Saç Rengi ve Saç Boyama sarı hakkında yardımmm:(

nesesila

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
53
15
31
Merhabalar diğer konuya cevap alamadım tekrar yazıyorum. saçlarımın dipleri kumral, yukarıdan başlayacak şekilde de sarı ombre var ama sadece dipler kumral yani alt kısım full sarı. yer yer turuncumsu sarılar da var. ben sarılarımın platin olmasını istiyorum ama kuaförüm inatla yanar yapamam diyo ya kaç renk oldu saçım :KK43: bundan bi kaç ton açığı zaten platin olacak yani. bende evde denemeye korkuyorum sizin bi öneriniz var mı ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım ? Nolur yardım edinnn... :KK43:

Merhabalar diğer konuya cevap alamadım tekrar yazıyorum. saçlarımın dipleri kumral, yukarıdan başlayacak şekilde de sarı ombre var ama sadece dipler kumral yani alt kısım full sarı. yer yer turuncumsu sarılar da var. ben sarılarımın platin olmasını istiyorum ama kuaförüm inatla yanar yapamam diyo ya kaç renk oldu saçım :KK43: bundan bi kaç ton açığı zaten platin olacak yani. bende evde denemeye korkuyorum sizin bi öneriniz var mı ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım ? Nolur yardım edinnn... :KK43:

canım ikinci defa açıcıyı sürdüğün an o saça veda et yani bu kadar kesin ve net diyeyim sana..

canım ikinci defa açıcıyı sürdüğün an o saça veda et yani bu kadar kesin ve net diyeyim sana..
Canım doğru söylüyosun bende yaşadım onu. Belime gelen saçlarım baya kısaldı yani o yüzden korkuyorum bende ama oryel sürmeden hiç açamaz mıyım saçımı gerçekten çok moralim bozuk. Bembeyaz platin istemiyorum şu anda zaten sarı saçlarım, ama bi iki ton daha açılsın istiyorum. Palettenin platin boyası var. Açıcı değil sanırım o. Onu kullansam da yanar mı acaba

Canım doğru söylüyosun bende yaşadım onu. Belime gelen saçlarım baya kısaldı yani o yüzden korkuyorum bende ama oryel sürmeden hiç açamaz mıyım saçımı gerçekten çok moralim bozuk. Bembeyaz platin istemiyorum şu anda zaten sarı saçlarım, ama bi iki ton daha açılsın istiyorum. Palettenin platin boyası var. Açıcı değil sanırım o. Onu kullansam da yanar mı acaba

onlar tam açıcı değil ama açıcılı boyalar yani o da yıpratır malesef, yine de denemek istiyorsan bir dene ama çok bekletme bari..

onlar tam açıcı değil ama açıcılı boyalar yani o da yıpratır malesef, yine de denemek istiyorsan bir dene ama çok bekletme bari..
Peki haftada bir 10 dakika bekletsem mesela 4 haftada açsam ama açıcıyla değil o açıcı özelliği olan boyalarla. O zaman yanmama ihtimali daha yüksek değil mi

Kuaför bile Yanar diyorsa sen hiç kalkışma bence.Turunculuklar için silver shampoo veya purple shampoo lardan kullanabilirsin.daha küllü bir ton olur saçların.

Canım ben de platin saçlarımı gittim dore sarısına boyattım moralim çok bozuk kuaför 1 ay sonra gel tekrar platin yaparım diyor ama bilmiyorum yapabilir mi çok kötüyüm
Akması için sürekli yıka saçını ben de öyle yapıcam
Bakalım.. İnşallah akar

Bi de ben depresyonun etkisiyle boyattım sonra çok pişman oldum bi daha asla vazgeçmem platinden platin bana en çok yakışan saç rengi benim rengim kesinlikle kaç yıldır da öyle kullanıyorum çok alıştım böyle berbat hissediyorum kendimi inşallah kuaför halleder 1 ay sonra
Beyaz sabun da akıtır diyorlar onu da deneyebilirsin canım ve iyi bi kuaför bul o üstesinden gelecektir yakmadan :'(

Canım ben de platin saçlarımı gittim dore sarısına boyattım moralim çok bozuk kuaför 1 ay sonra gel tekrar platin yaparım diyor ama bilmiyorum yapabilir mi çok kötüyüm
Akması için sürekli yıka saçını ben de öyle yapıcam
Bakalım.. İnşallah akar
boya siliciyle silebilirsin canım dore sarıyı hem de yıpratmaz boya siliciler, beyaz sabun bile daha çok yıpratıyor saçın keçe gibi olur.. araştır biraz bu konuyu istersen..

