Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yardımm

yemanjainrain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
141
3
68
İçel Mersin
merhaba kızlar,
saçlarım orta kumral boyasız seyrek röfleleri var ama çok az saçımı doğal ve güzel bir sarı yapmak istiyorum öneriniz var mı varsa fotoğraf atarsanız çok sevinirim çok kararsızım :)

merhaba kızlar,
saçlarım orta kumral boyasız seyrek röfleleri var ama çok az saçımı doğal ve güzel bir sarı yapmak istiyorum öneriniz var mı varsa fotoğraf atarsanız çok sevinirim çok kararsızım :)

Tek renk sarı ile uğraşmak biraz zor, her seferinde aynı renk çıkmayabiliyor saçlar yanıyor sağlığını kaybediyor vs. Bence röfleleri sıklaştır ve doğal saçına dokunma canım.Hem sürekli dip boya yapmak zorunda da kalmazsın.

Tek renk sarı ile uğraşmak biraz zor, her seferinde aynı renk çıkmayabiliyor saçlar yanıyor sağlığını kaybediyor vs. Bence röfleleri sıklaştır ve doğal saçına dokunma canım.Hem sürekli dip boya yapmak zorunda da kalmazsın.
Bir iki ton açtırsam bile dediğin gibi mi olur çünkü bıktım röfleden:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir iki ton açtırsam bile dediğin gibi mi olur çünkü bıktım röfleden:(

Canım neticede alttan çıkan saçla renk farkı olacak zaten, hiç boya işine girme dediğim gibi sık röfle attır ama renk için sun in diye bir sprey var saç rengini açıyor güneş veya saç kurutma makinesi ile, o daha doğal bir ton verir. Zaten kumralsın güneşte 3 ay dursan olacak olan rengi bir kaç uygulamada alırsın.

Lee Stafford Sun Kissed Lightening Spray 'de başarılıymış gratislerde var...

Son düzenleme:
Canım neticede alttan çıkan saçla renk farkı olacak zaten, hiç boya işine girme dediğim gibi sık röfle attır ama renk için sun in diye bir sprey var saç rengini açıyor güneş veya saç kurutma makinesi ile, o daha doğal bir ton verir. Zaten kumralsın güneşte 3 ay dursan olacak olan rengi bir kaç uygulamada alırsın.

O daha mantıklı gibi görünüyo öneriniz var mı hiç resim olarak?

O daha mantıklı gibi görünüyo öneriniz var mı hiç resim olarak?

$Lee Stafford Sunkissed Lightening Spray Before and After.webp $Lee Stafford Sunkissed Lightening Spray Before and After 1.webp

Burada lee stafford sun kissed kullanılmış mesela...İkinci fotoğraftaki kullandıktan sonra çekilmiş ve renk çok doğal...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim gerçekten ilk gratis gördüğüm yerde saldırıcam ben bu ürüne çok yıpratmaz umarım
Ç

İçerikte açıcı olduğundan illa ki yıpranacaktır bir miktar bu yüzden bakımları ihmal etme ki çabuk toparlansın...

bu spreyler baya yıpratıyor aslında boyadan çok farklı değil yapabilirsen alttan veya aralardan garnier 110 veya 111 ile açman kolay olacak .

ama senin saçın baya açık canım koyu da olmaz değil mi kumral mış ya saçı

Açık koyu farkı yok kuzum beni de 2-3 ton açar onu da yıpranma payı da aynı olur yalnız ben sun in kullandım o daha başarılı ve güvenli bir ürün lakin fiyatları burada yüksek. Ben 6$ a aldım burda 40 civarı insaf!

Açık koyu farkı yok kuzum beni de 2-3 ton açar onu da yıpranma payı da aynı olur yalnız ben sun in kullandım o daha başarılı ve güvenli bir ürün lakin fiyatları burada yüksek. Ben 6$ a aldım burda 40 civarı insaf!

bende mi alsam etkisi böyle güzelse ama turunculaşma olunca sevmiyorum ne yazıkki benimki o tarz açılmaz. evet her ürüne yüzde 70 e yakın fiyat bindiriyorlar :( kozmetik çok pahalı ya burda

çok teşekkür ederim gerçekten ilk gratis gördüğüm yerde saldırıcam ben bu ürüne çok yıpratmaz umarım
Ç

canım ben aldım, eskiden oksiyen suyu dökerdik güneşin altına çıkardık saçın regi açılırdı. hatta ben bikaç defa yaptığımda parmaklarımda beyaz bişeyler olmuştu... bu saç açıcılarda aynen öyle kokusu parmakta yaptığı beyaz olay, aynı yani oksiyen suyundan ne sonuç alırsan undan da alacağın sonuç bu.. saçıda yıpratıyor. Bir yerde uzun süre kullanımın sirkelenmeyede neden olabilceğini okumuştum ama onu bilmiyorum... birde öyle sarı kadar açmıyor saçı... sarı röflelerin varsa onun rengini açıyor. tamamının sarıya boyarsan pişman olursun. dibe kadar sarı kötü duruyor. sen röfleye devam yada vazgeç bu işlerden :1:

Canım bende lee stafford ürünlerini kullanıyorum gercektende çok başarılı, lâkin açıcı spreyinden pek memnun kaldım söylenemez, kazık gibi yapıyor saçı , şampuan ve sac kremi harika, birde stafford sea salt spray çok iyi saçlara doğal hacmi veriyor denizdençıkmış gibi ;);)

Son düzenleme:
Back
X