- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Haklısın evet dört gün kaldı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama yok . Sarı akıntı da gittiOlabilir ama gununu beklemelisin tabi
Idrar testinde adetin birkacgun gecikmesinden sonra dogru sonuc cikiyo.hakkında hayırlısı olsunHaklısın evet dört gün kaldı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama yok . Sarı akıntı da gittiartık umudum kalmadı ne kasar düşünürsen düşün olmayınca olmuyor .....
Kızlar merhaba bende geldim kasık ağrısı gögüsler çok agrıyor bugün sarı akınto başladı klomen kullandım iğneden sonraki 11. Günüm adet tarihin 19 haziran sizde gebelik belirtisi mi akıntı
Merhaba . bunu yazdığında hamilemiymişsin ?Kızlar merhaba bende geldim kasık ağrısı gögüsler çok agrıyor bugün sarı akınto başladı klomen kullandım iğneden sonraki 11. Günüm adet tarihin 19 haziran sizde gebelik belirtisi mi akıntı
Merhaba Buket sonucun ne oldu acabaBu konuyu internetten araştırırken yine aynı siteyi buldum
Benimde sarı akıntım var 10 gündür.adetime 5-6 gün kaldı bu sarı akıntı bu kadar uzun olmazdı ben de hiç.hamilelik belirtisi olabilir mi.enfeksiyon olmasından da korkuyorum
Evet sari akinti hamilelik belirtisi bendede ilk defa adette
Haziranin16da adet gördüm ve sunada adetim 14 gün gecikti bir hafta oncede kan testi yaptım çıkmadı halen katı şeklinde akıntı ve sarı ihtihap akıyor acaba hamile miyimEvet sari akinti hamilelik belirtisi bendede ilk defa adetten 4 gun once falan gelmisti
Sarı akıntı 3 gün var adetime ben de de oluyor Fakat bugün test yaptım evde tek çizgi çıktı böyle bir durum yaşayan var mıTam cnm bekliycem iste bende bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?