- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ya bu konuya bir örnek Ceyda Ateş bence yani ten rengi koyu olmasa da çok yakışmıyorduAyol o kadar da karamsar olmayalım.
O adam kadar koyu tenli kadın yok memleketimizde.
Yani olsa da sayıları gözümüze çarpacak kadar çok değil ki.
Niye ki?Ya bu konuya bir örnek Ceyda Ateş bence yani ten rengi koyu olmasa da çok yakışmıyordu
Ya bu konuya bir örnek Ceyda Ateş bence yani ten rengi koyu olmasa da çok yakışmıyordu
Kaşlarını sonra boyattı sanırım burda da öyle. Bir dönem diziyi izlerken kaşı boyalı da değildi sarı saçın emanet olduğu belliydi sonra kaşları boyadı boyamadan önceki halini bulamadım şimdilik. Burda da göz makyajı baya koyu tonlarda ondan attım bu halde yakışmıyor benceNiye ki?
Ben beğendim kendisini.
Haha orası doğru :) ama şu da var kendisi böyle lanse edilmesini hiç mi hiç doğru bulmuyor. The Tudors'da Natalie Dormer'ın saçlarını sarıdan kahve rengine çevirip kötü kadını oynadığını söyleyip ben kötü kadın olmak için sarıya boyamadım türkler hep öyle düşünüyor demiştiKötü kadın rollerine gidiyor bence :) 1 Suzan Avcıysa 2 bu kız , çok süper oynuyor kötü zengin kız rolünü.
Turunculu balköpüğü olur ama sarı olmaz.kızlar kendi saçım açık kumral bal rengi arası bişey palette 10 numara açık papatya rengini aldım sizce tam olarak nasıl bir renk çıkar
Ya bu konuya bir örnek Ceyda Ateş bence yani ten rengi koyu olmasa da çok yakışmıyordu
saçlara resim yapacak herade o fotodaki gibiFotoğraftaki gibi olmaz bir kere öyle alacalı bulacalı istiyorsan her rengi kullan saçında
Bir de dikkat çekmek için daha ne yapacaksın merak ediyorum
Belki yaparlar :)saçlara resim yapacak herade o fotodaki gibi
zaten yapıyolar saçlara resim yapma modasi youtubeden görmüşümBelki yaparlar :)
Sahte sarışınlikla topuklu ayakkabıyi kıyaslama bence. 180 boyunda olan kadında topuklu ayakkabı giyer 150 olanda..Ben mesela 160 boyundayim ama topuklu ayakkabı haricinde bir ayakkabi giymem kendimide 170 gibi hissetmem ama cok zarif bulurum topuklu ayakkabi giyen hatunlari ve cok seksiÇok fena yaa. Ne kadar beyaz tenli olursa olsun insan o saç koyu renk ise sarı ben sahteyim diye bağırıyor. Kaş kirpik göz rengi vs hepsi birbirine uyumlu. O saç sarı olunca sarışın olunmuyor, saçını sarıya boyamış olunuyor.
Aynı şeyi topuklu ayakkabı için de söylerim. 20 cm topuklu giyinmiş 150 cm boyundaki kadın 170 olmuyor, topuklu giyinmiş 1.50 boyunda kadın oluyor.
Siz benim demek istediğimi anlamamışsınız kiSahte sarışınlikla topuklu ayakkabıyi kıyaslama bence. 180 boyunda olan kadında topuklu ayakkabı giyer 150 olanda..Ben mesela 160 boyundayim ama topuklu ayakkabı haricinde bir ayakkabi giymem kendimide 170 gibi hissetmem ama cok zarif bulurum topuklu ayakkabi giyen hatunlari ve cok seksi
Bence ten rengiyke alakası yok. Birazda yüz hatlariyla filan alakalı. Her beyaz tenliye sari saç gitmiyor, her beyaza siyah sac gitmiyor.Benim en sevdigim goruntu beyaz ten, renkli göz, simsiyah saçlar. Cidden acayip guzel duruyor. Kendimde beyaz tenli , renkli gozlu oldugumdan kesin yakiscak sandim kostur kostur kuafore gittim ve inanilmaz heveslendim kuaför inatla siyahi yapmak istemedi yakismayacak diye ben ise direttim yapmak istedim hatta beni ikna etmek icin sonunda siyah bir peruk getirdi perugu denedim bildigin öcü gibi durdu . Sana sarı ve tonları yakisiyor onlari kullanmaya devam et dedi kendi sacimda zaten acık bir kumral. Boya kullandigima pismanim 5 senedir sacimi boyattim hep. Artik boyatmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?