- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
Başka çocuk mu yok senle evlenicem diyen çocuğa inanmışsın karım yapıcam filan ay ne arabesk ne banalHiç büyümüyo bu çocuk yaaaa(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka çocuk mu yok senle evlenicem diyen çocuğa inanmışsın karım yapıcam filan ay ne arabesk ne banalHiç büyümüyo bu çocuk yaaaa(
Aslında şöyle zamanında beni sevdiği zamanlar ben onu sevmiyordum. Onun pişmanlığını yaşıyorum. Of hiç başlamamalıydım bu ilişkiye işler tersine döndüBaşka çocuk mu yok senle evlenicem diyen çocuğa inanmışsın karım yapıcam filan ay ne arabesk ne banal
Kemal sunalın bir filmi geldi aklıma![]()
Siz deyince benim de aklıma geldi o film :)))Hatırladım ben de![]()
Amaaaa tüm çocukluğu ergenliği benimleydiii:))Bu arada bir arkadaşn dediğine katılıyorum senelerdir deyince, ben de 30lara geldiniz de ergenlikten beri görüşüyorsunuz sandım 20 yaş ne ki ya? ben o yaşlarda ergence platonik takılıyordum![]()
daha ergenliği bitmemiş yavrucum :) erkeklerde 22-23e kadar sürüyorAmaaaa tüm çocukluğu ergenliği benimleydiii:))
En iyisi üstüne düşmemek öyleyseee :)daha ergenliği bitmemiş yavrucum :) erkeklerde 22-23e kadar sürüyor
EvetEn iyisi üstüne düşmemek öyleyseee :)
Teşekkür ederimmm aklımdaEvetbir de sana abla tavsiyesi, sarhoş adam ne derse desin he de ya da bir daha beni sarhoşken arama diye sert çık
En mantıklısı bu şuan inanıp evlenmiş olsam içinde kalacağım kaosu hayal edemiyorum. Ayaklarımın üstünde durmalıyım. Sağ olun teşekkür ederim düşünceleriniz içinn :)))25 yaşından önce evlilik düşünme oku bi iş meslek sahibi ol ondan sonra evlilik düşün tabi aklı başında birini bulunca şu anda ki durumun için vazgeç bu sevdadan yoluna devam et diyorum![]()
aynen ya.Ya yavrum daha 19-20 yaşlarındaki insanların eveliyatı nedir ki senelerdir diyorsun.Kaç yaşında 14-15 te mi başladı.
20 yaşında toy delikanlının benimsin karım olacaksın gibi söylemleri çok itici üzücü.Bu yaşta böyle ne dediğini bilmeyecek kadar alkol almak
Boşver önüne bak gençsin.İlerde bunlara gülüp geçeceksin.Ah ne çocuklukmuş diyeceksin