Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı sac kullananlar yardım lütfen!

delicious18

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
32
0
16
Konya
Slm kizlar araniza yeni katildim ben bi konuda yardiminiza ihtiyacim var.. Saclarim siyahti kuaförde actirdim acti ve kahverengiye boyadi röfle gibi bisey yapti ama hic begenmedim :(
Sonra kendim evde cok acik bi röfle seti aldim boyadim suan baya bi acildi uclari baya acildi ama dipleri kahverengi ben sinem kobalin sac rengini istiyorum sizce ne yapmaliyim?
Kendim boyamak istiyorum lütfen yardimci olun!

yani saçın şuan tam olrak nasıl bir renk bilmediğim için bişey diyemem aslında. ben kendi doğal saç rtengimi hiç açıcı kullanmadan sapsarı yapmıştım hala öyle ama doğal saçımdı işte, senin şuan boya var saçında yani nasıl bir renk olur bilmem. ben devamlı nevacolor 11.10 ile boyadım şuanda sinem kbalın saçından bile dah açık sarı yani.
$Adsız.webp benim şuanki saçım bu, sende fotoğraf koyarsan tam rengini görebilirsem yardımcı olmaya çalışırm

$2007-volume-highlights.webp Suanki saclarim bunun gibi hemen hemen ama sarilar biraz daha acik ben yurtdisindayim nevacolor varmi bilmiyorum hic görmedim ama loreal palette ve syoss var yardimci olursan cok sevinirim :) kuaförler iyi yapmiyo arti cok pahali :(

Son düzenleme:
yani saçın şuan tam olrak nasıl bir renk bilmediğim için bişey diyemem aslında. ben kendi doğal saç rtengimi hiç açıcı kullanmadan sapsarı yapmıştım hala öyle ama doğal saçımdı işte, senin şuan boya var saçında yani nasıl bir renk olur bilmem. ben devamlı nevacolor 11.10 ile boyadım şuanda sinem kbalın saçından bile dah açık sarı yani.
Eki Görüntüle 422231 benim şuanki saçım bu, sende fotoğraf koyarsan tam rengini görebilirsem yardımcı olmaya çalışırm

canım ama turunculuk olmadı mı?

sinem kobalın saçı ne renk ki?hangi renkse sinemin foto koy ,ona göre fikri olan yardımcı olurlar..
bir de yukarıdaki sabit linklere sor, oradanda yardımcı olur topik sahipleri..

sinem kobalın saçı ne renk ki?hangi renkse sinemin foto koy ,ona göre fikri olan yardımcı olurlar..

Katılıyorum
Elde etmek istediğiniz saç renklerini ekleyin mutlaka,herkes her ünlüyü tanımıyor
Şu dizideki şu karakterin bu reklamdaki saç rengi diyorlar mesela,e nereden bileceğiz yahu :)
Resim eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz

bence birden bire yapma o sarıyı. kendinden açan sarılar var her boyamada hem 4 tona kadar açıyorlar hem de seçmiş olduğun tona göre bir sarı veriyorlar saça. lorealin vardır, şu dip boya gerektirmeyen boyalardan. palette ve garnierin de var diye biliyorum. bir seferde olmaz belki ama istediğin gibi bir şey yapabilirsin onlarla. üstelik bu markaların çok daha fazla çeşidi var yurtdışında.

bence birden bire yapma o sarıyı. kendinden açan sarılar var her boyamada hem 4 tona kadar açıyorlar hem de seçmiş olduğun tona göre bir sarı veriyorlar saça. lorealin vardır, şu dip boya gerektirmeyen boyalardan. palette ve garnierin de var diye biliyorum. bir seferde olmaz belki ama istediğin gibi bir şey yapabilirsin onlarla. üstelik bu markaların çok daha fazla çeşidi var yurtdışında.

dip boya gerektirmeyen boya mı?:53:hiç duymadım..
bugün kozmetikçilerdeydim boya reyonlarında..hangi boyaymış bi resim eklermisin canım..

loreal casting mi demek istedin acaba?onlarda da dip gerekiyor canımm

hayır canım casting değil, bak örnek Eki Görüntüle 422708 bu boya. başka markaların da var hatta bundan daha çok açanlar oluyor. kutuların üstünde de yazıyor zaten ön açma işlemine gerek yok, veya işte saçınızı 4 tona kadar açar vs gibi. bakayım bulursam eklerim yine.

1. Sinem kobal
Digerleride cok hosuma gitti sizce hangisi? beyaz tenliyim ben simdiye kadar hep siyah kullandim ama artik sari olmak istiyorum

$40344_120079131374734_118863261496321_112191_5522732_n.webp $389672_346150585422774_318697394834760_886744_111655021_n.webp Eki Görüntüle 422722

hayır canım casting değil, bak örnek Eki Görüntüle 422708 bu boya. başka markaların da var hatta bundan daha çok açanlar oluyor. kutuların üstünde de yazıyor zaten ön açma işlemine gerek yok, veya işte saçınızı 4 tona kadar açar vs gibi. bakayım bulursam eklerim yine.

cok sagol cnm ya ewt bunu görmüstüm peki kac defa boyamam gerekiyor istedigim rengi elde edebilmem icin?

benim saçım doğal rengin üstüne yaptığıum için turunculuk filan pek yapmadı, ilk önce bal köpüğü rengi gibi filan oldu daha sonra boyadıkça bu hale geldi. o zamn sen palettenin 10 veya 11 li numaralarından birine boya bence.

benim saçım doğal rengin üstüne yaptığıum için turunculuk filan pek yapmadı, ilk önce bal köpüğü rengi gibi filan oldu daha sonra boyadıkça bu hale geldi. o zamn sen palettenin 10 veya 11 li numaralarından birine boya bence.

senin sacin acikmis ztn ama cnm benim saclarimda kahverengide var ben turunculasmasindan korkuyorum bugun palettenin en acik sarisina baktim sizce o olurmu? resim bu $palette_bc2.webp

veya april12th'nun dediginden alicam loreal ama kafam cok karisti ya hangisiyle yapsam daha iyi olur?

Ek goruntulenemiyor ama birdaha paylasabilir misiniz?

Back
X