- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi misslola35
-
suan hala nisanli mi ? oyleyse nisanliisina uzuldum dogrusu . siz sakin olun suanlik yapabileceginiz birseyyok
Nişanı atmış pişman olmuş olabilir mi?
Ayrılma sebebiniz neydi peki. Ben bir eski konulara dönüp öyle geleyim :)
He birde
İçki masasında herkes birini sayıklar bize sabah kahvaltısında sevecek adam lazım
Sen bir şey yapmamışsın canım çokta güzel cümle kurmuşsun. Demek oda seni unutamamış yoksa nişanlı seni neden arasın peki nişanlısından ayrılmış olabilir mi ?
8 aydır iletişime geçmedim ya da bir araya gelmedim.Böyle bir diyaloğa girmek hele de bir şeyler yaşanmamışken şok etkisi yarattı bende.Sarhoşken aramış ciddiye alma bir daha ararsa da açma,başka numaradan ararsa da sesini alır almaz kapat hiç iletişime geçme, içip içip eski sevgililerini aramak bizim erkeklerde bir gelenek halinde sürdürülür zaten boş yere kend
Ni kaptırma bir kere inanmışsın bir daha aynı hataya düşme canım olsaydı olurdu zaten gitsin nişanlısını rahatsız etsin gece vakti seni değil.
Bende öyle düşünüyorum,ama arkadaş ortamında bir araya gelecek olursak nasıl davranırım bilmiyorum..İçimi de bir korku aldı...Tutarsızlaşmaya başladımDoğru yaptın kafan karışmasın nişanlıyasa ve seni aradıysa zaten problem büyük. Sen Bencede bidaha açma görüşme böyle bir şüphe ile sorun ile uğraşmaya gerek var daha iyileri ve seninle ilk heyecanları yaşayacak insan karşına çıkacaktır.
Dediğim gibi aramızda bir şeyler yaşansa ya da tartışsak tamam der geçiştirim...Uzun zamandır bir araya gelmedik zaten.Benimle ilgileniyorsa bile ben soğuk davranarak uzaklaştırdım onu kendimden,sonra da zaten nişanlandığını öğrendim..Aramızda zaten sözlü anlamda bir şeyler geçmiş olsa şu anda zaten beraber olurduk fakat o kendine bir yol çizmiş...Tam her şey geçip gitti derken niye beni arıyor? Off..Hiç bir tepki verme derim. Sarhoş kafayla söylediklerini normal haliyle söyleyemiyorsa ondan bir cacık olmaz. Benim arkadaşımı da nişanlı olan eski sevgilisi aramıştı. Nişanlısını kötülemişti daha sonra suçlu yine benim arkadaşım olmuştu. Zaten aranızı düzeltmek isteyen adam normal kafayla arar böyle arayarak çok mu iyi yaptı sanki.
Bir ortamda görürsen oldukça özgüvenle selamını ver ve orada muhabetti bitir bence şuanda sana tutarsız gelebilir ama o an gelse olgunlukla davranabilcek birine benZiyorsun. Belki o zamana kadar senin hayatına da başkası girer ve hiç sorun kalmaz.Bende öyle düşünüyorum,ama arkadaş ortamında bir araya gelecek olursak nasıl davranırım bilmiyorum..İçimi de bir korku aldı...Tutarsızlaşmaya başladım
Dediğim gibi aramızda bir şeyler yaşansa ya da tartışsak tamam der geçiştirim...Uzun zamandır bir araya gelmedik zaten.Benimle ilgileniyorsa bile ben soğuk davranarak uzaklaştırdım onu kendimden,sonra da zaten nişanlandığını öğrendim..Aramızda zaten sözlü anlamda bir şeyler geçmiş olsa şu anda zaten beraber olurduk fakat o kendine bir yol çizmiş...Tam her şey geçip gitti derken niye beni arıyor? Off..
Birkaç dakika önce mesaj yazmış:"Gece gece seni rahatsız etmişim,ters bir laf etmemişimdir umarım özür dilerim."
Kafaya bak yaa ben bu insana ne diyeyim ne söyleyeyim
Bence kafasi gayet yerindeydi senden bir isik gorse boyle demezmis, hatirlamadim falan diye ayak yapiyor dingil yaBirkaç dakika önce mesaj yazmış:"Gece gece seni rahatsız etmişim,ters bir laf etmemişimdir umarım özür dilerim."
Bence hiçbirşey yazma en büyük cevap tepkisiz kalmaktir.Birkaç dakika önce mesaj yazmış:"Gece gece seni rahatsız etmişim,ters bir laf etmemişimdir umarım özür dilerim."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?