Sari akinti hamilelik belirtisi mi?

Sen bilirsin canim için nazil rahat ediyorsa öyle davran erken gebelik testleri var 20 TL onlardan al zaten varsa 5 TL olanlarda bile cikar benim kuzenim normal test yapti bir hafta önce cikti bebek.
evet son 4 gun kala kesın cıkar
ıns allah gönlüne gore versinnn

Kizlar benimde hep camasirlarimbatiyo sari akinti geliyo okudum yazdiklarinizi insallh hamilelik belirtsdr

Ya benim uc gun atabiliyo ondan korkuyorum acikcasi beklemek istegim bu yuzden

Ozaman bekle canm uç günü geçir öyle yap hayal kirliliği kotu kendimden biliyorum gecen ay uç gün gecikti benim yaptim negatifti moralin çok bozuldu. Test yaptgim günün sabahina hastandim .garantiye al bekle sende

Kızlar ya birşey sorcam benim adetime 4 gün var kan testi yaptım 1.4 yok dedi doktor ama sari akintim var kati sizce bu saatten sonra olur mu gebelik

Ama iste ayin 22 sinde korunmasız ilski oldu o zamandan bu zamana tutardı testte ckmafi bu saatten snra cikarmiki

Merhaba kızlar çok olmuş yazılalı ama buraya yazıpta sarı akıntıdan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı acaba. Bende de son üç dört gündür var Regl e ise dokuz gün var

Kizlarr yardimmm ? Adetine 4 gün var acil sari akintim var. Lavaboya girince farkettim. Hamilelik belirtisi olabilir mi daha önce hic boyle akintim olmadi
Merhaba anladığım kadarı ile hamilesiniz yada Doğum yaptınız hayırlı olsun:) acaba bu sarı akıntının olduğu ay mı hamile kaldınız merak ettim . Bi de ne kadar süre sonra oldu bebeğiniz . Bende bu ay açık sarı akıntı var da merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…