Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarı saç sevdası mahvetti saçlarımı yardım ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
29
Merhaba arkadaslar 3 4 senedir sari sac kullaniyorum sariyida cok sık boyadim ard ardina tonunu begenmeyip boyadigim bile oldu
Saclarim cok kirildi kiriklarim cok var kestiriyorum onlari azar azar saclarimin hacmi gitti seyreklesti vede cok yavas uzuyor saclarim
Kiriklar yanma hacim ve de hizli uzamasi icin ben neler yapabilirim cam terabentin kullabiyorum ise yariyor baska neler hangi yaglar sampuanlar ne varsa ?

Dipten yanınca saçlar uzamıyor ve baya seyreliyor , benim de öyle olmuştu .
Sığır iliği , dax supergro uygula saçlarına.
Ben yeni yeni toparlıyorum.

Bir de saçların çok siyah değilse boyama sıklığını 1 buçuk ay falan yap. Arasını aç yani.

Merhaba benimde iki gün önce kahveden ombre yaptırrken saç uçlarım felaket yandı hatta muhtemelen ombrenin oldugu bütün sarılarda olabilir allahtn diplerm hala sağlam ama suan saçlarım incecik kedi tüyü gibi kaldı uçları,cok sünme yapmıyor ama kuruyunca süprge gibi maşallah artk saç değil neyse krem mrm bi şeklde düzeltmeye calışıp ısı kullanmadan su dalgası gibi yapmaya çalışıyorum öyle uçlarındaki tiftikler kapanıyor gibi ama elleyince resmen plastik artk cok sinirime dokunuyor,ve işin garibi yanık olmasına ragmen renginede bayıldım hani komple sarıl kısımları kesmek istemiyorum zaten ozaman saç kalmaz kafamda omuzlarımn azıcık altındaydı zaten suan emin değilim sanırım kırık kırık kısaldılar napıcaam ben? Sürekli bakımla diplerden saçı uzatma imkanım varmı hani diyrm dipler az uzayınca ayda bir kırık aldıra aldıra hem cok kısalmaz hemde okadar para verdim ve saçları sarı ugruna berbat ettim bari birz rengide kullanıyım diye kestirmek istemiyorumdaa :KK43:yardım lütfeeeennn. İlerleyen zamanlarda sizce saçların akıbeti ne olur hafif kırık aldıra aldıra bu saçlar toplarmı yoksa bn artk hep böyle uçları cansız spürge gibi saçlamı gezicem :KK43:((((

gecmis olsun. saclarini toparlayabilmen icin tavsiyem sinameki kürü ve sarimsakli sampuan. burada konularini bulabilirsin. gerisi icin ise, saclarini bir sure dinlendir. daha sonra da dip boyasi yaptirmamaya calis. zaten yeni moda sarisinlikta dipler boyanmiyor, ara ara ve krepe seklinde balyajlar atiliyor (ombreden bahsetmiyorum) boylece dibin geldiginde bile guzel saclarin olabiliyor. ayrica sinameki kurunu vs biraktigin zaman ayda 2-3 kez hindistancevizi yagi ile saclarina bakim yapmani oneririm. sacinin tonunu begenmeyip degistirmek istersen uzerini boyatmadan cila attirmani ya da silver shampoo, sunkiss tarzi urunlerle tonunu istedigin sekilde degistirmeye calisman da tavsiyemdir.

Merhaba benimde iki gün önce kahveden ombre yaptırrken saç uçlarım felaket yandı hatta muhtemelen ombrenin oldugu bütün sarılarda olabilir allahtn diplerm hala sağlam ama suan saçlarım incecik kedi tüyü gibi kaldı uçları,cok sünme yapmıyor ama kuruyunca süprge gibi maşallah artk saç değil neyse krem mrm bi şeklde düzeltmeye calışıp ısı kullanmadan su dalgası gibi yapmaya çalışıyorum öyle uçlarındaki tiftikler kapanıyor gibi ama elleyince resmen plastik artk cok sinirime dokunuyor,ve işin garibi yanık olmasına ragmen renginede bayıldım hani komple sarıl kısımları kesmek istemiyorum zaten ozaman saç kalmaz kafamda omuzlarımn azıcık altındaydı zaten suan emin değilim sanırım kırık kırık kısaldılar napıcaam ben? Sürekli bakımla diplerden saçı uzatma imkanım varmı hani diyrm dipler az uzayınca ayda bir kırık aldıra aldıra hem cok kısalmaz hemde okadar para verdim ve saçları sarı ugruna berbat ettim bari birz rengide kullanıyım diye kestirmek istemiyorumdaa :KK43:yardım lütfeeeennn. İlerleyen zamanlarda sizce saçların akıbeti ne olur hafif kırık aldıra aldıra bu saçlar toplarmı yoksa bn artk hep böyle uçları cansız spürge gibi saçlamı gezicem :KK43:((((
bence kesinlikle kestirmelisin... zaten saclarin kendi kendine kopacak ya da dokulecek bir sure sonra. saclara bakim yapma imkanimiz var ama kiriklari geriye alma sansimiz yok maalesef. sana da bir sure sinameki kuru ve sarimsakli sampuani oneririm. biraktiktan sonra da hindistancevizi yagi. bundan sonraki boya islemlerin icin daha iyi bir kuafor bulmalisin bence. dogru kuaforu bulursan sacina ne yaptirirsan yaptir yanmaz.

Az önce yardım istedim bende bu konuda. benimde saçlarım çok kırık. ya deli oluyorum gördükçe kuaförüm saf keratin bul al kullan dedi kararsızım araştırıyorum şimdi

Back
X