- Konu Sahibi uyuzsirine
-
benımde buna benzerdi:)) boyamaya uclardan basladım yirmi dk bekledim sonra diplere uyguladım biraz daha bekledim saclarımı taradım uclardaki boyayı diplere uyguladım. geri kalan sac boyasına yarım cay bardağı ılık su ekledim uclara masaj yaptım hepsi bir oldu. sorun olmadı. ama tereddütlüysen kuoförede gidebilirsin canım. ben şimdi ikinci boyamam pek beğenmedim kızıla boyamıstım sarıya döncem tekrar tabi önce bunun için kahveye boyamam lazm
kızlar saçlarım sarı röfleli, bir iki hafta sonra koyu karamel yada çikolata kahve tonunda bir renge boyayacağım henüz renge karar vermedim. şuan dipten kendi saçlarım akmış durumda. saçlarımı kendim boyamak istiyorum ama dipler koyu olduğu için korkuyorum, boyadıktan sonra dipler daha koyu durur mu ve çok dikkat çeker mi? kuaförde mi boyatmam gerekli?
Eki Görüntüle 431332
eger şaçlarınız bu durumdaysa koyu renge çevirmeyin derimm sadece dip röfle yadaa dip boya yaptırınnn eminim daha isabetli olcak hem renginizz çok koyuları kladırmaz hemde dikkaet çekercektir koyu şaç renk
bıraz fark oluyor ama barız değil yanı rahatsız edıcı bır goruntu olmuyor arkadasın dedıgı gıbı uclardan baslarsın boyamaya.kahve yapacagın ıcın hepsı kapanır dıye dusunuyorum
saclarım yanık ve sağlıksız olduğu için koyuya çevirmek zorundayım.. en son dip röflemde diplerimi bile yaktılar sagolsunlar. zaten çok koyu yapmayı düşünmüyorum :)
ozamn yanıksa şaçalrınız boyatın evde kendinizde yapabilirsinizz koyu kahveyle önce uçalrınızı sonra diplerini bekletip yıkayın
suanda benim saclarımda aynı durumda:) haziranda düğünüm var ne yapacağıma bi türlü karar veremedim
düğünde büyük değisim iyidir.. :) ama kararsızlık çok kötüü..
önce sen boya güzel olursa bende boyayayım :) :)
karamel güzel olur benimde saçım böyle röfleydi hamile lik isteyince bende karamel yaptım herkes bayıldı arası ışıltılı oluyo boyamaya dipyten başlamalısın çünkü uçlar açık zaten gayet güzel olur
şirinem benim saçlarım açık karameldi önce siyaha boyadım aynı şekilde diplerim baya gelmişti önce uçlar sonra dipler yaptım ama yinede aktı alabula oldu hemde en sonunda çikolata kahve yaptım 2-3 yıkamada oturdu yerine şimdiki renginden çok memnunum
uçlardan mı diplerden mi başlayacağım :44: daha önce hiç kendim boyamadım çok bilgisizim bu konuda :)
canım genelde hep kendim boyarım ama hiç uçlardan başlamadım canım önce dipler daha sonra kalanı ve boya olarak vital kullanıyorum volumu 9 olanı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?