Sarı akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

bekliyorummm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
126
69
18
28
Merhaba arkadaşlar, ben 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama bir türlü olmadı. İki aydır soğan kürü ve ovulasyonla deneme yapıyoruz geçen ay çok umitlenmistim ama olmadı nasip degilmis. Bu ay ümidim yok fazla olursa supriz olur. Yarın bat günüm bugün sarı bı akıntı geldi bu regli belirtisi mi hamilelik belirtisi mi acaba yorum yaparsanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ben 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama bir türlü olmadı. İki aydır soğan kürü ve ovulasyonla deneme yapıyoruz geçen ay çok umitlenmistim ama olmadı nasip degilmis. Bu ay ümidim yok fazla olursa supriz olur. Yarın bat günüm bugün sarı bı akıntı geldi bu regli belirtisi mi hamilelik belirtisi mi acaba yorum yaparsanız çok sevinirim
Yumurtlamayi catlamayi ve sonraki günleri degerlendirdik

Her ay belirti arayıp buluyordum bu ay yapamadım onu :) bugün sarıyı görünce araştırmaya başladım bazıları enfeksiyon bazıları gebelik yazmış bir umut iste yinede sormak istedim. İnsaAllah🌸 rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın adet günüm bakalim

Yarın bat günüm ovulasyon testiyle anlayabilir miyim acaba olup olmadigini
Bende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardır 😊🥰

Her zaman belirti olmayabilir tabii ama ben öğrenmeden önce sarı akıntım vardı oladabilir yani hayırlısı :)

Sarı akıntı hamileliğimi öğrenmeden başladı ve bebeğim doğana kadar devam etti hep enfeksiyon mu diye endişe ediyordum ama enfeksiyon yoktu doktorum değişen hormonlardan dolayı sarı akıntı olabileceğini söyledi
Neyse hayırlısı olsun inşallah 🙏

Bende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardır 😊🥰
Kalp atışı duydnzmu ya bende sizinle aynıym ama henüz kalp atışı duyamadk

Aminn 🥰 Bir kere geldi sarik akinti sadece sanırım enfeksiyon😅bı kurtaramadim kendimi enfeksiyondan. Bugün regli günüm bakalim artık nasipp. Teşekkür ederim cevap için🌸 hamileliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin

Sarı akıntı hamileliğimi öğrenmeden başladı ve bebeğim doğana kadar devam etti hep enfeksiyon mu diye endişe ediyordum ama enfeksiyon yoktu doktorum değişen hormonlardan dolayı sarı akıntı olabileceğini söyledi
Neyse hayırlısı olsun inşallah 🙏
Amiin inşallah teşekkür ederiiim🌸

Back
X