Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı ombre yaptırmak istiyorum

Aysun12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
4
0
1
24
Saçımı sarı yapmıstım 3 ay önce sonra begenmedım acık kumralla kapattım 3 4 ay gectı suan acmak istiyorum sizce herhangi bir sorun olur mu?

Saçımı sarı yapmıstım 3 ay önce sonra begenmedım acık kumralla kapattım 3 4 ay gectı suan acmak istiyorum sizce herhangi bir sorun olur mu?
sanmıyorum canım ama kuaför Danış tabiki

siyah olmadığı sürece sorun olmuyor

fakat sarı çok yıpratıyor içinde acici olduğu için saclarim misir puskulu gibi , ama rengine bayılıyorum param olsa yine yaptiririm

Aynen gzuel durdugu ıcın yaptırmak istiyorum zaten 2 ay oldu ama alttaki sarı acılır diye korkuyorum

Hangi ülkede yaşıyorsunuz?

hayir olmaz gauet rahat acılır evde acikcaksan kesinlikle palette nin açıcısıni oneririm ama ne olursun ombre yapma sokaga cikinca 1500 tane ombreli kadin gormekten kusucam zaten herkez yaptirdi ombre ve suyu cıktı yani bu modanın yani illa sarı istiyosan dipleri krepeliyip açıp cilalarsın muazzam olur

Hep palettenın acıcısıyla acıyordum zaten ama suan altta soguk tonlarda sari var ben sıcak ton istiyorum palette cok tatlı acıyordu hep ama simdi bılemedım

Back
X