Bi de ben depresyonun etkisiyle boyattım sonra çok pişman oldum bi daha asla vazgeçmem platinden platin bana en çok yakışan saç rengi benim rengim kesinlikle kaç yıldır da öyle kullanıyorum çok alıştım böyle berbat hissediyorum kendimi inşallah kuaför halleder 1 ay sonra
Beyaz sabun da akıtır diyorlar onu da deneyebilirsin canım ve iyi bi kuaför bul o üstesinden gelecektir yakmadan :'(
canım ben de depresyondayım resmen ve biraz da o yüzden saçlarıma takmış durumdayım. sen daha önce pilatine ulaşmışsın ama benim saçlarım platin olamadı malesef. o yüzden hep içimde kaldı pilatin sevdası.
sen c vitamini karışımıyla o yaptığın boyayı akıtabilirsin canım saçından. yıpranmadan kavuşursun inşallah eski saçlarına. benim kuaförüm çok iyi ama bi daha açıcı kullanırsam yanar diyo. açıcılık bi şeyi yok aslında zaten sarı saçlarım ben bunu anlamıyorum yani. bi iki ton daha açılacak sadece. bunu normal boyayla açamaz mı yani ? ben evde yapmak istiyorum ama korkuyorum açıkcası

boya siliciyle silebilirsin canım dore sarıyı hem de yıpratmaz boya siliciler, beyaz sabun bile daha çok yıpratıyor saçın keçe gibi olur.. araştır biraz bu konuyu istersen..

Cok tesekkur ederim canim insallah bulabilirim boya siliciyi bulamazsam da 1 2 ay bekleyip oyle gidicem artik kuafore duzeltsin diye sax
canım ben de depresyondayım resmen ve biraz da o yüzden saçlarıma takmış durumdayım. sen daha önce pilatine ulaşmışsın ama benim saçlarım platin olamadı malesef. o yüzden hep içimde kaldı pilatin sevdası.
sen c vitamini karışımıyla o yaptığın boyayı akıtabilirsin canım saçından. yıpranmadan kavuşursun inşallah eski saçlarına. benim kuaförüm çok iyi ama bi daha açıcı kullanırsam yanar diyo. açıcılık bi şeyi yok aslında zaten sarı saçlarım ben bunu anlamıyorum yani. bi iki ton daha açılacak sadece. bunu normal boyayla açamaz mı yani ? ben evde yapmak istiyorum ama korkuyorum açıkcası

canim platin sevdasina bi kere tutulduk mu bi daha vazgecemiyoruz zaten
Aslinda senin saclarinin da platin olabilir ama en son boyatma zamanindan birkac ay sonra gitmen lazim sulu oryalle acarsa ve bakim uygularsa yipranmaz sacin benim arkadasima oyle yapmisti kuafor
Cok sag ol canim benim denicem bunu gitmeden once insallah senin de yipranmadan platin olur saclarin ama serum kullanmayi ihmal etme her banyodan sonra serum kullan uclarina saclarinin zarar gormesin

Cok tesekkur ederim canim bu boya silicileri nerden bulabilirim?
Insallah bulurum ya bulamazsam da 1 2 ay sonra gidicem artik kuafore sacimi duzeltsin diye baska carem yok maalesef..

Cok tesekkur ederim canim bu boya silicileri nerden bulabilirim?
Insallah bulurum ya bulamazsam da 1 2 ay sonra gidicem artik kuafore sacimi duzeltsin diye baska carem yok maalesef..

rica ederim canım aslında benim de bu konuda pek bilgim yok sen bir araştır netten, forumda da vardı baya konu onları bir güzel oku=) ama şundan eminim ki açıcıdan, sulu orielden vesaire çok daha iyi birşey.. çok güzel yorumlar okuduğumu hatırlıyorum, kızlar saçında bir gr yıpranma olmadığını falan yazmışlardı..

Araştırdım bayağı süper bir şey bu boya siliciler bi de shimmer lights diye bi ürün daha varmış sonuçlar mükemmell saçı çok güzel platin yapıyormuş ton farkı da yok youtubedan da baktım bulabilirsem sonucu paylaşırım mutlaka canım :)

Normal boyaylada açsan o saçların aşırı yıpranacak. Platin olucam sevdasına lastik gibi sallanan saçların olacak. Öyle platin olacaksa hiç olmasın daha iyi..

Araştırdım bayağı süper bir şey bu boya siliciler bi de shimmer lights diye bi ürün daha varmış sonuçlar mükemmell saçı çok güzel platin yapıyormuş ton farkı da yok youtubedan da baktım bulabilirsem sonucu paylaşırım mutlaka canım :)

umarım istediğin gibi olur canım, dedim sana sakın açıcı vurma..

kuzum koyu karamel yaptır her yerini o renk dengeler inan bana bende platinden döndüs soldaki rengimden daha açıktı saçlarım. sonra pişmaniye gibi oldular. bende koyulaştırmaya kara verdim. koyu karamel yaptırınca uçlarındaki tiftekler bile kayboldu

831, member: 684318"]Merhabalar diğer konuya cevap alamadım tekrar yazıyorum. saçlarımın dipleri kumral, yukarıdan başlayacak şekilde de sarı ombre var ama sadece dipler kumral yani alt kısım full sarı. yer yer turuncumsu sarılar da var. ben sarılarımın platin olmasını istiyorum ama kuaförüm inatla yanar yapamam diyo ya kaç renk oldu saçım :KK43: bundan bi kaç ton açığı zaten platin olacak yani. bende evde denemeye korkuyorum sizin bi öneriniz var mı ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım ? Nolur yardım edinnn... :KK43:[/QUOTE]
Benim saclarim da ayni sizinki gibi dipleri kumral ve altlari sariydi.ombre bile saci zamanla yipratiyor sacinizi platin yaptirmanizi hic onermem yaniyo ve zamanla daha da kotu oluyor.

X