Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yardımm

canım ben aldım, eskiden oksiyen suyu dökerdik güneşin altına çıkardık saçın regi açılırdı. hatta ben bikaç defa yaptığımda parmaklarımda beyaz bişeyler olmuştu... bu saç açıcılarda aynen öyle kokusu parmakta yaptığı beyaz olay, aynı yani oksiyen suyundan ne sonuç alırsan undan da alacağın sonuç bu.. saçıda yıpratıyor. Bir yerde uzun süre kullanımın sirkelenmeyede neden olabilceğini okumuştum ama onu bilmiyorum... birde öyle sarı kadar açmıyor saçı... sarı röflelerin varsa onun rengini açıyor. tamamının sarıya boyarsan pişman olursun. dibe kadar sarı kötü duruyor. sen röfleye devam yada vazgeç bu işlerden :1:

Bırak bunları diyosun:))) evet acayip yıpratıyomış internetten de baktım yorumlara dediğin gibi röflelerimi sıklaştırıcam sarı yapsam bi dert spreyle açsam bi dert en iyisi röfle bence de doğal ve kolay kullanım için:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende mi alsam etkisi böyle güzelse ama turunculaşma olunca sevmiyorum ne yazıkki benimki o tarz açılmaz. evet her ürüne yüzde 70 e yakın fiyat bindiriyorlar :( kozmetik çok pahalı ya burda

Bu ürünü herkes çok zararlı bulmuş saçınız kumral sarıysa john freida nın go blonde şampıan ve saç kremi varmış gratislerde onu kullanın demişler,ama çok açmıyormuş renkte bi kırma yapıyomuş saçlara inanılmaz iyi geliyomuş ama onu deneyip röfle düşünüyorum ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende mi alsam etkisi böyle güzelse ama turunculaşma olunca sevmiyorum ne yazıkki benimki o tarz açılmaz. evet her ürüne yüzde 70 e yakın fiyat bindiriyorlar :( kozmetik çok pahalı ya burda

Turunculaşır kuzum ilk başta sonra bal rengine döner...

canım ben aldım, eskiden oksiyen suyu dökerdik güneşin altına çıkardık saçın regi açılırdı. hatta ben bikaç defa yaptığımda parmaklarımda beyaz bişeyler olmuştu... bu saç açıcılarda aynen öyle kokusu parmakta yaptığı beyaz olay, aynı yani oksiyen suyundan ne sonuç alırsan undan da alacağın sonuç bu.. saçıda yıpratıyor. Bir yerde uzun süre kullanımın sirkelenmeyede neden olabilceğini okumuştum ama onu bilmiyorum... birde öyle sarı kadar açmıyor saçı... sarı röflelerin varsa onun rengini açıyor. tamamının sarıya boyarsan pişman olursun. dibe kadar sarı kötü duruyor. sen röfleye devam yada vazgeç bu işlerden :1:

Extrait dore diye bir ürün var tam olarak senin dediğin şekilde elleri beyazlatan bir şey korkunç, hidrojen peroksit oranı çok yüksek demek ki sen ne marka kullanmıştın?

Canım bende lee stafford ürünlerini kullanıyorum gercektende çok başarılı, lâkin açıcı spreyinden pek memnun kaldım söylenemez, kazık gibi yapıyor saçı , şampuan ve sac kremi harika, birde stafford sea salt spray çok iyi saçlara doğal hacmi veriyor denizdençıkmış gibi ;);)

O zaman memnun kalanların saçlarının sertleşip yıpranmasına pek aldırış etmiyorlarmış demek ki...Madem öyle almak gereksiz... Sea salt denemedim yarın bir bakayım fakat hani böyle cidden denizden çıkmış gibi tortulu mu oluyor saç yoksa normal saç dokusunda ama hacimli mi?

Extrait dore diye bir ürün var tam olarak senin dediğin şekilde elleri beyazlatan bir şey korkunç, hidrojen peroksit oranı çok yüksek demek ki sen ne marka kullanmıştın?

O zaman memnun kalanların saçlarının sertleşip yıpranmasına pek aldırış etmiyorlarmış demek ki...Madem öyle almak gereksiz... Sea salt denemedim yarın bir bakayım fakat hani böyle cidden denizden çıkmış gibi tortulu mu oluyor saç yoksa normal saç dokusunda ama hacimli mi?

bende ki ekstra blond diye bir marka gratisten almıştım...

Eğer uyguladık dan sonra makineyle kurutulmazsa , hafif dalgalı hacimli bir sonuc çıkıyor, benim saçlarımı agirlastirmadi , saclar birbirine yapışık şekilde hacimlenmedi yani :)

Kizlar lutfen yardim edin. Sacim ombre onler ve kullagimdan assagisi sari ustler cok cok acik kahve sari gibi. Saridan ziyade kahve - simdi sormak istedigim soru ben kutu boya alip sacini cok cok acik kullu sariya boyamak istiyorum. Heryeri kullu sari olsun istiyorum. Olurmu ? Kahve kisimlari acilmaz sacinda bir ton acilir diyolar boya boyayi acmazmis bir arkadasim oyle soyledi dogrumu ? Bir cok insan kutu boyayla neler yapiyo lutfen biri bana yardim etsin

saçlarımı 2 hafta önce boyattım balyaj mıdır röfle midir ne o şekilde ama diplerim ve çoğu saçım kendimin yani yarı yarıya sonra biraz koyulaştırdım o kısımları daha doğal olsun diye sonuçtan çok memnunum resim de atıcam bir kaç güne,:)

image.webp Önceden böyleydi image.webp

Yeni haliyle attım temmuz 13te yaptırmıştım 5 ay olmuş şimdi sarıları artırıcam uzadı çünkü ama inanılmaz memnunum doğru ürünleri kullanırsanız değil yıpranma kuruluk bile söz konusu değil iyki kompl

Back
X