sarı saç sevdası

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
kızlar kendi saçım açık kumral bal rengi arası bişey palette 10 numara açık papatya rengini aldım sizce tam olarak nasıl bir renk çıkar

Eklentiler

• images.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 398
Loreal'in yeni bi serisi var hande erçel yüzü oldu hatta. bence ilk önce oradan bi renk dene. baktın oldu kalıcı olark boyarsın. ben sarı yaptım sulukulelilere döndüm sonra dönmek için uğraştım olmayınca sadece uçlara yaptım dipleri geliyor da geliyor.

Sarı boyalı saçın yakıştığı o kadar az insan var ki neden hala bu kadar tercih ediliyor anlayamıyorum. Kötü oluyor huuuu huuu...

Maalesef oyle. Cevremde olsun unlulerde olsun "sacimi sari yaptim sarisin oldum" mantigi var. Kimse tenine gidiyor mu, kisiligine gidiyor mu, sari sac bakim+makyaj ister surekli bunlari yapabilecek mi hic dusunmuyor.

Gecenlerde zengin bir unlumuzun kizi evlenmisti. Saclar iskandinav kaslar ortadogu. Zenginsin dimi paraya kiy ayna falan al.

Sarı boyalı saçın yakıştığı o kadar az insan var ki neden hala bu kadar tercih ediliyor anlayamıyorum. Kötü oluyor huuuu huuu...

Türk kadınlarına hiç yakışmıyor gerçekten. Yattaraya dönüyor insanlar.

Çok fena yaa. Ne kadar beyaz tenli olursa olsun insan o saç koyu renk ise sarı ben sahteyim diye bağırıyor. Kaş kirpik göz rengi vs hepsi birbirine uyumlu. O saç sarı olunca sarışın olunmuyor, saçını sarıya boyamış olunuyor.
Aynı şeyi topuklu ayakkabı için de söylerim. 20 cm topuklu giyinmiş 150 cm boyundaki kadın 170 olmuyor, topuklu giyinmiş 1.50 boyunda kadın oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…