- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Sen bilirsin canim için nazil rahat ediyorsa öyle davran erken gebelik testleri var 20 TL onlardan al zaten varsa 5 TL olanlarda bile cikar benim kuzenim normal test yapti bir hafta önce cikti bebek.Bence hamilesin ya nedense oyle hissettim canım test yapsana evde
evet son 4 gun kala kesın cıkarSen bilirsin canim için nazil rahat ediyorsa öyle davran erken gebelik testleri var 20 TL onlardan al zaten varsa 5 TL olanlarda bile cikar benim kuzenim normal test yapti bir hafta önce cikti bebek.
evet son 4 gun kala kesın cıkar
ıns allah gönlüne gore versinnn
Bendede sari akinti var ama çok değil dun bir defa geldi bugünde bir defa geldi canim. İnş.hamileyizdir kaç günün var adetineKizlar benimde hep camasirlarimbatiyo sari akinti geliyo okudum yazdiklarinizi insallh hamilelik belirtsdr
ayyy dayanabılıyorsan en sağlıklısı o tabıGünümü bekleyeceğimiz canim hic belirtim yok cunku
Bence hamilesin ya nedense oyle hissettim canım test yapsana evde[/QUOTe tesekkur ederim cnm ins oyledir suan baska yerdeyim yarin yada obursu gun yapicam allahin izniyle
Canim benim tahminim 13 ama takvimim 7 ile 10 arasi i gosteriyo ama bakalim insallah olmamBendede sari akinti var ama çok değil dun bir defa geldi bugünde bir defa geldi canim. İnş.hamileyizdir kaç günün var adetine
İns cikar. Benim hesabima gore 19 mart da hamile kaldim cikar degilmiSen bilirsin canim için nazil rahat ediyorsa öyle davran erken gebelik testleri var 20 TL onlardan al zaten varsa 5 TL olanlarda bile cikar benim kuzenim normal test yapti bir hafta önce cikti bebek.
Cikar canim test yap benceİns cikar. Benim hesabima gore 19 mart da hamile kaldim cikar degilmi
Ya benim uc gun atabiliyo ondan korkuyorum acikcasi beklemek istegim bu yuzdenCikar canim test yap bence
Ya benim uc gun atabiliyo ondan korkuyorum acikcasi beklemek istegim bu yuzden
Tam cnm bekliycem iste bende bakalim hayirlisiOzaman bekle canm uç günü geçir öyle yap hayal kirliliği kotu kendimden biliyorum gecen ay uç gün gecikti benim yaptim negatifti moralin çok bozuldu. Test yaptgim günün sabahina hastandim .garantiye al bekle sende
Tabiki olabilir.adetin gecmesini bekle istersen bir iki gunKızlar ya birşey sorcam benim adetime 4 gün var kan testi yaptım 1.4 yok dedi doktor ama sari akintim var kati sizce bu saatten sonra olur mu gebelik
Merhaba anladığım kadarı ile hamilesiniz yada Doğum yaptınız hayırlı olsun:) acaba bu sarı akıntının olduğu ay mı hamile kaldınız merak ettim . Bi de ne kadar süre sonra oldu bebeğiniz . Bende bu ay açık sarı akıntı var da merak ediyorumKizlarr yardimmm ? Adetine 4 gün var acil sari akintim var. Lavaboya girince farkettim. Hamilelik belirtisi olabilir mi daha önce hic boyle akintim olmadi
Olabilir ama gununu beklemelisin tabiMerhaba kızlar çok olmuş yazılalı ama buraya yazıpta sarı akıntıdan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı acaba. Bende de son üç dört gündür var Regl e ise dokuz gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?