Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saç Yardım !

prediletto

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
456
14
118
Kızlar saçım şu an resimdeki gibi. Garnier kullanıyorum uzun süredir. Aslında memnunum ama sanki yıkadıkça, çabuk renk değiştiriyormuş gibi geliyor. Loreal Majirel hakkında hep iyi şeyler okudum. Acaba bu kez de onu mu denesem ? Saçımda kızıllık, turunculuk vs. yok. Bu durumda küllü kullanmama gerek yok sanırım. Loreal Majirel 10.0 kullansam nasıl olur sizce ?

46228.webp

majirel.webp

Son düzenleme:
Kızlar saçım şu an resimdeki gibi. Garnier kullanıyorum uzun süredir. Aslında memnunum ama sanki yıkadıkça, çabuk renk değiştiriyormuş gibi geliyor. Loreal Majirel hakkında hep iyi şeyler okudum. Acaba bu kez de onu mu denesem ? Saçımda kızıllık, turunculuk vs. yok. Bu durumda küllü kullanmama gerek yok sanırım. Loreal Majirel 10.0 kullansam nasıl olur sizce ?

Geçen haftadan beri bir umut yorum bekledim ama alabildiğim tek cevap "Sorun neydi canm" oldu.
Neyse ben boyadım zaten artık. Sonucu da koyayım da belki birilerine yardımcı olur.
11rw088.png

Canım telefonumda sorun olduğu için goremedim kusura bakma . Bu rengi palette 10-5 lede elde edebilirsin aklında bulunsun.

Canım telefonumda sorun olduğu için goremedim kusura bakma . Bu rengi palette 10-5 lede elde edebilirsin aklında bulunsun.

Sorun değil canım boyadım zaten, dedim ya. :) Loreal Majirel kullandım. Palette saçımı çok yıpratıyor benim. Garnier Olia 10.0 kullanıyordum, şimdi Loreal Majirel 10 kullandım. Tek olumsuz yanı, her yerde satılmaması. İnternetten alıyorum mecburen.

Sac rengine bayildim bende rofle var uclarda ustlerdede turunculuk acaba bendrmi loreal kullansam

Ben de röfle yaptırıyordum 3 sene öncesine kadar. Ama kuaförde o bekleme işi beni delirtti sonunda. :) Oturamıyorum öyle saatlerce. Sonra Garnier 11.0 le boyamaya başladım. Sonra Garnier Olia 10.0 kullandım. En son boya da Loreal Majirel 10. Önce ben de korktum bir şey olur diye ama sonuçta profesyonel boya. Korktuğum gibi olmadı. Memnun kaldım.

Ben de garnier olia 10la boyamayı düşünüyorum. Çabuk akması dışında memnun muydunuz siz? ve zemin renginiz neydi?

yine diplerinizde turunculuk var gibi duruyor fotoğraftan mı öyle çıkmış acaba?

Geçen haftadan beri bir umut yorum bekledim ama alabildiğim tek cevap "Sorun neydi canm" oldu.
Neyse ben boyadım zaten artık. Sonucu da koyayım da belki birilerine yardımcı olur.

11rw088.png
Benim koyu kestaneydi loreal 10 sarı ile boyadım ama garip bi renk çıktı bu hale gelmesi için ne yapabilirim

Back
X