok hafif hareketlerle. Bir sorun olmaz. Yapmazsan yağlanır ve sivilce olabilir. Gözeneklerin nefes alması lazım.
Peelingi zaten elinle uygulamak gerekiyor, çok hafif hareketlerle. Bir sorun olmaz. Yapmazsan yağlanır ve sivilce olabilir. Gözeneklerin nefes alması lazım.
Bana gittiğim dr sabun bile kullanma saf su kullan sadece dedi sanırım çok pimpirikli hekim , 4-5 ay deniz yasak dedi doktorumu aradım çıkar sargiyi gir denize atlamadigin sürece problem yok dedi
Bana gittiğim dr sabun bile kullanma saf su kullan sadece dedi sanırım çok pimpirikli hekim , 4-5 ay deniz yasak dedi doktorumu aradım çıkar sargiyi gir denize atlamadigin sürece problem yok dedi