- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Açık küllü kumral üzerine atılmış küllü platin röfleye benziyor. Bu renk seni biraz soluk gösterebilir.
Damarların yeşil, sıcak tenlisin ama sıcak alt tonlu beyaz tenlilerin genelinin aksine soluk olmayan, canlı bir cilt rengin var. Küllü sarıları iyi taşırsın.
Evet açılması şart. İnce telli olduğu için kolay açılabilen ama yıpranmaya müsait saçların var. En iyisi iyi bir kuaföre danışman.
Evet ışıltılı parlak renkler alt tonu sıcak olan buğdaylara ve yanık tenlilere çok yakışıyor.
Dore(altın) yansımalı renkleri tercih etmelisin. Işıltılı açık kumral ve koyu sarı için 8.3 ve 9.3 numaralı renkler doğru tercih. Ama zeminin de önemli. Zemin koyuysa veya boya varsa bu numaralar turunculuk yapar ve ışıltılı açık kumraldan çok açık karamel saç rengine sahip olursun.
Rica ederim canım.
Küllü sarı tonları;
Bu şekilde ombre hair da yaptırabilirsin;
Kumral üzerine tutar gibi ama saçın cinsi de önemli. Bir de dipler güzel açılır kafa derisinin ısısından dolayı.
Bir örnek vereyim; benim saç rengim kumral. Yıllar önce tarçın bakır boyadığımda dipler aynı kutudaki gibi tutmuştu. Normalde kutudakinden daha koyu tutan bir renktir tarçın bakır. Çok açık sarı eklemene gerek yok bu durumda. Küllü bir renk olduğu için turunculuk da olmaz.
bayanlar albume bırı makyajlı deıgerı makyajsız ıkı resım koymustum makyajsız olan eskı sac rengım makyajlı olan yenı sac rengım adı karamelmıs yalnız acıldı tam karamel oldu
resmımı koymusken soruyum dedım ben bu kullu sarı renklerıne bayılıyorum bı ara hatta platın dusunuyodum bana yakısmaz dıye vazgectım pekı bu küllu tonlar bana yakısırmı sızce
ıkıncı resımdekı sac rengımden memnunum aslından ama ıste kullu sarıya da bı merakım var yanı
lutfen yorum yaparsanız cok sevınırım :18::18:
cok sagol pekı cnm albume resım koymustum benım ılkı makyajlı dıgerı makyajsız ona gore hangı sac rengı bana daha ıyı gıder soyelyebılırmısın ???
bunlar gerçekten harika! ve bana da çok yakışırlar. kart gösteren sarı tonlarını hiç sevmiyorum ama bunlar beni yaşlı göstermez
daha önceden açık küllü sarı balyaj attırdım balımsı sarı olmuştu kumral saçımın üzerinde...ama şimdi sarı balyaj var dip boyası yapmak istiyorum yani küllü sarı yaparsam ucundaki renkle farklı durucak
Evet ışıltılı parlak renkler alt tonu sıcak olan buğdaylara ve yanık tenlilere çok yakışıyor.
Dore(altın) yansımalı renkleri tercih etmelisin. Işıltılı açık kumral ve koyu sarı için 8.3 ve 9.3 numaralı renkler doğru tercih. Ama zeminin de önemli. Zemin koyuysa veya boya varsa bu numaralar turunculuk yapar ve ışıltılı açık kumraldan çok açık karamel saç rengine sahip olursun.
Rica ederim canım.
Küllü sarı tonları;
Bu şekilde ombre hair da yaptırabilirsin;
Kumral üzerine tutar gibi ama saçın cinsi de önemli. Bir de dipler güzel açılır kafa derisinin ısısından dolayı.
Bir örnek vereyim; benim saç rengim kumral. Yıllar önce tarçın bakır boyadığımda dipler aynı kutudaki gibi tutmuştu. Normalde kutudakinden daha koyu tutan bir renktir tarçın bakır. Çok açık sarı eklemene gerek yok bu durumda. Küllü bir renk olduğu için turunculuk da olmaz.
bak bu resimlerdeki en alttaki kızın saçıyla aynı onun ombre hair ama
Sana kesinlikle sıcak renkler çok yakışıyor. Küllü ve mat tonları fazla tercih etmemelisin. Sıcak, ışıl ışıl, tatlı bir sarı tonu cuk oturur sana.
Sevindim beğendiğine..
Aslında saçlarını görmeden net bir yorum yapamam. Saçlarının resmini koyabilir misin?
Sana kesinlikle sıcak renkler çok yakışıyor. Küllü ve mat tonları fazla tercih etmemelisin. Sıcak, ışıl ışıl, tatlı bir sarı tonu cuk oturur sana.
