Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac kimlere yakisir?

bunlar gerçekten harika! ve bana da çok yakışırlar. kart gösteren sarı tonlarını hiç sevmiyorum ama bunlar beni yaşlı göstermez

cok sagol pekı cnm albume resım koymustum benım ılkı makyajlı dıgerı makyajsız ona gore hangı sac rengı bana daha ıyı gıder soyelyebılırmısın ???

daha önceden açık küllü sarı balyaj attırdım balımsı sarı olmuştu kumral saçımın üzerinde...ama şimdi sarı balyaj var dip boyası yapmak istiyorum yani küllü sarı yaparsam ucundaki renkle farklı durucak

cok sagol pekı cnm albume resım koymustum benım ılkı makyajlı dıgerı makyajsız ona gore hangı sac rengı bana daha ıyı gıder soyelyebılırmısın ???

Sana kesinlikle sıcak renkler çok yakışıyor. Küllü ve mat tonları fazla tercih etmemelisin. Sıcak, ışıl ışıl, tatlı bir sarı tonu cuk oturur sana.

bunlar gerçekten harika! ve bana da çok yakışırlar. kart gösteren sarı tonlarını hiç sevmiyorum ama bunlar beni yaşlı göstermez

Sevindim beğendiğine..

Aslında saçlarını görmeden net bir yorum yapamam. Saçlarının resmini koyabilir misin?

bak bu resimlerdeki en alttaki kızın saçıyla aynı onun ombre hair ama

cnm dedıgın gıbı sarı yapmıstım ama hıc begenmedım gıttım eskı halıme donmustum sonra sarıın adını bılmıyorumama acık sarı degıldı cıvcıv sarısı gıbıydı
pkeı sence ılk resımdekı sac rengım cok mu soluk durmus ıkıncısımı daha ıyı yoksa baska bı sac rengımı dnemelıyım
bırde zahmet olmazsa bana yakıstırıdıgın sac rengı resımlerını ekleyebılırmısın
ılgın cok tesekkur ederım bu arada

Bar Refaeli'nin saçları çok güzel çıkmış o fotoğrafta.
Çok beğendim.

cnm bu arada cok begendıgım bı sac rengı var onu eklemek ıstedım bana gıdermı bu dıye :

Eki Görüntüle 489355

aralrda kahvemı var ne var cosemedım ama bana boyle renkler cok dogal gelıyo sırf sarı sevmıyorum

bak bu resimlerdeki en alttaki kızın saçıyla aynı onun ombre hair ama

Tümünü mü boyayacaksın? Tümünü boyarsan eğer uçlarda yeşillenme olabilir. Uçlar böyleyse diplere 9.1 uyguladığında uyumlu olur aslında.
Sen yine de sabit başlıklarda LadyEvil'e bir danış. Cila gerekebilir saçlarına, ciladan anlıyor o yardımcı olabilir sana.

ombre hair ne demek ya:S

İki renk saç oluyor ombre hair. Uçlar farklı, dipler farklı oluyor ama geçişler yumuşak olduğu için doğal duruyor.
Bunlar ombre hair a örnek;

Rica ederim canım.

İkinci resimdeki rengin daha canlı, yeni boyanmış sanırım o. Diğeri daha soluk, akmış baya dibin de gelmiş zaten. Ama iki renk de yakışmış, dediğim gibi sıcak renkler senin rengin. Bu arada yüzünü çok beğendim, gözlerinin içi gülüyor.

Sarıda parlak, yumuşak ve doğal tonları tercih etmelisin. Koyduğun resimdeki renk çok güzel, diplere yakın yerler biraz daha koyu ama özel bir işlem yapıldığını düşünmüyorum. Doğal olsun boya olsun bir çok saç renginde(özellikle açık renklerde) iç kısımlar uç ve ön kısımlara göre daha koyu olur.

Benim beğendiğim(hatta kendime de düşündüğüm) ve sana yakışabileceğini düşündüğüm sarı tonları bunlar;

Eki Görüntüle 489522 Eki Görüntüle 489524 Eki Görüntüle 489527

Ekledim baya, bir sürü alternatifin olsun.

