Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac kimlere yakisir?

benımde aynen cnm kaslarım bu sekıdle ben bırde kahve far suruyorum tam bu renk oluyo normalde seyrek cunku ama sekıl falan aynı asagı yukarı
da ben de ıste sarııysa sarı kas sevıyorum bu resımde sırıtmamıs gercekten cok hos durmustu bayanda ama bende oyle guzel durmaz kesın emınım
bende aynen cnm yenı boyattıgım ıcın bı de ogrencıyım o yuzden sımdı boyatmıcam ıstedıgım sarıyı gostermısıtımya o rengı elde eden kuafor bızım burda yok adamlar kafalarına gore boyuyo saclarımı (oncekı oyle olmustu ) bende boyatıcam zaman elıt bı yere gıdıp orda boyatmayı dusunuyorum cunku ne zaman saclarımı boyattıysam acıldı da acıldı sımdı kı de acıldı bayagı ıkıncı resmımdekı sac rengımden eser yok aralarda sarı var gıbı golge golge oldu hosuma da gıttı ama cıdde anlamda ıste bu dedıgım bı sac rengıme kavusamadım

Bu tarz bir açık sarı da düşünebilirim ama bana gider mi biliyorum... Tenime gitse bile kaşıma gözüme gitmez gibi. Denemek lazım.
10.1 küllü açık sarı ile elde ediliyor bu renk.

Sarı saç için yaratılmış tek isim var :) o da Nicole Kidman .

:)

Son düzenleme:
Ben uç renkleri çok sevdiğim için sarıda da koyu tonlar pek ilgimi çekmiyor, eklediğim resimlerdeki gibi açık sarıları beğeniyorum. Ama onlarda riskli renkler, herkese gitmez. Kaşım, tenim tamam ama gözlerim çok koyu.

Tabi ki Banu Alkan'a....

Hııhh biride çıkmış Nicole Kıdman demiş (maritsa )

Sarı saçlı ünlü deyince ben Uma Thurman derim

Tabi ki Banu Alkan'a....

Hııhh biride çıkmış Nicole Kıdman demiş (maritsa )

Kadına baktığımda, sadece gögüs görüyorum nedense

Slaniacığım avatardaki sen misin :26: neden sarı düşünüyorsun ki ? Şu an ki saç rengin ,gayet yakışmış sana .

Gwen Stefani'nin gözleri koyu renk ama platin sarıyı çok iyi taşıyor. Yaptığı müzik bana hitap etmediği için pek dikkatimi çekmemişti, şimdi farkettim.
Suratı çok güzel ayrıca.

Kadına baktığımda, sadece gögüs görüyorum nedense

Slaniacığım avatardaki sen misin :26: neden sarı düşünüyorsun ki ? Şu an ki saç rengin ,gayet yakışmış sana .

Evet benim. Teşekkür ederim. Şu anki kendi rengim, uçlarda boya var sadece, o da kendi rengime yakın. Şimdilik düşünmüyorum sarıyı, uzun bir süre doğal saç rengimi kullanacağım, sıkıldığım zaman sarıya boyayacağım. Denemediğim tek renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…