Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç olmak istiyorum

sentinushera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
54
35
3
46
merhabaa kk,
saçlarımın rengini açtırdım ombre yaptırdım. sonra aralarına paket attırdım,
şimdi de daha açık bi renk olsun istiyorum.
yani sarı olmak istiyorum tam tamına.
yine paketlerle mi açtırsam yoksa sık komple mi açtırsam saça adım adım açtırmak daha mı çok zarar verir. yoksa 1 kere de mi açtırmam gerekir?
dinlndire dinlendire olsun diye düşündüm ama emin olamıyorum elimde kalsınlar da istemiyorum.
siz ne tavsiye edersiniz sarışın olanlar?

Sarisin olark sunu soyluorm sac tellerin kalinsa bi seferde yaptr ama ince telliyse kopma ihtimali yuksektr oyuzdn asama asama yaptr bende bakira dondum platin saclarm vardi ama sari ck guzel bir renk ustune renk tanimam

merhabaa kk,
saçlarımın rengini açtırdım ombre yaptırdım. sonra aralarına paket attırdım,
şimdi de daha açık bi renk olsun istiyorum.
yani sarı olmak istiyorum tam tamına.
yine paketlerle mi açtırsam yoksa sık komple mi açtırsam saça adım adım açtırmak daha mı çok zarar verir. yoksa 1 kere de mi açtırmam gerekir?
dinlndire dinlendire olsun diye düşündüm ama emin olamıyorum elimde kalsınlar da istemiyorum.
siz ne tavsiye edersiniz sarışın olanlar?
Benimde kuaför 5 sene kullandığım sarıdan kurtulup kumrala zorla çevirdiğim saçımı dün ap açık sarı yaptı ben koyu sarı yapmasını istemiştim bence hiç bulaşma dönsen dönülmüyor anca yeşile dönülüyor ben nasıl koyultabilirim ya bu sap sarı saçımı :KK4:

Sarisin olark sunu soyluorm sac tellerin kalinsa bi seferde yaptr ama ince telliyse kopma ihtimali yuksektr oyuzdn asama asama yaptr bende bakira dondum platin saclarm vardi ama sari ck guzel bir renk ustune renk tanimam
bende çok seviyorum sarıyı ilk de yaptırmadım işte ombre oldum. kalın telli saçım evet. düşünüyorum yaptırmayıda yıpranacaklar diye korkuyorum. kıaförüm ile de konuşayım olucam galiba sarı tamamen

Benimde kuaför 5 sene kullandığım sarıdan kurtulup kumrala zorla çevirdiğim saçımı dün ap açık sarı yaptı ben koyu sarı yapmasını istemiştim bence hiç bulaşma dönsen dönülmüyor anca yeşile dönülüyor ben nasıl koyultabilirim ya bu sap sarı saçımı :KK4:
eskiden sarı oldum çok ama kullanamadım hiç. bakımını yapamıyordum. şimdi keratin yüklemeleri var saçı daha canlı gösteriyor vede yapılandırıyor. hem uzun da saçlarım daha bakımlı olur diye düşünüyorum. birde saç maşası ile düzleştiriyordum ki büyük hata! dönüşüm kolay oldu ama sarıdan. ya simsiyah yapıyordum yada aşama aşama kumral sonra kahveye dönmüştüm yeşil hiç olmadı saçım. fakat o kuaför birden açıyordu saçımı ve yanıyordu. şimdi değiştirdim kuaförümü

bende çok seviyorum sarıyı ilk de yaptırmadım işte ombre oldum. kalın telli saçım evet. düşünüyorum yaptırmayıda yıpranacaklar diye korkuyorum. kıaförüm ile de konuşayım olucam galiba sarı tamamen
Canim sari rengin yeri ayri bence korkma kalin telliyse tabi sen nasil mutlu olcksan nette gezin bak sari yaz gorsellere bak bide dger renklere sari farkli duruyor yada bana oyle geliyor

Canim sari rengin yeri ayri bence korkma kalin telliyse tabi sen nasil mutlu olcksan nette gezin bak sari yaz gorsellere bak bide dger renklere sari farkli duruyor yada bana oyle geliyor
yaptırdım bugün sarı :)
bakalım zamanla anlayacağım memnun kalıp kalmayacağımı

özelden göndere bilirsin
Tamam tkrar degisiorm cnm
teşekküür sen baya baya sarısın platin gibi ben o kadar olmadım bununla bile bi soluk geldim kendime sanki bakalım dipler çıkınca ne olacak kaafamda 2 renk ile dolaşmam gerektiğinde koyulta bilirim belki. güzel ama sana yakışmış :KK45:

özelden göndere bilirsin

teşekküür sen baya baya sarısın platin gibi ben o kadar olmadım bununla bile bi soluk geldim kendime sanki bakalım dipler çıkınca ne olacak kaafamda 2 renk ile dolaşmam gerektiğinde koyulta bilirim belki. güzel ama sana yakışmış :KK45:
Saol canim ama ben koyulastirdm uzun yillardr sari cnku esim istedi degismemi bende degistimm hadi hayirlisi canimm seni de merak ediorm gozun alismazsa degistirirsn bsy olmz :-)

Ben gordugume inanirim bir tek gormeden inandigim yuce RABBIM dir :KK66: bak masALLAH dedm bendn bilme bsy olrsa :)
:) daha neler okuyanda diyecek ki nasıl birisi bu böyle.. bu kişinin güzel bakışıdır tamamen. iyi geceler özelden devam edelim arkadaşım :-*

Back
X