- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Dore bakır mı? Eğer tenin çok pembemsi değilse harika olur. Benim çok beğendiğim bir renk, numarası 8.34 olarak geçiyor. Düşünebilirsin bu rengi.
Açar ama kutudaki rengi vermeyebilir. Turunculuk olacağını sanmıyorum ama küllü de olmaz, tam doğal sarı olur.
Rica ederim canım. Boyatacağın zaman haberdar et..
Benim daha baya var saçlarımı boyamama, şimdilik sadece aklımda bu renkler. Uzun bir süre doğal saç rengimi kullanmayı düşünüyorum, belki aralara doğal sarı gölgeler attırabilirim veya ombre hair tarzı kullanabilirim. O zamana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum ama şu an boyatacak olsam kaşlarıma dokunmazdım. Kaşlarım siyah değil, kahverengi. Ne çok kalın ne çok ince. Saçlarımı boyatırsam şu tarz kullanmayı düşünüyorum;
![]()
Kaşlarım bu kadınınkiyle aynı, hem şekil hem renk olarak. Saçlarımı da genelde bu model kullanıyorum. Taşıyabilirim sanırım, seviyorum bu görüntüyü. Boyanmış ve dipi gelmiş kaş görüntüsünden iyidir en azından. Kaşlarımı zar zor bu hale getirdim zaten, tekrar bozmayı göze alamam.
benımde aynen cnm kaslarım bu sekıdle ben bırde kahve far suruyorum tam bu renk oluyo normalde seyrek cunku ama sekıl falan aynı asagı yukarı
da ben de ıste sarııysa sarı kas sevıyorum bu resımde sırıtmamıs gercekten cok hos durmustu bayanda ama bende oyle guzel durmaz kesın emınım
bende aynen cnm yenı boyattıgım ıcın bı de ogrencıyım o yuzden sımdı boyatmıcam ıstedıgım sarıyı gostermısıtımya o rengı elde eden kuafor bızım burda yok adamlar kafalarına gore boyuyo saclarımı (oncekı oyle olmustu ) bende boyatıcam zaman elıt bı yere gıdıp orda boyatmayı dusunuyorum cunku ne zaman saclarımı boyattıysam acıldı da acıldı sımdı kı de acıldı bayagı ıkıncı resmımdekı sac rengımden eser yok aralarda sarı var gıbı golge golge oldu hosuma da gıttı ama cıdde anlamda ıste bu dedıgım bı sac rengıme kavusamadım