Sevindim beğendiğine..
Aslında saçlarını görmeden net bir yorum yapamam. Saçlarının resmini koyabilir misin?
bak bu resimlerdeki en alttaki kızın saçıyla aynı onun ombre hair ama
ombre hair ne demek ya:S
cnm dedıgın gıbı sarı yapmıstım ama hıc begenmedım gıttım eskı halıme donmustum sonra sarıın adını bılmıyorumama acık sarı degıldı cıvcıv sarısı gıbıydı
pkeı sence ılk resımdekı sac rengım cok mu soluk durmus ıkıncısımı daha ıyı yoksa baska bı sac rengımı dnemelıyım
bırde zahmet olmazsa bana yakıstırıdıgın sac rengı resımlerını ekleyebılırmısın
ılgın cok tesekkur ederım bu arada
cnm bu arada cok begendıgım bı sac rengı var onu eklemek ıstedım bana gıdermı bu dıye :
Eki Görüntüle 489355
aralrda kahvemı var ne var cosemedım ama bana boyle renkler cok dogal gelıyo sırf sarı sevmıyorum
Bar Refaeli'nin saçları çok güzel çıkmış o fotoğrafta.
Çok beğendim.
öyle düşünme renkli gözlü olmayıp da saçları sapsarı olan çok kişi gördüm bilhassa çocuklarda hiç de öyle sırıtmıyor hatta kızıl sarı saç bile gördüm kendinden
Tümünü mü boyayacaksın? Tümünü boyarsan eğer uçlarda yeşillenme olabilir. Uçlar böyleyse diplere 9.1 uyguladığında uyumlu olur aslında.
Sen yine de sabit başlıklarda LadyEvil'e bir danış. Cila gerekebilir saçlarına, ciladan anlıyor o yardımcı olabilir sana.
İki renk saç oluyor ombre hair. Uçlar farklı, dipler farklı oluyor ama geçişler yumuşak olduğu için doğal duruyor.
Bunlar ombre hair a örnek;
Rica ederim canım.
İkinci resimdeki rengin daha canlı, yeni boyanmış sanırım o. Diğeri daha soluk, akmış baya dibin de gelmiş zaten. Ama iki renk de yakışmış, dediğim gibi sıcak renkler senin rengin. Bu arada yüzünü çok beğendim, gözlerinin içi gülüyor.
Sarıda parlak, yumuşak ve doğal tonları tercih etmelisin. Koyduğun resimdeki renk çok güzel, diplere yakın yerler biraz daha koyu ama özel bir işlem yapıldığını düşünmüyorum. Doğal olsun boya olsun bir çok saç renginde(özellikle açık renklerde) iç kısımlar uç ve ön kısımlara göre daha koyu olur.
Benim beğendiğim(hatta kendime de düşündüğüm) ve sana yakışabileceğini düşündüğüm sarı tonları bunlar;
Eki Görüntüle 489519 Eki Görüntüle 489520 Eki Görüntüle 489521 Eki Görüntüle 489522 Eki Görüntüle 489523 Eki Görüntüle 489524 Eki Görüntüle 489525 Eki Görüntüle 489526 Eki Görüntüle 489527 Eki Görüntüle 489528 Eki Görüntüle 489529 Eki Görüntüle 489530
Ekledim baya, bir sürü alternatifin olsun.
mesela benim şu an gözüm yeşil saçlarım kumral(boyasız) tenim beyaz bana ne renk gider bilemiyorum kızıl bakırlara biraz hürrem tarzı bayılıyorum sarıya yakın oldu mu bide iskoç kızılı derlerdi eskiden çok hoş oluyor
çok açık küllü sarıyla boyamayı düşünmüştüm aslında ama bal olur diye güvenemiyorum 9.1 açar mı kumral saçımı ama???
ayyy cnm ya cok sagol gorusun ıcınevet ıkıncı sac rengım ılk boyattıgım gundu acıldı zaten adı karamelmıs ılk resımdekı de bu renge boyamayı karara verdıgım zamanlardı o yuzden saldım cayıra mevlam kayıra durumları vardı
ekledıgın resımelr ıcınde zahmetın ıcınde ayrıca cok cok sagol
ılk sıradan en son ve ıkıncı sıradan en son resımdekı sac renklerıne bayıldım ınsallah dusunuyorum bakalım ama hala korkmuyo degılım bakalım bırz bu fıkre alıstırıyım kendımıbu ıkıncı resımdekı sac rengımı bıraz kullnmayı dusunuyorum yenı boyattıgım ıcın sonra ınsallah sarı kız moduna gecıcem
cnm pekı sende bu renklerı dusunuyormussun ya yapptrınca kaslarını da boyatcakmısın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?