- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Dore bakır mı? Eğer tenin çok pembemsi değilse harika olur. Benim çok beğendiğim bir renk, numarası 8.34 olarak geçiyor. Düşünebilirsin bu rengi.
Açar ama kutudaki rengi vermeyebilir. Turunculuk olacağını sanmıyorum ama küllü de olmaz, tam doğal sarı olur.
Rica ederim canım. Boyatacağın zaman haberdar et..
Benim daha baya var saçlarımı boyamama, şimdilik sadece aklımda bu renkler. Uzun bir süre doğal saç rengimi kullanmayı düşünüyorum, belki aralara doğal sarı gölgeler attırabilirim veya ombre hair tarzı kullanabilirim. O zamana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum ama şu an boyatacak olsam kaşlarıma dokunmazdım. Kaşlarım siyah değil, kahverengi. Ne çok kalın ne çok ince. Saçlarımı boyatırsam şu tarz kullanmayı düşünüyorum;
Kaşlarım bu kadınınkiyle aynı, hem şekil hem renk olarak. Saçlarımı da genelde bu model kullanıyorum. Taşıyabilirim sanırım, seviyorum bu görüntüyü. Boyanmış ve dipi gelmiş kaş görüntüsünden iyidir en azından. Kaşlarımı zar zor bu hale getirdim zaten, tekrar bozmayı göze alamam.
Sarı saç için yaratılmış tek isim var :) o da Nicole Kidman .
Tabi ki Banu Alkan'a....
Hııhh biride çıkmış Nicole Kıdman demiş (maritsa)
Tabi ki Banu Alkan'a....
Tabi ki Banu Alkan'a....
Kadına baktığımda, sadece gögüs görüyorum nedense
Slaniacığım avatardaki sen misin :26: neden sarı düşünüyorsun ki ? Şu an ki saç rengin ,gayet yakışmış sana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?