Sari akinti hamilelik belirtisi mi?

Haklısın evet dört gün kaldı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama yok . Sarı akıntı da gitti artık umudum kalmadı ne kasar düşünürsen düşün olmayınca olmuyor .....
Idrar testinde adetin birkacgun gecikmesinden sonra dogru sonuc cikiyo.hakkında hayırlısı olsun

Kızlar merhaba bende geldim kasık ağrısı gögüsler çok agrıyor bugün sarı akınto başladı klomen kullandım iğneden sonraki 11. Günüm adet tarihin 19 haziran sizde gebelik belirtisi mi akıntı

Kızlar merhaba bende geldim kasık ağrısı gögüsler çok agrıyor bugün sarı akınto başladı klomen kullandım iğneden sonraki 11. Günüm adet tarihin 19 haziran sizde gebelik belirtisi mi akıntı

İnşallah hamilesindir. Benim akıntım vardı ama beyaz şekilde daha yeni yeni sarı akıntım başladı ama gögüs ve kasık ağrısı dediğin gibi vardı.

Evet hamile oldugumu ogrenmeden once sari akinti bende de oldu hala da sevam ediyor. Ama su bir gercek ben nedense hamilelikten oldugunu degil enfeksiyondan oldugunu dusunuyorum bunun:) cunku sonrasinda testlerimde enfeksiyon cikmisti. Akintiniz sari renk diye hamile oldugunuzu dusunmeden once enfeksiyon kaptim diye dusunun derim:) yaniliyorsaniz hem hayal kirikligi yasamazsiniz hem de enfeksiyonun ilerlemeden onune gecmis olursunuz

sari akinti bende adetten birkac gun once baslardi ama hamile kaldigimda 15 gun once basladi sanirim dollendikten hemen sonraydi suphelendim cunku yanma ve kasinti yoktu eger normalden daha farkli zamanlarda oluyorsa adete cok yakin degilse ihtimal artiyor

Kızlar mrb. Benim de iki gündür süren bir sarı akintim var daha öncede olduğundan enfeksiyon olduğunu biliyorum bugün adet günündu olmadım olcakmisim hissi hem var hem yok ağrılarım bazen çok yoğun bazen hiç yok.. bnde anlamadım beklicem yine hayal kırıklığı mi bakalım..

Merhaba . bunu yazdığında hamilemiymişsin ?

Bu konuyu internetten araştırırken yine aynı siteyi buldum

Benimde sarı akıntım var 10 gündür.adetime 5-6 gün kaldı bu sarı akıntı bu kadar uzun olmazdı ben de hiç.hamilelik belirtisi olabilir mi.enfeksiyon olmasından da korkuyorum

Merhaba Buket sonucun ne oldu acaba

Benimde son adet tarihim 9. Ekimde başlamıştı telefondaki takvimime göre kasım 7. De olmam gerekiyordu olmadim hiç belirti yok sarı akıntı başladı

Evet sari akinti hamilelik belirtisi bendede ilk defa adette

Evet sari akinti hamilelik belirtisi bendede ilk defa adetten 4 gun once falan gelmisti
Haziranin16da adet gördüm ve sunada adetim 14 gün gecikti bir hafta oncede kan testi yaptım çıkmadı halen katı şeklinde akıntı ve sarı ihtihap akıyor acaba hamile miyim

Bende gebeligimi ogrenmemden 1 hafta once surekli ama asiri miktarda degil, beyaz akinti oldu.Sari veya seffaf uzayan akinti genelde yumurtlams gunlerimde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…