Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Röfleli Saçımın Dip Boya Sorunu (RESİMLİ)

merhaba cnm benim fikrim kendin boyama sakın ilk boyamayı kuaföre yaptır.onlar daha güzel kapatıyolar.zaten ilk boyadığın zamanki renk kalmıyacak yıkandıkça akıcak boya.uçlar daha açık bir renk olcak.2hafta sonra tekrar boyaman gerekicek rengin oturması için.o boyamayı kendin evde yapabilirsin.

bence sen boyama canım..cunku istediğin rengi kendin tutturman bence zor.. kuaförde boyat.. maliyet acısında evde boyayacagım diyorsan o ayrı.. bu arada röfleli de güzelmiş.. benim vazgecilmezim röfledir de..

bence sen boyama canım..cunku istediğin rengi kendin tutturman bence zor.. kuaförde boyat.. maliyet acısında evde boyayacagım diyorsan o ayrı.. bu arada röfleli de güzelmiş.. benim vazgecilmezim röfledir de..

haklısınz kuaförde boyatmak daha mantıklı gerckten.. teşekkür ederim ben de vazgeçemiyorum röfleden çok ama çokkkk seviyorum ama mecburum

Mesajınızın üstünden çok geçmiş, ama benzer durumdakiler faydalanabilir diye kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum.benzer renkteki dipleri çıkmış röfleli saçımı komple loreal excellence 7.31 ile boyadım. Yıkandıkça röfleler ışıltı gibi çıktı, güzel oldu.şimdi becerebilirsem 7.31 le dip boyası yaparak devam edeceğim.sevgiler.

Son düzenleme:
Tavsiyemi geri alıyorum :) başta güzel olan renk yıkandıkça röfleler küllü, zemin rengi doreye dönerek karman çorman bir hal aldı, ben de üstüne krepe balyaj yaptırdım.dipleri çıkınca komple röfle yaptırdım, çok açık renk olduğu için beğenmeyip vu kez 2 kutu 8 numara boyadım, o da yeşerdi biraz başta ama yıkadıkça geçti yeşillik. Aktıkça 9 tonuna döndü saç, şimdi 9 la devam ediyorum dipler çıktıkça boyamaya.röflesini beğenmeyenler koyu saç istemiyorlarsa direk 9a boyamalı son kararım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…