Merhaba benimde iki gün önce kahveden ombre yaptırrken saç uçlarım felaket yandı hatta muhtemelen ombrenin oldugu bütün sarılarda olabilir allahtn diplerm hala sağlam ama suan saçlarım incecik kedi tüyü gibi kaldı uçları,cok sünme yapmıyor ama kuruyunca süprge gibi maşallah artk saç değil neyse krem mrm bi şeklde düzeltmeye calışıp ısı kullanmadan su dalgası gibi yapmaya çalışıyorum öyle uçlarındaki tiftikler kapanıyor gibi ama elleyince resmen plastik artk cok sinirime dokunuyor,ve işin garibi yanık olmasına ragmen renginede bayıldım hani komple sarıl kısımları kesmek istemiyorum zaten ozaman saç kalmaz kafamda omuzlarımn azıcık altındaydı zaten suan emin değilim sanırım kırık kırık kısaldılar napıcaam ben? Sürekli bakımla diplerden saçı uzatma imkanım varmı hani diyrm dipler az uzayınca ayda bir kırık aldıra aldıra hem cok kısalmaz hemde okadar para verdim ve saçları sarı ugruna berbat ettim bari birz rengide kullanıyım diye kestirmek istemiyorumdaa
yardım lütfeeeennn. İlerleyen zamanlarda sizce saçların akıbeti ne olur hafif kırık aldıra aldıra bu saçlar toplarmı yoksa bn artk hep böyle uçları cansız spürge gibi saçlamı gezicem
((((