Sarhos bir insanin sözlerine inanir misiniz ?

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Sey kizlar aklima birsey takildi sormak istedim sizlere...
gecen gün bar gibi bir yere gittik, ve orada uzaktan tanidigim bir cocuk geldi, ve yanimda arkadasa daha önce gördügü ve begendigi bir arkadasimizin adini sordu, begeniyorum falan dedi, arkadasimda iste arkadasi anlatti adini yasini falan söyledi...
bir iki saat sonra biz eve gitmek icin hazirlandik, tekrar yanimiza geldi ve ya sizin o arkadas nerede oturuyor dedi, bende dalgasina, biz sana kizin hayatini yazip verelim dedim, iyi olur dedi, tabi biraz sarhostu, ve durup dururken yasimi sordu, iki gün sonra dogum günüm var dedim, erkenden tebrik edeyim dedi, ve armagan olarak gel danset benimle dedi, romantik bi dans yaptik, ben sarhostur diye sesimi cikarmadim, birden bire gel cikalim sana birsey diyecem dedi, ciktik, sarilmaya basladi, senden hoslandim dedi, dedim sen benim arkadasdan hoslaniyordun, iki saat önce gözün beni görmüyordu dedim, yok ben simdi senden hoslandim dedi, yapisti kaldi...uzun cabalar sonucunda elinden kurtuldum...sonra arkadas sormus ona sarhos olmadigi bir gün, demiski sen simdi hangisinden hoslaniyorsun, tuba'dan mi yoksa cansu'dan mi, bu da demiski iste gecen hafta sizi surda görmüstüm o kiz iste demis, arkadasim da demis ha tamam cansuydu o, tekrar sormus cansu mu tuba mi, oglanda düsünüp demiski tugba, sonra da demiski karistirdim ben bu kizlari demis...
sizce sarhos birinin sözlerine inanilir mi yoksa, sarhosluguna mi verilir ? boshayallersmile

sarhoş birisi diyorsun işte kendın bıle aklı başında deilmiş ve bar ortamındakı ılıskılere güven olmaz.Eğer senın karşına normal zamanda çıkıp derse onu bılemem ama şimdi sen hiçbirşey olmamış gibi davran ben olsam boyle yapardım.

tesekkür ederim canim

canım merhaba, alkol afrodizyak etkisi yaratıyor biliyorsun o yüzden sarhoş bir erkek yanında kim olursa olsun hemen yavşama çabalarına girişir, tecrübelerime dayanarak konuşuyorum alkollüyken senden hoşlandığını söyleyen birine asla inanma ve güvenme, ama eğer durum şöyle olsaydı siz daha önceden tanışmış olup arkadaş olsaydınız ve o da başka birinden hoşlandığını söylemeseydi, o gece seni dışarı çağırıp sana açılsaydı evet doğrudur derdim çünkü alkol cesaret veriyor insana, bilinç altında ne var ne yok döküyor ortaya sırlarını söyler paylaşamadıklarını paylaşır ama bunu senin durumun için söyleyemiyeceğim maalesef çünkü o, o gece aldığı alkolün etkisiyle heycanlı bişeyler yaşayacak birini arıyordu ve karşısına sen çıktın o an. bence uzak dur yerimseniben

"o çocuk sana çok fena aşık olmuşşşşşşşş" desem inanır mısın :ecrin_bebek:

anlattığın tarz davranan bi adama inanılır mı ya hu :lepi:

sarhoş olunca beynini kullanamaz zaten insan, şuursuzlaşır . bulutların üstünde uçtuğunu sanar

Kişi sarhoş olunca ne yaptıgını bilmez bildiğim kadarıyla

bu ayıkken bile ne yaptıgını bilmiyorki :umursamaz:

bu cocuk o an yanında Cansu olsaydı ilk önce Cansu dan yana deniyecekti şansını olmazsa sen de..
tipik sarhoş kime saldıracağını bilmiyo..
ayik halı de pek iç açıcı değil..kimin kim olduğunun farkında bile değil..amac kız olsun gibi..
bulaşma canım üzülürsün..

sarhoşken insan tüm duygularını abartılı ve saçma sapan yaşıyor. dilediği gibi yani..

sarhoş olmuştum yılbaşı gecesi oradan biliyorum:)

ciktik, sarilmaya basladi, senden hoslandim dedi, dedim sen benim arkadasdan hoslaniyordun, iki saat önce gözün beni görmüyordu dedim, yok ben simdi senden hoslandim dedi, yapisti kaldi...uzun cabalar sonucunda elinden kurtuldum...
ne gibi bi çaba verdin paylaşırmısın bizimle:ecrin_bebek:

anladığım kadarıyla bunun ayık halindende hayır yok:lepi:

barda tanıştığın barda kalır derlermiş.sanırım alkolden dolayı ve kendini ifade edebilceğin bir yer olmadığı için diyorlar böyle.bayanssulusmile
alkolün etkisiyle saçmalayıp samimileşmiş.büyüteceğin birşey yok.bence uzak dur öyle ortamlardaki tanımadığın insanlardan.tanıdıklarınla eğlen,sana yaklaşmaya çalışan tanımadığını sert bir dille uzaklaştır.alsanaalsanasmile

kesinlikle bu cocugun sarhosluguna ver bu durumu ve inanma! ben hic inanmadim acikcasi...

ne sarhoş halinden nede ayık halinden hayır gelmez bu çocuğunn:bbo:

düşünme bilee

sarhoş birinin sözlerine inanılabilir ama bu çocuğun tavırlar biraz dengesiz.
bi de hoş değil inansanız bile, cansu mu tugba mı, sonuçta iki arkadaşsınız. hiç bulaşmayın derim. zaten rezil etmiş ilişkiyi başlamadan.

tabiki güvenilmes ha yok ben yasayarak görücem diyorsan meydan er meydanı canım :)

o çocuk ayıkken bile kimden hoşlandığını bilmiyo pek inanma bence lmaz:ama bende flaş haberleri eşimden hep sarhoşken duyarım ayıkken söylemeye cesaret edemediklerini sarhoşken söylüyor ve hepside gerçek şeyler ayıkken azından laf alamıyorum sarhoş olduğunda tek tek döküyor olanları:lepi:

şarhoşun meekktubu okunmazç..inmamm sööylediğine..ayoıkken konuşşmayı teerci h edrimmm:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…