öyle düşünme renkli gözlü olmayıp da saçları sapsarı olan çok kişi gördüm bilhassa çocuklarda hiç de öyle sırıtmıyor hatta kızıl sarı saç bile gördüm kendinden

öyle düşünme renkli gözlü olmayıp da saçları sapsarı olan çok kişi gördüm bilhassa çocuklarda hiç de öyle sırıtmıyor hatta kızıl sarı saç bile gördüm kendinden

Artık fikrim değişti. Daha doğrusu renkten çok tonun önemli olduğunun farkına vardım. Doğal saç rengime kavuşayım sıcak, tatlı, bol doreli bir sarı düşüneceğim bakalım.
Bir de bilinenin aksine genelde kızılların gözleri mavi-yeşilden ziyade kahverengi-ela-bal rengi oluyor. Hatta bayıldığım kombinasyondur; soluk sarı-beyaz ten, kahverengi göz, bakır-kızıl saç. Çok gizemli bir görüntüsü var.

mesela benim şu an gözüm yeşil saçlarım kumral(boyasız) tenim beyaz bana ne renk gider bilemiyorum kızıl bakırlara biraz hürrem tarzı bayılıyorum sarıya yakın oldu mu bide iskoç kızılı derlerdi eskiden çok hoş oluyor

çok açık küllü sarıyla boyamayı düşünmüştüm aslında ama bal olur diye güvenemiyorum 9.1 açar mı kumral saçımı ama???

ayyy cnm ya cok sagol gorusun ıcın evet ıkıncı sac rengım ılk boyattıgım gundu acıldı zaten adı karamelmıs ılk resımdekı de bu renge boyamayı karara verdıgım zamanlardı o yuzden saldım cayıra mevlam kayıra durumları vardı
ekledıgın resımelr ıcınde zahmetın ıcınde ayrıca cok cok sagol
ılk sıradan en son ve ıkıncı sıradan en son resımdekı sac renklerıne bayıldım ınsallah dusunuyorum bakalım ama hala korkmuyo degılım bakalım bırz bu fıkre alıstırıyım kendımı bu ıkıncı resımdekı sac rengımı bıraz kullnmayı dusunuyorum yenı boyattıgım ıcın sonra ınsallah sarı kız moduna gecıcem
cnm pekı sende bu renklerı dusunuyormussun ya yapptrınca kaslarını da boyatcakmısın ???

Dore bakır mı? Eğer tenin çok pembemsi değilse harika olur. Benim çok beğendiğim bir renk, numarası 8.34 olarak geçiyor. Düşünebilirsin bu rengi.

çok açık küllü sarıyla boyamayı düşünmüştüm aslında ama bal olur diye güvenemiyorum 9.1 açar mı kumral saçımı ama???

Açar ama kutudaki rengi vermeyebilir. Turunculuk olacağını sanmıyorum ama küllü de olmaz, tam doğal sarı olur.

Rica ederim canım. Boyatacağın zaman haberdar et..

Benim daha baya var saçlarımı boyamama, şimdilik sadece aklımda bu renkler. Uzun bir süre doğal saç rengimi kullanmayı düşünüyorum, belki aralara doğal sarı gölgeler attırabilirim veya ombre hair tarzı kullanabilirim. O zamana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum ama şu an boyatacak olsam kaşlarıma dokunmazdım. Kaşlarım siyah değil, kahverengi. Ne çok kalın ne çok ince. Saçlarımı boyatırsam şu tarz kullanmayı düşünüyorum;

Kaşlarım bu kadınınkiyle aynı, hem şekil hem renk olarak. Saçlarımı da genelde bu model kullanıyorum. Taşıyabilirim sanırım, seviyorum bu görüntüyü. Boyanmış ve dipi gelmiş kaş görüntüsünden iyidir en azından. Kaşlarımı zar zor bu hale getirdim zaten, tekrar bozmayı göze alamam.

Ben normalde sarı saçı hiç beğenmem ama son zamanlarda Model grubunun solistinin saçları ,inanılmaz hoşuma gidiyor .
Beyaza yakın ,platin saçları baya yakışmış bence.

Bana bu kadar açık bir renk yakışır mı bilemem :44: çünkü çokkk ama cok beyazım ,boyatırsam ruh gibi görünebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…